Appartement Las Faluas** in Playa del Inglés Spanje beoordelingen 6.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 5.332 bezoekers online
Home > Spanje > Gran Canaria > Playa del Inglés > Appartement Las Faluas**

Beoordelingen Appartement Las Faluas**

10 februari 2012

6,2
zwembad bij avond

Appartement Las Faluas scoort een 6,9 uit 10, op basis van 329 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Las Faluas**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Las Faluas** in Playa del Inglés, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 254 vakantiefoto's van Appartement Las Faluas** vinden. Je kunt 7 video's van Appartement Las Faluas** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Appartement Las Faluas** met andere accommodaties in Playa del Inglés.

323 beoordelingen over Las Faluas**

met vrienden, Jan. 2012
Prima accomodatie
bea
29-1-2012 nou ik snap niks van al slechte beoordelingen!
goed appartement met een goede ligging.
kasbah enkele minuten lopen evenals naar het strand.
supermarkt pal tegenover.
nou wat nog meer?????
voldoende schoonmaak handdoeken noem maar op.
kortom voor deze prijs.................niks mis mee!!!!!!

met partner, Jan. 2012
Perfecte ligging.
Mary N
25-1-2012 Eerlijk gezegd hadden wij onze bedenkingen na alle beoordelingen, maar wat viel het ons mee.
Hele goede schoonmaak, vriendelijke mensen en idd om de 2 dagen nw handdoeken.
Vlakbij de Kasba, waar iedere avond gedanst kan worden.
Supermarkt t.o de app.
Bushalte om de hoek zie foto welke buslijnen.
Kortom wij hebben een heerlijke vakantie gehad en zouden Las Faluas zo weer boeken, ondanks dat de app. er al jaren staan, maar ze worden uitstekend onderhouden.

Leuk appartement
marionebben
6-12-2011 leuk appartement, van binnen is de kamer klein, we zaten in een rond gebouw, begane grond hier hadden we pas om half 5 n.m zon dit was erg jammer. In 1 bed voelde je erg goed de ijzeren vering, het andere bed was perfect. Er werd bijna iedere dag gepoets en om de 2dg. schone handdoeken. Buiten werd er iedere dag geveegt en alle tegels iedere dag gedweild. Genoeg ruimte bij het mooie zwembad en er waren genoeg ligbedden. Tegenover is meteen een supermarkt, krant verse broodjes.
De viptrip over het eiland is erg aan te raden erg veel gezien door de bergen.
Het palmitospark (dierentuin) erg mooi aangelegd.
Ondanks vele negatieve berichten, vond ik het 100 % meevallen, een echt gezellig vakantie complex ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR.

met vrienden, Nov. 2011
Heerlijk zwembad!
Ineke
29-11-2011 Boek aub geen ontbijt of avondeten, dat is het het niet waard!
Wij betaalden p.p 100 euro meer voor ontbijt!! DOM DOM DOM.
Ontbijt bestaat uit, broodje, jam, boter, kaas,ham jus en thee/koffie.
Geen luxe ontbijt buffet dus! Je kunt tegenover het hotel boodschappen doen, voor minder geld en meer luxe!
Verder ligt het hotel super goed. Overal restaurantjes. Dichtbij het strand.
Kamers zijn klein maar goed te doen met z'n 2e. Je moet snel douche ander heeft de gene na jou geen warm water meer.
Super heerlijk zwembad! Koop wel gelijk een waterbedje die je op je bedje kan leggen, want de zonnebedjes zijn heel hard.
Verder is het een lekker goedkoop hotel, waar je prima 8 dagen kan vertoeven!

Simpel en niet massaal
Bertk
15-11-2011 Simpel appartement, niet teveel van verwachten dan valt het niet tegen, wij kozen voor zo hoog mogelijk en uitzicht op het zwembad, wij hadden half pension, ik raad aan om zonder eten te kiezen, het ontbijt is inderdaad simpel en het avondeten kan van de kaart maar is beperkt, ontbijt van 9 tot 10 en avondeten van half 7 tot 8 uur. Er zijn zoveel eettenten in de buurt. Wij hebben ons prima vermaakt, niet massaal en wij hadden 9 van de 10 dagen wifi vanaf het balkon, zwembad en slaapkamer, perfect!! Alleen zagen we iedere dag een kakkerlak. Voor bange poeperds is het niets. Veel Nederlanders, geen stugge russen of drukke engelsen! Playa del ingles is wel ideaal voor homo's. Het is in november wel om 18.15 uur al donker

met vrienden, Nov. 2011
Prima als je weinig in je appartement bent.
Ester
28-11-2011 Prima ligging, 5 minuten lopen naar het strand, supermarkt voor de deur, restaurantjes op kruipafstand.
Alleen het appartement zelf is wel aan restauratie toe incl inboedel. Slechte matrassen en redelijk veel lawaai 's nachts waren de minpunten. Wel een prima vakantie gehad.

Heerlijke plaats
bert
4-1-2012 wij zijn eind november geweest

de kamers waren klein maar de bedden die wij hadden waren wel heel goed verder schoonmaak om de dag ook de handdoeken
zwembad heerlijk ook zat bedden ja even aan de overkant in de supermarkt een luchtbedje kopen dat ligt wel zo lekker
winkels en uitgaan op loopafstand strand ook

we hebben nu al weer geboekt voor mei

met partner, Okt. 2011
Ligging perfect
gtielrooy
7-11-2011 Het is een eenvoudig complex maar met een paar aanpassingen in het appartement (douchedeuren, beddengoed. televisie, keukenapparatuur) en een verbetering van de schoonmaak (meerdere keren handdoeken en beddengoed verschonen kan het al een verbetering zijn. Het ontbijt was een drama. De eerste dag konden wij pas om 10.00 uur ontbijten en daarbij werd iedereen een voor een geholpen zodat wij pas om 11.15 uur klaar waren. Kregen een bord met een broodje, jam, gebakken ei en boter. Toen we bijna uitgegeten waren kregen we pas thee en een glaasje jus d'orange. Geklaagd bij de hostess van touroperator en de volgende dag konden we om 09.00 uur ontbijten en was er een "buffet". Maar elke dag ontbrak we wel iets waardoor we niet direct konden gaan eten.

Personeel was zeer onvriendelijk en stug.

Jammer want het appartement ligt op een hele centrale plaats overal lekker dichtbij. Alles op loopafstand en een heel fijn zwembad.

Of ik nog een keer terugga weet ik niet.

met partner, Okt. 2011
Leuk appartement met ideale ligging
jose
2-11-2011 net terug van las faluas.
leuk appartement met vriendelijke mensen.
de kamer is niet groot, maar groot genoeg voor als je met zn 2en bent, lekker balkon om op te zitten.
afwas moest alleen nog even gedaan worden en het warme water is best snel op, dan moet je even een kwartiertje wachten en is het weer warmer.

mooi zwembad, waar elke dag schoongemaakt werd (opknappingen aan douches ed)

ligging is perfect, stukje lopen en je zit zo op het strand.
ook de restauranten, supermarkten en winkeltjes liggen dichtbij, ideaal!
alleen van de proppers word je een beetje gek.
er zijn leuke excursies te doen.

Erg naar ons zin gehad.
monique_van_doorn
30-8-2011 We zijn er 11 dagen geweest en hebben het erg naar ons zin gehad.
veel te doen in de omgeving... Ook bij het app kan je lekker en goedkoop eten...
Zwembad is groot genoeg.

6,5