Beoordelingen Hotel IFA Dunamar****

25 mei 2013

IFA Dunamar****
Beoordelingen Hotel IFA Dunamar****
C/ Helsinki 8, E-35100, Playa del Inglés
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel IFA Dunamar**** in Playa del Inglés, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel IFA Dunamar**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel IFA Dunamar scoort een 8,7 uit 10, op basis van 221 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel IFA Dunamar**** in Playa del Inglés, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel IFA Dunamar****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel IFA Dunamar**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 183 vakantiefoto's van Hotel IFA Dunamar**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel IFA Dunamar**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Hotel IFA Dunamar**** met andere accommodaties in Playa del Inglés.

211 beoordelingen over IFA Dunamar****

6,7
met partner, Jan. 2013
"Goede locatie: alles dichtbij"
M.Vonk
9-2-2013 Het hotel ligt op een mooi punt. Het heeft vier zwembaden en de
zee ligt aan de overkant van de straat. Je kunt met een lift op het niveau
van het strand komen. Half-pension is een aanrader. Bij ontbijt en diner
veel keus. Ondanks de vermelding is er geen pin-automaat in het hotel.
Ook niet vermeld is dat er een aardige bibliotheek is van boeken, die achter gelaten zijn door gasten. Deze boeken staan in de televisie-kamer,
grenzend aan de lobby.

met vrienden, Dec. 2012
"Wederom prima"
enrico
22-12-2012 Midden december voor derde keer op rij een weekje in dit hotel gezeten; wederom prima. Ligging prachtig bij strand en Kashba (rest per taxi uitstekend bereikbaar, taxi is erg goedkoop), service voldoende (maar is en blijft Spanje :)), ontbijt uitgebreid (geen lunch/diner ervaring. Voor diner check tripadvisor en ga gewoon naar de top 5), kamers/badkamer schoon (geen kakkerlak gezien zoals in andere complexen weleens) en prima (wel verschillend per vleugel/verdieping; ervaring is dat je toch maar zelden op je kamer bent). Tegen betaling uitgebreid tv pakket en wifi.

met partner, Dec. 2012
"Fantastisch hotel op een top locatie !!!"
Jos
20-12-2012 Wij zijn net terug van 10 dgn Dunamar (7 de keer). Dit zegt ws al genoeg.
Hadden een zeezicht kamer in het hoofdgebouw geboekt. Kregen deze ook toegewezen maar vonden het uitzicht niet optimaal.
Dankzij Dhr Antonio Melián kregen wij de volgende dag onze droomkamer aangeboden op de 15 etage met panoramisch uitzicht.
Het is een geweldig hotel met een prima prijs/kwaliteitverhouding.
Zeer goed en uitgebreid eten zowel het ontbijt als het buffet in de avond. Zeer mooie schone en ruime kamers, je kunt zelfs nog aangeven op welke tijd je wenst dat je kamer schoongemaakt wordt.
Zon, zee ,duinen en allerlei leuke terrasjes binnen handbereik.
Dit is een plekje om je batterij weer volledig op te laden.
Gemiddelde leeftijd boven de 40 jaar. (toen wij er waren)
Wij komen hier zeker weer terug

met partner, Nov. 2012
"Fantastische ligging en geweldig hotel !"
Anita
10-11-2012 Een echte aanrader voor de strandliefhebber met luxe. Dit hotel heeft een perfecte ligging (aan de boulevard, bij taxi-standplaats), is 4 sterrenwaardig en zeer vriendelijk en net personeel. Heerlijke afwisselende buffetten (ontbijt en diner). Goed vertier aanwezig incl. Oscar tanz pub in het hotel waar veel Duitsers komen met schlagers, maar is niet te horen in de hotelkamers. Wij hebben weinig zon gehad ( 1e week november),af en toe regen, veel bewolking, wel rond 27 gr. , maar dankzij het geweldige hotel een supervakantie gehad.

met partner, Okt. 2012
"Ideale ligging"
Marianne
16-11-2012 Wij waren heel tevreden met onze ruime voordeelkamer in de annex. Groot balkon, veel opbergruimte in de kasten. Grote lichte badkamer. De ligging vlakbij strand en boulevard was perfect. De tuin met mooie zwembaden was prachtig, voldoende ligstoelen aanwezig. Het ontbijt- en dinerbuffet was prima verzorgd. Handig systeem vonden we het betalen via de sleutelkaart. Het personeel was correct en beleefd, maar niet echt vrolijk. Jammer dat je meteen bij aankomst moest betalen voor de kluis (meestal is dat achteraf) en dat er voor WIFI betaald moet worden.

met partner, Aug. 2012
"Top vakantie!!"
Nathalie
30-8-2012 Net terug van 10 dagen vakantie in dit hotel. Het hotel lag zeer gunstig, personeel erg vriendelijk. We voelde ons zeer welkom. Een paar dagen heerlijk relaxed bij het zwembad gelegen. Daarnaast mooie plekjes op het eiland gezien. Tip: huur een dagje een auto en ga zelf op ontdekking! Mooie plaatsjes langs de kust gezien (richting Mogan) en de bergen in geweest. Entertainment in het hotel was ook leuk. Vooral de Salsiera avond is een aanrader! Het eten in de het restaurant was heerlijk. Zeer gevarieerd! Iedere dag wel weer anders! Dit hotel zullen we zeker nog eens bezoeken! :)
Manager IFA Dunamar Hotel, 9-9-2012
Eigenaar zegt:  Dear guest, We would like to thank you for the positiv comment about your recent stay in IFA Dunamar Hotel. We are glad you enjoyed your stay and hope to see you soon again. Please do not hesitate to contact us in order to organize your next stay. Best regards, Sara Gunjaca IFA Dunamar

met partner, Juli 2012
"In 1 woord geweldig"
brigitte en jos
30-7-2012 12 dagen in Ifa Dunamar doorgebracht en het leek wel een groot feest. ontbijt en diner waren fantastisch, kamers super en schoon, uitzicht geweldig, douche/badkamer perfect. we hebben erg genoten van de service, de gezelligheid en de animatie bij het grote zwembad.

Juli 2012
"Top vakantie"
Joyce
26-3-2013 Heerlijke vakantie met zusje gehad. Idelae locatie. Niks negatiefs op aan te merken!

met oudere kinderen, Juli 2012
"Mooiste hotel van het eiland :)"
Natascha
17-7-2012 Net terug van 2 weken vakantie. Prima hotel, schoon en netjes met een perfecte ligging. Kamer is ruim met veel kastruimte. Eten is erg lekker en zeer veel keus.

met partner, Juli 2012
"Geweldig"
Geweldig
23-7-2012 Wij zijn al eens eerder in een hotel van Ifa geweest. Deze was zeker mooier. Betere locatie en gastvrij personeel. Je hoefde de straat maar over te steken en je zat aan de bruisende boulevard. Met de taxi binnen 5 minuten in het gezellige Yumbo Centre. In het hotel zijn de badkamer en de kamer erg ruim. Wat betreft het eten in het hotel, het is zeer gevarieerd alleen helaas wel elke dag hetzelfde aanbod.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?