Hotel Gran Canaria Princess**** in Playa del Inglés Spanje beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Gran Canaria Princess****

3 juni 2012

Hotel Gran Canaria Princess**** Playa del Inglés

Beoordelingen Hotel Gran Canaria Princess****

Avda. de Gran Canaria 18, 35100, Playa del Inglés
Hotel Gran Canaria Princess scoort een 8,2 uit 10, op basis van 174 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Gran Canaria Princess****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Gran Canaria Princess**** in Playa del Inglés, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 64 vakantiefoto's van Hotel Gran Canaria Princess**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Gran Canaria Princess**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Hotel Gran Canaria Princess**** met andere accommodaties in Playa del Inglés.

164 beoordelingen over Gran Canaria Princess****

met partner, 2012
"Goed hotel"
Gerard
10-5-2012 Ondanks enkele negatieve beoordelingen van mensen die het altijd
"beter" hebben, hebben wij het prima naar onze zin gehad in dit hotel.
Eten is heel goed te doen, goeie variatie in vlees (zelfs konijn en eend) en vis.Ook nagerecht is goed- we zijn in ieder geval beide 3 kg aangekomen.
Kamers OK. Zou er zo weer naar terug gaan ware het niet dat P de Ingles het niet meer kan winnen van Maspalomas- hier een middag heen geweest en dat resulteert dat wij vlgd keer in ieder geval naar Maspalomas gaan- mooie wandelboulevard, mooie winkels (waarbij de 'ramshwinkeltjes' van P de I in het niet vallen) en hele mooie hotels.

met een groep, 2012
"Heerlijk weekje gehad."
Helen en Bianca
3-5-2012 wij zijn gisteren teruggekomen en hebben het super gehad in dit hotel,personeel echt vriendelijk en behulpzaam.
alles goed verzorgd en het eten was ook goed.
animatie ook prima,er is 1 verwarmd zwembad.
wij konden ook al om 6:00 ontbijten voor we terugvlogen,prima geregeld!

alleenreizend, Apr. 2012
"Beslist de moeite waard"
Geert
6-5-2012 Goed hotel, in drukke Playa del Ingles, maar daarvoor kies je (of niet). Dit stadsdeel heeft zijn beste tijd wel gehad. Beetje rommelig. Eind april-begin mei heel rustig, geen wachttijden bij ontbijt, lunch of diner. Ruime eettijden.Eten is zonder meer goed, voldoende keuzemogelijkheden. Geen al la carte -restaurants. Personeel is vriendelijk, niet overdreven trouwens. Week was niet goedkoop, maar het all in en ik weet niet wat het hotel daarvoor krijgt.
Kamers in orde, dagelijks schoon gemaakt, elke dag schone handdoeken en twee keer bedden verschoond. Storend wel dat katten 's nachts op een bepaalde plek in de stoelen sliepen. Kattenharen af en toe op de kussens vond ik vies.
Voor 90 procent Engelse mensen. Had wat minder gemogen. Afstand tot strand heel goed te doen, pakweg 10 minuten lopen. Mooie starndpromenade!
Al met al een hotel dat ik kan aanraden.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Super relaxed"
John
2-5-2012 Ik ben er in de week van 21 april geweest met mijn gezin en het was super. We kwamen laat aan, maar er stond wel een maaltijd in de kamer. We moesten helaas ook vroeg terug en we konden om 6.30 al eten in het restaurant. Wat een service. Voor de rest ook alleen maar complimenten. Ik snap dat gezeur van sommigen niet hoor. Geniet gewoon van je vakantie en ja als je n kluisje en koelkast wilt huren dan kost dat geld. Dat is normaal hoor. Nogmaals echt n aanrader.

met een groep, Mrt. 2012
"Super relax !!!!!"
Drie dames
1-4-2012 Heerlijke vakantie gehad al die negatieve berichten wil ik even recht zetten,
Super hotel goed eten Niet wachten bij het eten en super vriendelijk personeel en zo schoon in het hotel en buiten ,lekker relax met drie dames een weekje naar de zon.

met vrienden, Mrt. 2012
"Fijne tijd gehad"
Medeia
27-5-2012 De kritiek over wachttijden bij het eten en de lift moet men serieus nemen.. Wij hadden er begin maart niet echt last van maar we geloven direct dat het wel geldt voor het hoogseizoen. De bedden zijn ook echt aan vervanging toe. De veren prikken in je rug en het kraakt enorm.
Daar staat tegenover dat het schoon is, het personeel is ongelooflijk vriendelijk en het eten is prima. Al met al hebben wij er een fijne tijd gehad.

met vrienden, Feb. 2012
"Zou dit hotel nooit meer kiezen"
carmen visser
23-2-2012 Een middelklas hotel waar je voordat je naar je kamer gaat al geld kwijt bent € 18.00 huur voor Koelkastje en € 18,00 huur voor Kluisje
Vreselijke veel Engelsen die het hotel gebruiken als eet en zuip schuur
het eten is op Engelsen gericht eten is zeer eentonig en lauw.
Voordat je de eetzaal in kan moet je in de rij wachten tot je wordt opgehaald te zot voor woorden. Kamers zijn netjes en schoon.

Dit Hotel is zeker geen 4 sterren waard.

met partner, Jan. 2012
"3 weken een leuke vacantie"
hjvanmeel
18-2-2012 wij komen al 18 jaar in dit hotel en als dit een slechte accomodatie zou zijn hadden wij al lang iets anders geboekt.wij ontmoeten daar elk jaar een grote groep mensen die daar net als ons al jaren komen.mooie tuin vriendelijk personeel en het eten is goed.dit is toch wat je van een vacantie verwacht!

met partner, Dec. 2011
"Top vakantie"
Jan onland
5-1-2012 8 dagen verbleven in dit hotel. Alles top. Zeer aan te bevelen.

met partner, Dec. 2011
"Nooit meer met kerst"
AstridS
9-1-2012 Geweldig hotel met lekker eten, alleen wat je krijgt met kerst is een aanfluiting.Als je € 82,00 moet bijbetalen bovenop je all-inn dan verwacht je er wel wat van. Echter zeer armoedig kerstdiner, dus dit hotel is echt aan te bevelen maar vermijd de kerstperiode.