Beoordelingen Appartement Ecuador**

25 mei 2013

Ecuador**
Beoordelingen Appartement Ecuador**
Calle Roma 19, E-35100, Playa del Inglés
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Ecuador** in Playa del Inglés, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Ecuador** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Ecuador scoort een 8,8 uit 10, op basis van 241 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Ecuador** in Playa del Inglés, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Ecuador**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Ecuador** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 234 vakantiefoto's van Appartement Ecuador** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Ecuador** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Appartement Ecuador** met andere accommodaties in Playa del Inglés.

215 beoordelingen over Ecuador**

Mrt. 2013
"Keurig appartementencomplex"
Anne-Marie & Roel
27-4-2013 Wij hebben van kennissen dit appartementencomplex als tip gekregen vanweg de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.
Daarnaast is er een zeer behulpzame receptionist welke altijd voor iedereen klaar staat en bereid is met alles te helpen waar nodig indien gewenst. De appartementen zijn keurig schoon en van alle noodzakelijke spullen voorzien. Wij hebben een heerlijke week gehad en mochten wij Gran Canaria nog eens aan gaan doen zullen we zeker bij dit complex een appartement boeken.

met partner, Mrt. 2013
"Geweldig appartement met een super ligging"
Roel
4-4-2013 Appartementen hebben een woonkamer (incl uitgebreide keuken en grote koelkast), slaapkamer, badkamer, ruim balkon met uitzicht op zwembaden en tegen geringe betaling kun je de sleutel van de ingemetselde kluis krijgen. Appartementen liggen ideaal t.o.v. zee en de centers Yumbo en Cita. Wij hadden een huurauto en deze konden wij altijd voor het app kwijt. Verdere voorzieningen: wifi internet, broodjes service, klein supermarktje bij de receptie. 2 zwembaden, biljart. Excursies en autohuur kun je ook bij receptie boeken.
Er is al veel geschreven over Joannes, maar hij heeft service echt hoog in het vaandel staan. Hij staat voor al zijn gasten klaar en 's middags tussen 16 en 17 uur daagt hij je graag uit voor een potje poolen.
Komen wij nog eens terug op Gran Canaria, dan boeken wij zeker weer dit app!

"Super!"
Verburg
10-4-2013 Mooi en kleinschalig app. complex. Zeer schoon. Vlakbij het strand en de duinen. en 5 min. van de winkels, restaurants en bushalte. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ned. 1 en rtl 4 op TV. maar tijdens de Champions Leaque voetbalwedstrijden werd ned 1 veranderd in ned. 3 door Joan. Waar vind je zo'n sevice. Als we een min punt moeten noemen is dat de bedden aan de harde kant zijn, en het nogal gehorig is.
Autohuur werd ook perfect door Joan geregeld. Kortom een aanrader.

met partner, Mrt. 2013
"Mooie en gezellige accomodatie"
Myra
4-4-2013 Mooi rustig appartement en toch dichtbij strand, winkels enz.
Leuke ontvangst door de Nederlandse beheerder Joan die de gehele vakantie voor ons klaarstond.
De inrichting was wel wat verouderd, de bedden niet super.
Iedere ochtend lekkere broodjes.
Kortom een vakantie voor zeker een herhaling.

met partner, Mrt. 2013
"Ecuador: een echte aanrader!"
Tea en Jan Wever
22-3-2013 Van 6 t/m 20 maart waren wij voor de 17e keer op G.C. We verbleven deze keer in Apartamentos Ecuador en het was een feestje! We werden door de eigenaar verwelkomd met een rijk gevulde fruitmand en een grote fles water. Het gunstig en zeer rustig gelegen brandschone appartement (3 minuten van strand en boulevard en 3 minuten van winkelcentrum CITA en bushalte) is van alle gemakken en comfort voorzien, o.a. altijd gloeiend heet water (ook tijdens de spitsuren), omdat elk appartement beschikt over een eigen boiler. De enthousiaste Nederlandse beheerder Johannes Dekker doet er alles aan om het de vakantiegangers naar de zin te maken: met vragen en problemen kun je altijd bij hem terecht, niets is hem te veel, hij vindt altijd een oplossing! Onze vakantie is, niet alleen door het prachtige weer, maar zeker ook door de kwaliteit van Apartamentos Ecuador zeer geslaagd! Bij een volgend bezoek aan Gran Canaria zullen zeker weer kiezen voor Ecuador: een echte aanrader!

Tea en Jan Wever
Rhenen

met partner, Feb. 2013
"Fantastische vakantie"
Betty en Koert
6-4-2013 Opnieuw hier genoten van onze vakantie. Zijn hier al diverse malen geweest en hebben reeds weer geboekt voor volgend jaar. De service van Joannes was weer uitstekend!

met partner, Jan. 2013
"3e keer in een oase van rust"
Frans_nl
15-1-2013 We wilden een lastminute rechtstreeks boeken.
Op het werk 8 jan. om 13:48 een mail verstuurd met de vraag of er nog een app. vrij was voor een lang weekend. Vrijdag 11-01 tm 14-01.
Om 18:08 eerste antwoord terug. Om 19:00 een belletje van johannus dat eventueel tot en met woensdag ook mogelijk was. Alles rondgemaakt voor vrijdag middag laat t/m maandagmiddag. Johannus zou de sleutel in het kasje leggen en tevens de boordjes voor zaterdag ochtend meebestellen.
Toen we vrijdag avond aankwamen lagen de sleutels in het kastje en tot onze grote verbazing stond er een goede gevulde fruitmand en een liter fles water klaar.
Chapeau!!
Dit is nou net 1 van de redenen waarom ze bij Zoover in de prijzen vallen.

"Heel mooi appartement"
kdejonge
20-11-2012 Ligt in een gezellig wijkje, allemaal laagbouw leuke straatjes. dicht bij de boulevard en strand, vlakbij de cita, alles bereikbaar op loopafstand.
Een nederlander bij de receptie, gemoedelijk, leuk ontvangst, je voelt je er direct thuis. En niet commerciéél.
goede schoonmaak, het hele complex ziet er schoon uit.
We zijn er al een paar keer eerder geweest, maar komen zeker weer terug

"Zoals vanouds.... Heerlijk!"
CarryenDoke
15-10-2012 Hebben weer een heerlijke week gehad. Komen hier een paar x per jaar en niet zonder reden. Alles prima verzorgt, en Joan staat altijd voor je klaar.
Voor ons ideaal gelegen. Schoon, rustig, en toch op loopafstand van bars, eetgelegenheden etc.

met partner, Okt. 2012
"Heerlijke plaats om te verblijven"
A. Kuijpers
4-11-2012 Rustig gelegen en niet ver van het strant, goede accommodatie en vriendelijk personeel.
Aanspreekpunt receptie is Joannes, bij hem kun je met alle vragen terecht. Ligging in een rustige wijk en toch dicht bij winkelcentrum.
Goede prijs kwaliteit, zou bereid zijn meer te betalen als beddegoed en bedden van betere kwaliteit zouden zijn.
Wij vermaken er ons altijd goed, waren nu voor de derde maal in Ecuador
In de directe omgeving zijn restaurantjes genoeg tegen aannemelijke prijzen.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?