Beoordelingen Bungalow Dragon Club II**

21 mei 2013

Dragon Club II**
Beoordelingen Bungalow Dragon Club II**
Avda. España 22, E-35100, Playa del Inglés
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bungalow Dragon Club II** in Playa del Inglés, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bungalow Dragon Club II** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bungalow Dragon Club II scoort een 8,6 uit 10, op basis van 155 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bungalow Dragon Club II** in Playa del Inglés, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bungalow Dragon Club II**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bungalow Dragon Club II** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 88 vakantiefoto's van Bungalow Dragon Club II** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Bungalow Dragon Club II** met andere accommodaties in Playa del Inglés.

147 beoordelingen over Dragon Club II**

met oudere kinderen, Mei 2013
"Klein paradijsje in het verste stukje west Europa"
Julieta en Jinne Ma...
9-5-2013 Geweldige service en uitstekende bediening van Pepe Ramos.
Relaxte sfeer en uitstekend voor kinderen met de zwembaden.
Alles wordt goed onderhouden en is goed schoon.

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Rustig park, bungalow matig met slechte bedden"
P. Oomen
4-5-2013 Rustig park met 3 mooie zwembaden. Ondanks rustige ligging wel geluidsoverlast van het nachtleven. Op het park ook veel particuliere huizen die er stukken beter uitzien als de verhuurde bungalows. In de directe omgeving winkelcentrum Yumbo en verder alles op loopafstand.
Inrichting van de bungalows is gedateerd (vlekken op de kussens van de bank, veel verkleurde nepbloemen, loshangende gordijnen, oude ligbedden met versleten kussens etc.). Keukenapparatuur wel voldoende. Vooral de bedden zijn van zeer slechte kwaliteit. Onderhoud en schoonmaak zeer matig.
Kindvriendelijk voor kleine kinderen.

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Heerlijk relaxte vakantie"
marijn
15-5-2013 Onze bungalow 6 pers was super, veel ruimte, 2 keukens,2 badkamers, 4slk eet-en woonkamer.Wordt heel goed gepoetst, 5x per week! Dichtbij centr.en strand. 1 avond muziek van Jumbo gehoord ivm een feest voor bep.groep mensen.Paco is heel behulpzaam en helpt je zo nodig a la minute.Mooie schone zwembaden, ook verwarmd, verder niets voor kids georganiseerd. Ontbijt en avondeten prima voor red. prijs, beter dan bijv in de Jumbo. Heb nu al heimwee!

met een groep, Mrt. 2013
"Geweldige vakantie gehad met 6 personen super"
Gerda Jansen
17-4-2013 Zeer vriendelijke mensen. De accomodatie was super ga volgend jaar er weer na toe.Het eten was erg goed de kamers waren schoon . En de prijs is betaalbaar.Ben erg goed geholpen via internet door meneer van zoggel .
We hebben erg genoten met 6 personen

met oudere kinderen, Mrt. 2013
"Voldoet niet aan de verwachtingen"
Nederlands-belgisch...
8-5-2013 Heerlijk zonnig weer, geweldig gezelschap. Tot daar voldeed ons verblijf aan de verwachtingen. De bungalow daarentegen voldeed niet. Afhankelijk van de ligging van de bungalow al dan niet meer geluidsoverlast van de Jumbo, optrekkende en afremmende autobussen tot het ronkend geluid van de zuiveringsinstallatie van het zwembad. Het interieur van de bungalow is ouderwets en afgeleefd, badkamerkastje stuk, deuren en vensters die knellen, kleerkasten die niet sluiten, lampen die niet werken, een toilet die blijft aflopen, slechte matrassen... Keukengerei is er voldoende aanwezig maar je moet improviseren om de toestellen aan te sluiten wegens te weinig (niet functionerende) stopcontacten.

met partner, Feb. 2013
"Rustig bungalowpark, beheerder Pepe is top."
Pittomvils Lea
27-2-2013 Centraal gelegen bungalowpark. Groot verschil in inichting bungalows .
Sommmigen hebben nieuwe meubels en moderne keuken, andere dan weer niet.

met partner, Jan. 2013
"Prima centraal gelegen park"
Bart
21-2-2013 Voor de tweede keer naar dit park geweest. Een rustig park en centraal gelegen.Supermarkt op 3 min lopen, strand 7 min alles binnen loopafstand.
Taxi van en naar vliegveld is door Antoine perfekt geregeld.Bungalows zijn groot en ruim en van alles voorzien. Heerlijk gegeten bij restaurant Polaris in winkelcentrum La Sandia (3 min lopen), zit altijd vol en goedkoop. Gaan zeker volgend jaar weer naar Dragonclub.

met jonge kinderen, 2013
"Prachtig, ruim en gezellig park"
albert van Zeggen
16-1-2013 Ik wil even reageren op de onderstaande beoordeling "vergane glorie" van 01-11-2012.
Ik was met mijn gezin (3 kinderen) in diezelfde periode in het park Dragon Club II. We hadden het geweldig naar onze zin. De bungalow was ruim en van alles voorzien, zelfs alle nederlandse tv-zenders en een wasmachine.
Het park is goed onderhouden en er zijn 3 prachtige zwembaden voor slechts 30 verhuurde bungalows. Het park ligt in het centrum van Playa del Ingles. maar het is er lekker rustig. Alles wat je wilt is op loopafstand.
Wij gaan volgend jaar zeker weer naar Dragon Club II.

met oudere kinderen, Dec. 2012
"Super locatie om volop te genieten van Playa!"
RIon AE
7-1-2013 De bungalows zijn inderdaad wat oud wat inrichting betreft, maar daarentegen heb je alles wat je nodig hebt, tot aan een wasmachine toe. (Handig met kleine kinderen.) De bedden waren inderdaad wat oncomfortabel. Maar de Nederlandse televisie, het verwarmde zwembad, gratis wifi, gratis kluisje en de enorme gastvrijheid en behulpzaamheid maken dat meer dan goed. Daarnaast ligt het park zeer centraal, met de Yumbo om de hoek, ondanks de Kerst, Oud en Nieuw en Drie Koningen totaal geen last van gehad. Onze kinderen waren ook helemaal gelukkig op het park, enige wat wat hun betreft ontbreekt is een speeltuintje o.i.d.
Kortom, wij gaan volgend jaar zeker weer naar de Dragon Club.

met partner, Nov. 2012
"Prima!"
sammy-evil
3-12-2012 De bungalows worden grotendeels ook weer onderverhuurd. Onze bungalow vlakbij zwembad, 2 slpkrs bijna dagelijks schoonmaak, inrichting iets wat oud bolllig maar functioneel, ( bedden waren qua stabiliteit een ramp) een opknapbeurt zou niet misstaan,maar.. je kan gratis wifiën (bij zwembad het beste bereik) details ( wc spray, kakerlakkenspray, koffiefilters aanwezig etc) je kan gratis langer blijven als je laat vertrekt. bedjes bij zwembad aan vervanging toe. Yumbo hoor je s'nachts wel, maar niet vervelend. Verder prima alles te belopen, goeie uitvalsbasis. Rustig park.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit