Bungalow Cordial Biarritz*** in Playa del Inglés Spanje beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Cordial Biarritz***

3 juni 2012

Bungalow Cordial Biarritz*** Playa del Inglés

Beoordelingen Bungalow Cordial Biarritz***

Avda. de Bonn 18, 35100, Playa del Inglés
Bungalow Cordial Biarritz scoort een 8,3 uit 10, op basis van 183 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Cordial Biarritz***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Cordial Biarritz*** in Playa del Inglés, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 181 vakantiefoto's van Bungalow Cordial Biarritz*** vinden. Je kunt 1 video van Bungalow Cordial Biarritz*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Bungalow Cordial Biarritz*** met andere accommodaties in Playa del Inglés.

182 beoordelingen over Cordial Biarritz***

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Mooi park, niet aan te bevelen tijdens Gay Pride!"
Anoniem
10-5-2012 Mooi aangelegen park, met zeer vriendelijk personeel, ook voor de kinderen, en een goede service. Bungalows schoon en goed onderhouden, maar wel gehorig. Mooi zwembad met apart kinderbad. Op loopafstand van winkelcentrum c.q. uitgaanscentrum Yumbo en boulevard. Wanneer je van rust houdt is het niet aan te bevelen om tijdens de Gay Pride hier naartoe te gaan. De feesten vinden plaats in Yumbo, en zijn dus erg goed te horen 's nachts (zachtjes uitgedrukt). Op het park zeer veel overlast van luidruchtige (Engelse) homo's, de rust was toen ver te zoeken! Nogmaals een prachtig park, maar niet voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Prachtig comples, heerlijk rustig"
jobogi
5-5-2012 Bungalow heel ruim, schoon, prachtige tuin. Groot zwembad, wel koud en smaakt zoutig. Elke dag schoonmaak, behalve donderdag en zondag. Schone handdoeken elke dag. Wel erg rustig park, hele niemand in zwembad. Wel eigen ligbedden bij bungalow, ideaal. Geen handdoeken gedoe s morgens bij zwembad.

met partner, 2011
"Een goed, maar doorsnee park, enigzins gedateerd."
Cees
28-12-2011 Een rustige plek, als je aan de binnenkant zit. Helaas zaten wij aan de buitenkant met teveel verkeer (o.a. bussen) en weinig tuin mogelijkheden. De bungalows zijn wel ruim, maar staan helaas dicht op elkaar. Het park ligt wel mooi centraal (Cita, La Sandia, Kasbah, Yumbo, de boulevard en het strand) met niet al teveel hoogbouw van hotels etc.. De bungalows zijn schoon en redelijk ingericht, maar wel gedateerd. De huisjes zijn enigzins bedompt (vochtplekken) en matig ingericht. Wij hadden niet al te beste bedden. Een 5* park krijgt een 10, maar dit park hooguit een 7. Niettemin een goede vakantie gehad en het eiland goed kunnen verkennen.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Heerlijk rustige uitvalsplek"
RIon AE
6-1-2012 Het is een heerlijk bugalowpark, het ligt inderdaad langs een busroute, maar dat weegt niet op tegen de zeer centrale ligging tov de bekende centra Sandia, Cita, Yumbo en Beach. De bugalows zijn netjes, en gedateerd kan ik niet zeggen, maar dat ligt wellicht aan de type vakantie dat men gewoon is. De bedden waren even wennen maar met een extra kussen sliepen wij perfect. De tuin en het zwembad worden dagelijks netjes verzorgd. Het personeel is ook erg vriendelijk en behulpzaam, en ook het internet deed het voor ons prima (soms wat trager dan thuis, de Spaanse correctie :-) Er zijn op steenworpafstand meerdere Spars en HiperDinos dus volop mogelijkheden.
Er was voor ons een minpunt en dat is het zwembad, deze wordt uitsluitend verwarmd door de zon. De zee was heerlijk om in te zwemmen maar het mooie zwembad in deze periode niet echt.
Op twee dagen is er geen schoonmaak (zondag en donderdag) maar je kan gewoon extra handdoeken halen op de receptie als je die nodig hebt.

met partner, Dec. 2011
"Ligging is perfect"
bert
4-1-2012 Bungalows liggen zeer centraal.wel gedateerd en aan onderhoud toe.verder mooi park.Tip ga eens eten in restaurant Polaris in winkelcentrum La Sandia ( om de hoek)heerlijk eten voor een goede prijs .Van 10 -15 euro met twee personen !!

met partner, 2011
"Rustig, maar toch centraal"
Diane
22-9-2011 Wij zijn net teruggekomen van 15 dagen Biarritz en hebben het super naar ons zin gehad. De bungalows zijn ruim en hebben veel privacy. Wel jammer dat er geen airco was, de plafondventilatoren zijn niet voldoende tegen de warmte. 's middags liep de temperatuur in het huisje wel op tot 33 graden! Ook 's nachts was het super warm. Het personeel is erg behulpzaam en de schoonmaak goed. Wij hebben maar 1x schone lakens gekregen tijdens ons verblijf....Wel elke dag schone handdoeken en theedoeken en gedweild etc. Het eten in het restaurant is niet bijzonder, maar in de buurt zijn genoeg eettentjes. Je zit er lekker rustig en als je drukte op wil zoeken, alles zit op loopafstand of je neemt een taxi voor 3 a 4 euro. Wat sommige mensen schrijven over het zwembad snap ik niet, het is super mooi en schoon (ja er valt wel eens een blaadje van de boom in het water) en absoluut geen zout water! Ze hebben ook gratis wifi, maar bereik niet goed (2 blokjes in de tuin). Kortom: leuke vakantie gehad!

"In een woord Geweldig!!!"
Wendy
15-9-2011 Dit is echt een heel mooi, rustig en vooral heel schoon park. Super mooi zwembad, eten in het restaurant (alleen geluncht) heerlijk!
Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Obers in restaurant ook heel vriendelijk.
Je mag met luchtbed in zwembad!
Kamers super schoon en wat ik zeer waardeer id het afwaspakketje in de bungalow ook al wordt deze voor je gedaan!!
Ik kan iedereen dit park ten zeerste aanraden die beetje van de rust houden.
Jumbo en Cita en Kashba allemaal vlakbij.
Strand is 10 min lopen maar dat stond al in de beschrijving.
Tip om te eten: Chez Luigi in nabij gelegen winkelcentrum
La Sandia. Hmmm... Heerlijk!
Kortom 2 weken wereld vakantie gehad op Biarritz.
Nog pluspunt: je hebt hier en daar hokjes met een wasmachine. Kost 4 euro incl wasmiddel. Stop het erin en na 37 minuten fris gewassen was!
Dikke 10 voor alles en iedereen hier!!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Aanrader"
Marije
2-10-2011 Wij raden iedereen die naar Playa del Inglés wil deze accomodatie aan.
+ ruime bungalow, mooie inrichting
+ bungalow schoon, wordt ook dagelijks, met uitzondering van donderdag en zondag, schoongemaakt
+ erg mooi zwembad: groot en schoon
+ ligging is super, je bent binnen enkele minuten lopen bij een supermarkt en ook het strand is dichtbij (ook voor een zwangere goed te lopen)
+ personeel vriendelijk
+ een rustige accomodatie

- er zit een trapje in de bungalow, voor een kindje die nog niet goed kan (trap)lopen is dit een minpunt (gelukkig had onze dochter van 2,5 hier geen problemen mee)
- onze dochter slaapt thuis op een gewoon bed, maar moest hier in een campingbedje slapen omdat er geen gewoon bed voor haar was in de bungalow...wij dachten wel voor 3 personen betaald te hebben
- er zijn veel katten overal, opzich geen minpunt; je hebt er geen last van, alleen lag er wat kattepoep rondom het zwembad
- geen standaard airco (wel te huur), erg warm in de bungalow

"Prima en rustig!"
Henk & Aline
25-8-2011 Heerlijke rustige plek, buiten alle drukte, maar wel op loopafstand van meerdere shopping centers (in shopping center La Sandia, die dichtbij is, zit een superrestaurant: Chez Luigi, het zit bovenin!) en het strand (al is het wel een flink eind naar beneden...!). De bungalows zijn schoon en goed ingericht. We zaten aan de wegkant, maar totaal geen last gehad van het verkeer, natuurlijk rijdt er eens een bus of claxoneert er eens een auto. Het zwembad was groot.
Enige minpunt was het restaurant. Het was niet slecht, maar allesbehalve bijzonder. Dit kun je thuis ook (hoop ik).

met jonge kinderen, 2011
"Nooit meer"
arnoverkoeijen
8-8-2011 Rampzalig,
Net als vele hebben wij het hele jaar gespaard voor een mooie vakantie.
We hadden op basis van de reacties op Zoover hoge verwachtingen van dit park.
Aangekomen op het park bleek het een grote ramp.
Zwembad lag vol met vuiligheid en was voorzien van zout water.
Het eten was niet bepaald lekker en de keuze was beperkt.
Het terras hebben we nagenoeg geen gebruik van kunnen maken doordat deze continiu werd volgescheten door duiven.
Als klap op de vuurpijl bleek het huisje een ware bron van kakkerlakken. Aangezien we in gezeldschap van een klein kind verbleven was dit dus niet bepaald hygienisch.
Na melding bij de touroperater en receptie op het park bleek men hier geen gehoor aan te geven. We moesten maar rond spuiten met een giftige spuitbus. Zie je het voor je met een kind van nog geen jaar??
Kortom kakkerlakken kunnen wel degelijk een gevaar opleveren voor de volksgezondheid.
Prijs kwaliteit verhouding is zeer slecht.