Hotel Seaside Grand Residencia***** in Maspalomas (Campo Golf/Internationaal) Spanje beoordelingen 9.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Seaside Grand Residencia*****

9,9

3 juni 2012

Hotel Seaside Grand Residencia***** Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)

Beoordelingen Hotel Seaside Grand Residencia*****

Avenida del Oasis 32, 35100, Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)
Hotel Seaside Grand Residencia scoort een 9,7 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Seaside Grand Residencia*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Seaside Grand Residencia***** in Maspalomas (Campo Golf/Internationaal), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Hotel Seaside Grand Residencia***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Hotel Seaside Grand Residencia***** met andere accommodaties in Maspalomas (Campo Golf/Internationaal).

24 beoordelingen over Seaside Grand Residencia*****

9,9
6,1
met partner, Nov. 2010
"Goed eten, mooie kamers, fijne service"
Ronald
23-11-2010 Luxe hotel met goede persoonlijke service, zonder te opdringerig te zijn. Eten is geweldig, ook de BBQ is uitstekend. Kamers zijn erg mooi. Normale prijzen zijn hoog. Wij zijn stel van halverwege de 40 en waren hiermee de eerste dagen veruit de jongste, later kwamen wat meer mensen van onze leeftijd. Zal wellicht ook met de tijd van het jaar te maken hebben.
Als we nog eens op GC komen, is het zeker in dit hotel.

met jonge kinderen, Nov. 2010
"Als je alleen het beste wilt"
H van den Broek
12-11-2010 Dit hotel is een perfecte keuze, alles klopt hier..... en vooral zeer attent personeel

met partner, Okt. 2010
"Gewoon zalig "
christiaens- vanmar...
29-10-2010 gewoon alles perfect geregeld en dat tot in de puntjes, is gewoon zalig om daar te kunnen vertoeven!!! Echt zoals ze zeggen het beste van Gran Canaria!!!

met partner, Aug. 2010
"Top hotel!"
Henk
5-1-2011 Gran Recidencia is een top hotel. Duits management en dat is in alles goed te merken. Schoon, kwalitatief zeer goed ingericht, prachtige kamers, geweldig eten, kortom geen wanklank over dit hotel. Geen hotel voor (kleine) kinderen, maar dat was ook wat wij zochten. Half pension is aanrader. Lunch en drank is aan de prijs,. maar wel erg lekker.

met partner, 2010
"Oase van rust en perfectie !!"
Fam Balcaen
24-4-2010 Beste hotel van de can. eilanden. Kamers zijn mooi en proper, ruime badkamer; zonder meer. Eten is enorm lekker, zowel a la carte als buffet heb ik zelden gezien. Hier ben je even weg van de wereld en toch kan je een rustige avondwandeling maken langs de kust of in stadje maspalomas. Als je het drukke leven even wil ontvluchten (zonder kinderen wel) ben je hier voor 110% op je plaats. Wij komen hier zeker terug!!

alleenreizend, Feb. 2010
"Een oase van rust, service en vriendelijkheid."
Ria
26-2-2010 Een klein hotel, twee verdiepingen in verschillende gebouwen, omgeven door een prachtige tuin. Het is een oase van rust. De kamers zijn ruim met zithoek, luxe badkamer. Keurig schoon en goed verzorgd. Het enige nadeel is dat er veel kamers zijn waar je door de palmen geen zon op je terras of balkon hebt. Het eten is een 4 gangen keuze menu. Van mij mogen ze direct een Michelin ster. De bediening is super, niets is ze teveel en ze proberen zelfs Nederlands te spreken. De receptie is super vriendelijk, niets is teveel. Elke dag de krant die je je maar wenst, gratis internet.

met partner, Okt. 2009
"Exclusief hotel"
stanley
23-7-2010 Service met een grote S...
Hogere prijsklasse maar zijn euro's meer dan waard...
Geen hotel kritikasters

"Wij komen zeker terug"
Koen Biesemans
6-7-2009 Absoluut tophotel voor levengenieters die een beetje willen rusten. Behoort terecht tot de Small leading hotels off the world.

met partner, Sept. 2008
"Bijkna perfect"
Ton Rietdijk
13-10-2008 Perfect hotel duur maar top en gelukkig niets voor kinderen.
Enig nadeel 2x per week barbeque.

Jos en Gerda
12-2-2008 Bezocht van 9 Juni tot 16 Juni 2007.
Aan te raden Kamer:bunaglowkamer typeC
type 23 gelijkvloers nemen direkt aan het zwembad halfpension ~ 3460 Euro dus niet goedkoop,maar dan heb je ook zo-wat de beste kamer van een super hotelIs zéér rustig in een tuin gelegen vlak bij het centrum en het strand (200m)Baby's kan nog maar jeugd
is er niet op zijn plaats.Dit hotel
krijgt voor mij een 11 op 10 over heel
de lijn (behalve dus voor kinderen).
Het is het beste wat ik ooit heb gehad