Hotel RIU Palace Meloneras (+ villas)**** in Maspalomas (Campo Golf/Internationaal) Spanje beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel RIU Palace Meloneras (+ villas)****

3 juni 2012

Hotel RIU Palace Meloneras (+ villas)**** Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)

Beoordelingen Hotel RIU Palace Meloneras (+ villas)****

Avda. Mar Mediterraneo s/n, 35100, Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)
Hotel RIU Palace Meloneras (+ villas) scoort een 9,0 uit 10, op basis van 210 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel RIU Palace Meloneras (+ villas)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel RIU Palace Meloneras (+ villas)**** in Maspalomas (Campo Golf/Internationaal), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 136 vakantiefoto's van Hotel RIU Palace Meloneras (+ villas)**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel RIU Palace Meloneras (+ villas)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Hotel RIU Palace Meloneras (+ villas)**** met andere accommodaties in Maspalomas (Campo Golf/Internationaal).

194 beoordelingen over RIU Palace Meloneras (+ villas)****

met partner, Mei 2012
"Prima hotel!"
Angelique
22-5-2012 In het palace geweest van 9 t/m 16 mei. Mooi hotel met mooie villa's in een mooi aangelegde tuin, goed gelegen aan de boulevard. Niet echt een hotel voor kleinere kinderen, geen animatie, glijbanen, speeltuin enz. aanwezig. Echt een hotel voor oudere mensen. Wel een aanrader. Gelukkig niet zo massaal als Costa Meloneras.

met partner, Apr. 2012
"Prachtig zwembad."
Harry
13-5-2012 Het zwembad met ruime ligging is geweldig. Eten niet meer zo spectaculair als jaren terug in b.v. Riu Palace op Tenerife. Maar dat is trouwens in meerdere Riu hotels te merken de laatste jaren. Er wordt steeds een beetje meer beknibbeld op het eten. Dat is wel erg jammer.
Het ontbijt voor vroege terugreizigers was zeer teleurstellend en beneden alle maat, zeker voor Palace begrippen. Bij het goedkopere en naast gelegen Riu Club hotel was dat altijd beduidend beter.
Al met toch een heel fijn hotel met een fraaie ligging en pal naast het gezellige en fraaie centrum.

met partner, Mrt. 2012
"Klassehotel"
Stelt
3-4-2012 Afgelopen vrijdag terug van een heelijke vakantie in hotel Riu Palace Meloneras . Zeer vriendelijk personeel, prima kamer, goede bediening alles keurig onderhouden en vergeet niet overheerlijk eten!!
In een woord" Fantastisch""!!!!
Daar kwam ook nog bij dat het bijzonder lekker weer was die week dus mooier kon het niet.
We gaan vast nog een keer, Hans en Ine van der Stelt

met partner, Mrt. 2012
"Perfect Hotel"
Eric
15-3-2012 Dit is nog eens een perfect hotel met classe.
Wel een hotel voor wat ouder cliënteel vind ik persoonlijk.
Verder kan ik enkel positief zijn over dit hotel.
Bijzonder het eten is zeer zeer goed en attent personeel ook zonder fooi.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Echte palace gevoel"
Ron
24-2-2012 Dit RIU Palace blinkt uit in service, eten en de villa's in de tuin zijn ook super! Je wordt hier vorstelijk behandeld, direct vanaf het begin. Het eten is ook echt palace-klasse, toch echt duidelijk beter dan de buren van RIU club of Lopesan hotel. De 2 zwembaden zijn verwarmd, dat is ook een pluspunt, verder is er in de winter geen animatieteam of zoiets, ik vond dat wel prima, wellicht dat sommige anderen dit missen. De gemiddelde leeftijd is hoger dan normaal, maar waar in Gran Canaria kom je nu plekken tegen waar het super swingt en rockt, hier ook niet, maar nogmaals, wij hebben het niet als een gemis ervaren. De prijs is wel aardig hoog, men misbruikt op dit moment de situatie in Noord-Afrika een beetje hier op de Can Eilanden heb ik het idee.

met partner, Nov. 2011
"Goed "senioren" hotel"
Ronald en Ingrid
16-11-2011 Prima hotel in de RIU keten, goed eten, schoon, ruime kamers en goede service van personeel. Spreken veel talen, ook Nederlands.

Ligging aan Meloneras, nabij het strand, plusminus 500 meter en nabij winkelcentrum, 100 meter.

Perfect hotel, alleen met een wat ingedud publiek. Veel oude Duitsers, Belgen en dito Nederlanders met een hoog "kijk mee eens"-gehalte. Hotel krijgt hierdoor echt een Duits landhuis-gehalte, gordijnen dicht en deur op slot, nog verergerd doordat je in de hoteltuin de zee niet echt kan zien (beetje opgesloten.)

Wat ons betreft, 40 jaar en zonder kids, beter naar Clubhotel RIU Gran Canaria (zit ernaast) of RIU Vistamar (Puerto Rico, wel steil!). Zelfde service en kwaliteit en toch een wat meer levendige sfeer.

met partner, Okt. 2011
"Komen zeker nog terug"
john
17-11-2011 Zeer goed hotel,de kamers zijn wel aan vernieuwing toe.Aan het zwembad wel redelijk druk.De ligging van het hotel is super,langs de tuin kom je op het wandelpad langs de zee,waar je tot in playa meloneras kan wandelen.
Het restaurant is perfect,zowel ontbijt als diner.Wat nog mankeert vind ik,is wifi op de kamer nu moet je altijd met de pc naar de inkomhal

met partner, Okt. 2011
"Uitstekende vakantie in een prima hotel"
harry van gulik
8-2-2012 Een prachtig mooi hotel, schitterend gelegen aan de boulevard.
Wij verbleven in een suite aan de rand van het kleine zwembad.
Wij waren zeer verheugd dat de meeste gasten van onze leeftijd ( Licht bejaard ) waren, waarop wij vooral aan het zwembad meer op ons gemak waren omdat onze lichamen uiteraard niet meer zo perfect zijn zoals vroeger.
Het ontbijt en het diner buffet / of menu waren uitstekend verzord.
Het personeel was overal zier vriendelijk en je werd altijd vrolijk en adequaat geholpen.

"Leuk voor bejaarden"
M Praet
30-9-2011 Wij als jong koppel zijn teleurgesteld terug thuis gekomen. Op Zoovers staan allemaal lovende woorden over dit hotel. Onze mening is dat het een mooi hotel is voor ouder publiek (70+). De kamers zijn erg klassiek ingericht en er zelfs geen WiFi beschikbaar. Zwembad is klein en vreselijk druk met stoelen. Hotel grenst aan boulevard maar zandstrand is 500m/1km lopen.

+ Prachtig gebouw met een perfecte ligging aan de boulevard en winkelcentrum
+ zeer vriendelijk personeel die ook goed hun talen spreken

- Geen keuze aanvangstijd diner & gehele vakantie dezelfde tafel
- Geen Wifi op de kamer
- Stoelen aan zwembad worden bezet gehouden door handdoeken. Wordt ook niets aan gedaan door personeel, badmeester is maar tot 14:00 aanwezig.
- kindonvriendelijk, gemiddelde leeftijd is 70+!!!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Top service!"
Jeroen
30-9-2011 Zijn 11 dagen geweest met baby van 8 maanden.

+ Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zijn perfect op elkaar ingewerkt en werken keihard.
+ Nederlandse desk
+ Groot buffet, veel variatie elke dag en geen rijen
+ Zeer schoon en groot complex
+ toegankelijk voor gehandicapten [zelfs in het zwembad is een aparte 'ingang']
+ Perfect gelegen in Maspalomas, zeer dicht bij winkels en restaurants]
+ de rust rond het zwembad is heerlijk

- ligbedden chrash in de ochtend [zelfs om 04.00 's-nachts zag ik iemand zijn bedje reserveren....]
- 90% is 55+
- ligplaatsen zwembad is hutje mutje/krap
- topless bejaarden [!]
- bedden in villa staan op wielen, die niet vast te zetten zijn
- kamers zijn behoorlijk 1980.
- zitplaatsen bij avondbuffet zijn alleen binnen. Gelukkig is het daar net zo warm als overdag...

tips
> huur een auto ! Er zijn erg mooie stranden in de buurt [Amadores, Puerto Rico]
> eten op de boulevard. Zeer goed zijn Grand D'Italia en SushiMex
> Dagje Las Palmas