Hotel Dunas Mirador Maspalomas*** in Maspalomas (Campo Golf/Internationaal) Spanje beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Dunas Mirador Maspalomas***

6,3

3 juni 2012

Hotel Dunas Mirador Maspalomas*** Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)

Beoordelingen Hotel Dunas Mirador Maspalomas***

Einstein S/N, 35100, Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)
Hotel Dunas Mirador Maspalomas scoort een 7,4 uit 10, op basis van 446 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Dunas Mirador Maspalomas***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Dunas Mirador Maspalomas*** in Maspalomas (Campo Golf/Internationaal), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 232 vakantiefoto's van Hotel Dunas Mirador Maspalomas*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Dunas Mirador Maspalomas*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Hotel Dunas Mirador Maspalomas*** met andere accommodaties in Maspalomas (Campo Golf/Internationaal).

437 beoordelingen over Dunas Mirador Maspalomas***

6,3
met partner, Mrt. 2012
"Goede prijs/kwaliteit verhouding maar geen 2e keer"
Koos
3-4-2012 De prijs kwaliteit verhouding is goed maar voor ons geen tweede keer.
Diner is redelijk(weinig variatie) en het ontbijt is super. De kamers zijn schoon en de bedden zijn goed alleen wel hard.Het animatieteam doet erg zijn best en er is voor ieder wat wils.De gebouwen zijn wat gedateerd en de liften werken niet naar behoren.Ook het zwembadterras wordt maar 1x per week schoongemaakt waar door koffie en chocoladevlekken dagen zichtbaar zijn. Ook op de kledingvoorschriften tijdens het diner wordt niet gelet. Korte broeken,blote buiken,het kan daar allemaal in de eetzaal. Verder veel luidruchtig volk rond de poolbar waar het all in gebeuren zich afspeeld. Zelfs dronken gasten die hun broek zo maar laten zakken bij de poolbar.we hebben het allemaal meegemaakt.De bediening deed net of ze het niet zagen,WALCHELIJK! De ligging is wat achteraf maar dit wisten wij.We zaten in blok C langs de snelweg erg veel lawaai dus.Gelukkig prachtig weer gehad maar de vogende keer maar een sterretje meer.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Dunas Mirador Maspalomas"
John
16-2-2012 Dit hotel heeft een waardeloze ligging, op een heuvel vlakbij een drukke snelweg en ver van het centrum en strand verwijdert. Over de service van het hotel was ik niet geheel tevreden over. De bedden werden niet alle dagen opgemaakt, 3x p/w schone handdoeken en voor de afstandsbediening van tv moest je 10 euro huur voor betalen. De gasten met all in waren op de poolbar aangewezen en daar moest je de wijn uit een plastic bierglas drinken. Elke avond was een grote chaos bij het diner, er werden teveel mensen binnen gelaten en er waren te weinig tafels. Het zwembad bestaat uit 2 gedeeltes, waarvan er één verwarmd van is. De animatie was goed en leuk. In de ruimte achter de receptie is gratis WIFI. Het ontbijt was voortreffelijk, lunch en diner redelijkgoed. Ook in dit hotel waren weer een aantal zielenpoten aanwezig die voor 9.00 al een serie ligstoelen te claimen d.m.v. handdoekje leggen. Maar gelukkig greep het hotel soms hard in door alle handdoeken te verwijderen! Grote klasse.

alleenreizend, Jan. 2012
"De tweede keer"
Mario
6-2-2012 Dit hotel ligt ver weg van winkels en strand maar wanneer je je goed voorbereid op je vakantie dan weet je dat vantevoren.
Strand is te bereiken met gratis bus dienst van hotel en de winkels zijn te bereiken met taxi voor 4 euro ben je het winkelcentrum.
Hotel vond/vind ik goed genoeg keuze van eten, vriendelijk personeel, goede kamers.
AI is uitgebreid is nu van 10 uur tot en met 23 uur.

met partner, Jan. 2012
"Goed hotel voor een leuke prijs"
mhooijdonk
25-1-2012 We zijn net terug uit Mirador en hebben een fijne tijd gehad. Voor de prijs die je ervoor betaald heb je een goed hotel, echt een 3 ster waard.
Het ontbijt is zeer uitgebreid, heerlijk vers brood, ook bruin, alleen de zogenaamde sapjes zijn te zoet! Kamers zijn prima, schoon, alleen hadden we vaak lauw water, alleen de laatste 2 dagen warm.
Alle mensen die lopen te zeuren over de schoonmaak, handdoeken ed. hebben de beschrijving van het hotel niet goed gelezen. De schoonmaak van de kamers vinden niet plaats op zondag en donderdag. Je krijgt schone handdoeken 3x per week. We hebben niet gemerkt dat er te weinig ligbedden waren of knokken om een bed...., terwijl het hotel vol zat was er genoeg plek, ook al kwam je 's middags aan.
Het voordeel is dat de all-in duurde tot 23 uur, daarna was het lekker rustig buiten. Er zitten veel Nederlanders en Duitsers, wat Engelsen en een handje vol uit Scandinavië, Rusland en/of Oostblok. Wij hadden een auto gehuurd en dat was echt een uitkomst!

met partner, Jan. 2012
"Kan niet beter voor die prijs"
Gury Kouwenberg
30-1-2012 Met z'n 7 gebouwen een groot complex dus altijd afwachten waar je een kamer krijgt maar wij hebben, na vakantie in dec 2010 en jan 2012, niets te klagen. Voor wandelaars zoals wij een prima uitvalsbasis maar voor niet-wandelaars zijn er de gratis strandshuttle, de goedkope taxis of goedkoop openbaar vervoer. Personeel aan receptie, in restaurant of bar tot het kamermeisje zoals wij dat ondervinden altijd even vriendelijk en wij snappen echt niet wat er te klagen valt over het uitgebreide buffet, zeker gezien de 2 koks die zowel bij ontbijt, lunch als diner weer voor je klaar staan.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Goed Hotel"
Dennis Holtkamp
1-1-2012 Rond kerst in dit hotel verbleven. Over het algemeen een goed hotel. Kamers schoon en ruim. Alleen erg gehorig. Wij zaten in een familiekamer op de begane grond met uitzicht op het zwembad. Eten in het restaurant is goed. Veel keus en elke avond was er wel iets anders te eten. Van chinees naar aardappellen en van lasagna tot patat keus in overvloed. De all-inclusive formule loopt tot 23 uur, beetje vreemde constructie. Drankjes kunnen alleen bij de poolbar gehaald worden. Tussen de middag gaat de "snackbar" bij hetzwembad open voor tostis,pizzas, sandwiches, patat e.d.

Het grote zwembad is helaas niet verwarmd en te koud in December. Het kleine bad is wel heerlijk van temperatuur. Ligbedden zijn er helaas te weinig dus een kleine oorlog in de vroege uurtjes....jammer. Met de taxi ben je snel in maspalomas of playa del Ingles. Heerlijk strand in Maspalomas. Taxi kost weinig.

Wij hebben heerlijk weer gehad met kerst. Tussen de 22 en 27 graden. Dus echt een Winterzon vakantie.

met partner, Dec. 2011
"Nooit meer"
hans0607
5-1-2012 We hebben al heel wat resorts gezien, maar nog nooit zo'n slechte als deze. Normaal zijn we geen zeurpieten, maar dit was verschrikkelijk, en we hadden het idee dat er totaal niets aan gedaan werd. Ontbijt was geweldig, maar warm eten was gewoon lauw tot koud. Ook weinig keuzes, meestal maar 1 soort vlees of vis. Douches in de kamer was koud, op elk moment van de dag. Ook gemeld, werd niets mee gedaan. Ook de liften waren erg oud en weigerde af en toe, of je zat vast. Heel veel zigeuners/kampers, die veel rotzooi achterlieten, en heel veel dronken engelsen, die rond de middag veel overlast veroorzaken met luid geschreeuw en troep op de ligbedden achter lieten. Ook handdoek neerleggen s'morgens is een crime, want de zon staat maar aan 1 kant van het zwembad, dus het is knokken voor een ligbed s'morgens om 9 uur. Voor drankjes kon je alleen maar terecht bij de poolbar. Als je binnen wilde zitten, waar ook een bar was voor betalende gasten, moest je toch naar buiten naar de poolbar.

met partner, Dec. 2011
"Voor ons nooit meer"
Franziska
11-1-2012 Waren 2 weken tot eerste kerstdag.Tweede week veel te druk.Veel onbeschoft volk.Te weinig plaats bij zwembad, hadden gelukkig hoekkamer met groot balkon en de hele dag de zon hoeften dus niet bij het zwembad liggen.Zwembad mooi maar te koud om te zwemmen en het kleine bad was wel warm maar de hele dag vol met kinderen dus niet gezwommen, erg jammer.Eten op zich niet slecht maar meestal niet warm en de tweede week een puinhoop in de eetkamer en veel herrie. Douches veel te koud.Overall tocht op het komplex door ligging op heuvel en 6 aparte gebouwen, uit de zon erg koud.Ligging helemaal niets rondom rijkswegen kon je ook ruiken. Wil je wandelen moet je de berg af, maar die moet je ook weer omhoog dus voor weinig taxi genomen . Personeel redelijk vriendelijk.Kamers werden de drukke tweede week niet goed schoongemaakt.Gelukkig heben wij niet erg veel betaald hadden allin want meer geld is het ons niet waard. Voor ons nooit meer.Een pluspunt elke dag zon dus erg mooi weer gehad.

met een groep, Nov. 2011
"Leuke plek"
C
20-11-2011 leuk hotel, kamers zijn netjes en goed schoon. Mooi zwembad. Eten in de middag en avond bijna dagelijks hetzelfde en lauw ipv warm.

Personeel is vriendelijk, jammer dat om 22.30 de all inclusive formule stopt, dus dan maar om 22.02 uur veel drinken halen.

met de taxi ben je zo bij het strand voor € 3,80
2 dagen auto gehuurd bij de verhuurder naast het hotel. Ford focus voor 30 euro per dag.

met partner, Nov. 2011
"Gaat er niet meer heen"
schut
16-12-2011 hotel ziet er op het plaatje goed uit.kamer is schoon.eten is lauw bijna koud. ergenis is dat je koffer moet optillen ivm zoveel hoge trappen.uitzicht was echt slecht, ieder morgen om 6,15 soms 7.15 uur werden we gewekt door de vuilnisvrachtwagen , die heel graag de vuile containers ging legen. de containers werden keihard tegen ons balkon eq terras gerold zodat je 15x een harde knal hoorde ,waren namelijk 15 containers die geleegd werden.het iritante is dat veel engelse, rusische,polen en ook een paar nederlanders de handdoeken 'smorgens al neerlagen en er geen gebruik van maakte.
hou er rekening mee dat de zon maar in deze tijd aan een kant van het zwembad gericht stond..omgeving "" hotel ligt hoog zodat je met een steile afdaling naar beneden kan lopen. strand te ver om te lopen.als je op leeftijd bent.neem gerust een taxi,bar personeel zijn wel aardig, hoewel wij 's avonds van de drankjes, niet zo gebruikt van hebben gemaakt.de donutsen waren heerlijk hiihiih