Bungalow Club Rio Maspalomas II in Maspalomas (Campo Golf/Internationaal) Spanje beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Club Rio Maspalomas II

6,6

Bungalow Club Rio Maspalomas II Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)

Beoordelingen Bungalow Club Rio Maspalomas II

Avda Touroperador Osl Wings 1, 35100, Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)
Bungalow Club Rio Maspalomas II scoort een 7,5 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Club Rio Maspalomas II? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Club Rio Maspalomas II in Maspalomas (Campo Golf/Internationaal), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 45 vakantiefoto's van Bungalow Club Rio Maspalomas II vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Bungalow Club Rio Maspalomas II met andere accommodaties in Maspalomas (Campo Golf/Internationaal).

28 beoordelingen over Club Rio Maspalomas II

met partner, 2012
"Heerlijke week gehad in Maspalomas I"
Chantal
31-3-2012 Wij zaten aan de maspalomas I kant.
Toen wij aankwamen was alles netjes en schoon.
Het park was ook netjes, bloemen en planten goed verzorgd.
Het park ligt wel wat ver van het strand en playa del ingles, maar dat wisten wij voor die tijd. Een taxi is zo besteld en absoluut niet duur.
Het personeel was over het algemeen erg vriendelijk.
De bungalow was prima, wel klein maar ook weer groot genoeg voor ons 2.
Alleen de bedden slapen niet lekker, de matrassen liggen op betonnen ondergronden. Niet fijn.
De bungalow werd in 7dagen 4x schoongemaakt en 2x schone handdoeken.
Op het park kun je eten, een lopend buffet.
Wij hebben hier 3x gegeten en het smaakte ons goed! Elke keer weer wat anders, het drinken is jammer genoeg wel gemengd met water.

Al met al hebben wij hier een heerlijke week gehad.

Een aantal minpuntjes
* De bedden
* Afstand strand ( 1500 meter )

met partner, Okt. 2011
"Fijne bungalow op mooi park"
Janneke
24-10-2011 Twee weken deze bungalow gelegen op een mooi park,gehuurd.
De inrichting is eenvoudig,maar goed onderhouden. Veel ruimte om de bungalows.Om de dag handdoeken wisseling en vrijwel elke dag bed rechttrekken en kl. schoonmaak.Een auto is aanteraden,omdat het te ver van winkels of eetgelegenheden afligt Het lopend buffet van club maspalomas is lekker/goed.Wij hebben er 2 maal lekker gegeten. Het winkeltje prijzig en vriendelijk personeel.Gratis wifi in receptieruimte/betaald als men 't in bungalow wil hebben.De 2 zwembaden zijn schoon,zo ook kinderbad. Ook is er een kinderopvang en kun je er tennissen en poolen. Wij waren er voor de 2e maal.Een goede keuze!

"Wel aardig maar niet nog een keer terug"
Fam.
18-11-2011 De huisjes zijn prima, redelijke tv (nederlandstalig eigenlijk alleen BVN tv maar je komt niet om tv te kijken, dat doen we thuis al het hele jaar nietwaar?) en verder verzorgd en schoon. Zelfs de afwas doen ze voor je! All inclusive is niet aan te raden, weinig keus, veel hetzelfde en het warme eten niet warm genoeg. De "lunch" (een beetje plate-service idee) wordt wel op het bestelmoment gemaakt dus dat is goed te doen, kleine kaart met o.a. kip met patat, pizza of steak met patat. Eigenlijk was dit beter dan het dinerbuffet. Koffie is er niet te drinken, alleen de koffie van de zwembadbar komt uit een automaat en dat is alleszins redelijk te doen. Weinig animatie en om 11 uur 's avonds is het op het terras bij het zwembad echt schluss.
Vip trip gedaan, een hele dag in een 8-persoons busje met een nederlandstalige gids (spraakwaterval Lenie) en dat was echt fantastisch.

"Gewoon Goed!!"
Pat en Kim
6-9-2011 Afgelopen augustus lekker met zn 2tjes 9 dagen naar club rio geweest...
wij hebben het echt heerlijk gehad de huisjes zijn super leuk zat ruimte met zn 2tjes de schoonmaak was echt heel goed. en dat er kakkerlakken zijn in Gran canaria dat weet je gewoon wij hebben gewoon de deuren en ramen dicht gehouden en hebben er over de hele vakantie maar 1 gevonden en die was al dood...
Eten was prima voor de prijs die je betaals en het personeel is ook erg vriendelijk.
het enige nadeel vond ik de bedjes aanhet zwembad daar kunnen ze beter nieuwe voor aanschaffen. Maar verder een prima stek in maspalomas!!

"Prima voor twee personen"
Nicole
29-7-2011 Positief: goede schoonmaakdienst in het algemeen en de huisjes tot op de details! - 2 wat ruimere zwembadjes, één voor kleine kinderen, licht gezout water - gratis tv, één NL wereldzender - gerenoveerde huisjes - 2 strandbedjes voor jezelf bij t huisje - hele vriendelijke receptie - taxi bellen bij receptie, arriveert binnen 1 à 2 minuten - grasvelden rondom zwembad en huisjes, prima op te liggen - internet mogelijk tegen betaling - brandblusser en vluchtroute in huisje - 3 talen maar geen NL bij receptie, tenminste niet gezien.

Negatief: dag één al kakkerlakken, totaal 4 of 5 vermoord - alle bedjes bezet door egoïstische mensen voor 8u die er vervolgens niet liggen - niet centraal gelegen, of juist wel maar ver van alles af - verbouwingen, lawaai - kleine supermarkt, grotere een stukje lopen - gehorige huisjes (niesen en gepraat van de buren te horen).

Tips: heerlijk eten in boulevard El Faro, namelijk bij Maximilian`s - ook lekker eten bij CC Faro 2, El Nublo! Veel gratis!

"Erg leuk!"
Rachel Gerards
1-8-2011 Wij (24 en 28) vonden een auto zeker geen must. Gezien de prijzen van de taxi is een auto relatief gezien ook veel duurder. Playa del Ingles (niet te lopen, ja 5 kwartier) kostte 3 euro met de taxi. Het strand van Maspalomas was een halfuurtje lopen, met de taxi zou je daar in 5 minuten zijn, of gratis pendelbus. 1 kakkerlak gehad, maar vond ik niet erg, het is een ander land daar heb je kakkerlakken, bij ons heb je vliegen. Niet dood maken dan krijg je er meer, maar vangen en buiten laten. Wel gehorig inderdaad. Schoonmaak erg goed, zelfs de afwas! Van de verbouwing niet veel last gehad, was achter in het park, en hielden overdag toch siesta. Heel mooi en verzorgde perken en straten, goede infrastructuur. Wij hebben ook erg lekker gegeten in Meloneras, maar dan bij Oasis. Live muziek en erg goede (Champagne Sangria). Ook de Kasbah (playa del Ingles) is erg leuk, leuk om te drinken en tussen 22 en 23 uur stijldans (latin) op het pleintje. Tip: Playa de Amadores (wit strand) met de bus.

"Genoten !"
De Kanaries
27-7-2011 Net onderhouden park(recent deels gerenoveerd,bouwwerkzaamheden afgeschermd, af 2012),vriendelijk,behulpzaam personeel.Klein voor 4 pp,maar schoon,handdoeken,theedoek,vaatdoek om de dag.Horraam,koffiezetapp.,2pits halogeen plaatje.Spanj.zitten in Masp.1,het weekend erg druk.2 zwemb. met lifeguard.Animatie begint v/a 3e week juli.Weinig te doen voor oudere kids,maar komen wel samen.Zeer rustige omgeving,auto vereist.Taxi's E3 á 4. CC Faro2 erg bouwvallig en uitgestorven met nog de mindere restaurants(wordt gerenov.)Voordelig boodschappen doen in de Carrefour(afslag Vencindario,20 min met auto)+veel mooie bekende winkels.Strand 25 min. lopen langs het droge kanaal met achter een leuk straatje(cc Oasis)met goede restaurants(oa Cactus Faro,zeer lieve mensen,goed eten,gratis likeurtje na,waar voor je geld).Pretpark 10 min lopen,wo/za markt 15 min.,Na de vuurtoren een boulevard met chique resto(erg druk)en winkels(Varadero).Puerto Mogán erg leuk. Veel te zien en te doen op het eiland. TOP.

"Prima vakantie, geen 10"
Ellen
2-8-2011 Afgelopen juli ben ik hier met mijn partner geweest. Het park ziet er prima uit, schoon. De schoonmaakster doet af en toe de afwas voor je, maar bij ons lag er wel telkens nog zand in het bed en hadden we niet het idee dat het echt schoon gemaakt werd. We hebben 1x op het park gegeten maar dat was echt een slappe hap. Het zwembad op het park is vies (zonneolie enz) en de bedjes worden door veel mensen hele dag bezet gehouden maar ze komen niet opdagen. De receptie doet er niks aan. Je mag je eigen bedje erbij zetten maar al snel is daar geen plek meer voor. Elke dag gaat er een gratis pendelbus naar het strand van maspalomas. Het is een fijn strand maar in de zee liggen veel keien die je op je voeten krijgt gesmeten. Veel golven. Het strand van playa del ingles is fijner ivm de stenen, maar wel veel drukker. Het plaatsje puerto de mogan is echt een aanrader, neem vooral je zwemspullen mee! Het eiland is heel mooi met heerlijk weer. Vandaar dat we een prima vakantie hebben gehad.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Nooit meer!"
Pamela
8-7-2011 Huisjes werden verbouwd, veel lawaai, boren, etc!. Weinig personeel, steeds wachten. Eten zeer slecht, alles gefrituurd en om de dag hetzelfde. Weinig keus.
Veel kakkerlakken in de bungalow en de eetzaal. Bungalows zeer gehorig. Staat van zwembadbedjes rampzalig. Wij hadden all-inclusive maar dat stelt zeer weinig voor. In het voorseizoen betekent dit lunch van de kaart (lees: patat, pasta of patat!!). Weinig tot geen animati, geen reet te doen dus...

Bungalow werd wel zeer goed schoongemaakt, bijna elke dag. Vriendelijk personeel maar te weinig. Op de dag maar 1 of 2!!

tip: ga lekker met de bus of taxi naar Playa del Ingles of Puerto Rico leuke uitstapjes maken.

met oudere kinderen, Dec. 2010
"Prima bungalow voor weinig geld"
elistu
1-5-2011 De liggen van het bungalowpark is prettig, het is een rustige omgeving. De bungalows zijn behoorlijk klein. Ze waren ook sterk verouderd, maar ze zijn druk bezig met het renoveren van alle bungalows. Samengevat was het voor ons een prima park, het kost tenslotte ook niet heel veel.