Hotel Anfi Del Mar Resort***** in Arguineguin Spanje beoordelingen 9.5 | Zoover

Hotel Anfi Del Mar Resort***** Arguineguin

Beoordelingen Hotel Anfi Del Mar Resort*****

Carretera Gral. Del Sur, 35120, Arguineguin
Hotel Anfi Del Mar Resort scoort een 9,5 uit 10, op basis van 77 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Anfi Del Mar Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Anfi Del Mar Resort***** in Arguineguin, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 101 vakantiefoto's van Hotel Anfi Del Mar Resort***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Anfi Del Mar Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Hotel Anfi Del Mar Resort***** met andere accommodaties in Arguineguin.

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over Anfi Del Mar Resort*****

9,6
9,7
met vrienden, 2012
"Mooie plek om je vakantie te vieren"
Edwin
14-5-2012 Ik ben hier in november 2010 geweest ik vind het een fantastisch park veel te beleven en voor kinderen een fantastische omgeving ik heb me echt vermaakt. Dit jaar november 2012 ga ik weer voor een week naar dit park heb er nu al zin in.

met partner, 2012

25-3-2012 Het is voor timesharing begrippen de beste kwaliteit

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Prachtige vakantie"
Fam van den Brink
2-3-2012 Het anfi is een schitterend luxe complex voor iedereen. Zo mooi, luxe, ruim en van alles te doen voor alle leeftijden.

"Elk jaar weer genieten"
Si
17-11-2011 Wij gaan al sinds het begin van Anfi del Mar hier naartoe, en elk jaar is het een week genieten. Het is voor ons bedoeld als een week totaal uitrusten en dit is de ideale plek om jezelf helemaal in de watten te laten leggen.

met oudere kinderen, 2011
"Heerlijk voor een relax-vakantie"
erik
6-6-2011 Komen al jaren op Anfi Beach. Service is prima, appartementen worden prima schoongemaakt. Restaurant op het complex zijn prima, wel wat prijzig. Maar met een wandeling zijn prima alteratieven te vinden, voor een lagere prijs. Voor grotere kinderen minder te doen.

met vrienden, Juni 2011
"Een FANTASTISCHE PLEK."
joke en marinus
3-7-2011 Een geweldige vakantie gehad en veel van de mooie omgeving gezien.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Geweldig complex"
Debbie
14-5-2011 Begin mei een week hier geweest met 2 kinderen (5 en 7 jaar).
Het is een geweldig complex met prachtige kamers met alles erop en eraan (groot balkon, jacuzzi, mooie badkamer, afwasmachine en wasmachine). Een hele mooie tuin en leuke zwembaden. Heerlijk eten in het Italiaans restaurant Bella Italia (raviolli zalm, mmmmm).

met jonge kinderen, 2011
"Onvergetelijk"
miosotis
17-2-2011 Wat een fantastische vakantie bestemming. Ik reis de hele wereld over maar had nooit gedacht zoiets in Europa aan te treffen. Fantastische service alles tot in de puntjes verzorgd. Ik verheug me nu al om weer terug te gaan. Een absolute aanrader. (Als je er bent vragen naar Luc, een bijzonder sympatieke belg)

met partner, Dec. 2010
"Erg mooi resort, jammer van de verkooptechnieken"
vds
13-3-2011 erg mooi resort, en luxe. wij zijn hier tussen kerst en oud en nieuw geweest. de eerste week zaten we op anfi beach, het oudste gedeelte van het resort, wij zouden een kamer met zeezicht krijgen maar we keken tegen een muur aan. oude appartementen, niet zo luxe als ons beloofd was. na 3 dagen kregen we een andere kamer op anfi del mar, precies zoals het ons was beloofd. erg mooie kamers, goede schoonmaak. restaurantjes op het park net zo duur als in Nederland, behalve de mexicaan en die was nog het lekkerst ook!! wij werden benaderd voor een timeshare maar toen we dat af hadden gewezen was de vriendelijkheid ver te zoeken. jammer dat je hier zonder timeshare niet meer naartoe terug kunt

1 2 3 4 5 6 volgende