Oasis Park (in La Lajita) Tarajalejo Spanje. Informatie & Beoordelingen Oasis Park (in La Lajita) ~ Zoover

Beoordelingen Oasis Park (in La Lajita)

2 juni 2012

Oasis Park (in La Lajita)

Beoordelingen Oasis Park (in La Lajita)

Tarajalejo
Wil je weten wat anderen vonden van Oasis Park (in La Lajita) in Tarajalejo? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Oasis Park (in La Lajita).
Wil je weten wat anderen vonden van Oasis Park (in La Lajita) in Tarajalejo? Op deze pagina lees je beoordelingen van Oasis Park (in La Lajita). Je kunt 73 vakantiefoto's van Oasis Park (in La Lajita) bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Fuerteventura. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Oasis Park (in La Lajita) in Tarajalejo.

3 beoordelingen over Oasis Park (in La Lajita)

6,1
met oudere kinderen, Jan. 2012
"Zielig voor de dieren"
spruit222
7-2-2012 Grote dierentuin, wij hadden het idee dat er te veel dieren in een dierentuin zijn gepropt. Daardoor hebben veel dieren erg kleine hokken en een lynks vertoonde neurotisch gedrag door constant heen en weer te lopen echt de hele dag. Zo zielig. Hokken zien er ook wat verouderd uit. Wel 4 leuke shows: zeeleeuwen,reptielen,Roofvogelshow hebben wij gezien al hoewel dat ook zielig was hoor je moet zelf maar kijken wat ze ermee doen. Conclusie leuk park, je bent dan wel moe door het vele lopen haha, veel soorten dieren maar we zijn er een beetje op afgeknapt omdat doordat het welzijn van de dieren niet echt super is zoals ik net al zei

met oudere kinderen, Dec. 2011
"NO GO"
Vos
20-1-2012 Wij hebben dit uitstapje geboekt in het hotel. We betaalden € 24,00 per persoon, dus met 3 kinderen erbij € 120,00. We werden afgehaald met een bus van Oasis Park zelf. De betreffende chauffeurs (heen en terug) waren zo onvriendelijk, ongastvrij en on- behulpzaam, gewoon ongelofelijk. Ze geven je het gevoel dat je blij mag zijn dat je mee mag rijden (en dan overal die bordjes dat je niet moet vergeten om fooi te geven aan de chauffeur). Park zelf is nieuw, maar heel erg klein. Mag geen dierentuin heten. Shows zijn leuk voor kinderen van 1 tot 5 jaar oud, maar als je ouder bent is het erg amateuristich. Bijna alle voetpaden liggen vol met kamelenstront (door de kamelen rondritten die je kan doen met bijbetaling). Restaurant kent een paar logistieke probleempjes. Bijvoorbeeld als je iets besteld krijg je het niet, en hierin waren we een van de velen. Personeel spreekt amper Engels of Duits. Erg jammer, kinderen waren zeer teleurgesteld. Park voldoet niet aan de verwachtingen.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Mooi"
K.Ritisch
9-1-2012 Mooi park! Jammer dat vogelshow niet doorging!