Hotel Oasis Rural Villaverde (+ villa's)**** in La Oliva Spanje beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Oasis Rural Villaverde (+ villa's)****

3 juni 2012

Hotel Oasis Rural Villaverde (+ villa

Beoordelingen Hotel Oasis Rural Villaverde (+ villa's)****

Carretera Villaverde La Oliva, s/n, 35640, La Oliva
Hotel Oasis Rural Villaverde (+ villa's) scoort een 8,9 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Oasis Rural Villaverde (+ villa's)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Oasis Rural Villaverde (+ villa's)**** in La Oliva, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Hotel Oasis Rural Villaverde (+ villa's)**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Oasis Rural Villaverde (+ villa's)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Fuerteventura. Vergelijk Hotel Oasis Rural Villaverde (+ villa's)**** met andere accommodaties in La Oliva.

8 beoordelingen over Oasis Rural Villaverde (+ villa's)****

6,3
met jonge kinderen, Dec. 2011
"Kerst 2012, voor ons nooit meer naar oasis rural"
u. watjer
30-12-2011 Wij hebben met kerst een vila gehuurd. Prachtig ruim, eigen zwembad, 3 slaapkamers met eigen badkamer. Er is geen verwarming, dus slapen met je kleren aan en 's avonds de barbecue naar binnen voor enige warmte.(vraag me af hoe het 's zomers gaat zonder airco) Zwembad echt te koud voor de kinderen. Door hoge ligging ook overdag kouder en meer bewolking dan aan de kust. Wij hadden villa 11 en deze stond naast een generator van het restaurant die dag en nacht overlast veroorzaakte. Ook de uitlaatgassen gaven overdag stank. Verder zijn ze twee villa's aan het bouwen.De werklui waren de hele week(ook 2e kerstdag) stenen aan het slijpen waren.Ter compensatie vroegen wij of we de laatste dag tot 1800 uur in de villa mochten blijven. Dit werd toegezegd, zodoende inkopen gedaan voor lunch en vroeg avondeten. Echter om 1200 uur zijn we ondanks de toezegging het huis uit gejaagd en hebben we al het eten achter moeten laten of weg moeten gooien. We moesten ons maar beklagen bij de reisorganisatie.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Mooi villa in het binnenland van Fuerteventure"
Erwin
24-10-2011 Wij waren hier in de herfstvakantie. De accomodatie is heel ruim (wij waren met z'n 4-en) mooi ingericht en lekker rustig. Alle apparatuur is aanwezig, oa vaatwasser, wasmachine en een oven, handig voor broodjes ed. Ook de schoonmaak was goed, op 1 dag na zijn ze alle dagen langsgekomen en kregen we nieuwe handdoeken. Wel waren er veel muggen, muggenspray mee dus, en een raampje opendoen is er daarom niet bij... of je moet zoals T&L al aangeeft een klamboe meenemen.
We hebben 1 avond in het restaurant gegeten, lekker gegeten, wel wat duurder dan gemiddeld op het eiland.
Er is een privé zwembad in de tuin dus als je kinderen niet kunnen zwemmen moet je wel op ze letten want ze kunnen er niet in staan.

met partner, Nov. 2010
"Koning te rijk"
dick
17-11-2010 Wat een fantastisch rustig hotel met zwembad. Het personeel spreekt heel goed Engels en zijn heel netjes, attent en beleefd. Wij hadden de junior suite. Een sfeervolle, zeer ruime en schone kamer (zie foto) in lijn met de mooie stijl van het hotel. Het ontbijt is niet zeer uitgebreid maar dik voldoende. Vanaf de locatie kun je het eiland goed verkennen. Een huurauto is een must. Je gaat naar dit eiland voor de golven aan de westkant en de prachtige zandstranden. Voor de rest is er eigenlijk helemaal niks dan ruige vergezichten. In het noorden (Corralejo) en in het zuiden vind je de toeristische boulevards. De roofvogelshow in de dierentuin is indrukwekkend!

met partner, Juli 2010
"Leuk maar....."
T&L
11-8-2010 Onze eerste indruk was wauw!
Maar naarmate we er langer verbleven kwamen er toch wat minpuntjes aan het licht. Zo zijn er geen douchegordijnen of een föhn in één van de drie badkamers. Tegeltjes v/h zwembad lagen los en de buitendouche deed het maar een enkele keer, waardoor het water wat snel vies werd. De pannen in de keuken zijn niet toerijkend voor 6 personen. Er is geen strijkplank en strijkijzer aanwezig en de kluis was defect.
Tip: Neem een paar was en vaatwastabletten mee. En als u goed wilt slapen, een klamboe!!!!!
In het restaurant van het hotel kun je lekker en goedkoop eten alleen is de kaart niet zo uitgebreid (ontbijt 6 Euro en hoofdgerecht +/- 12 Euro). 300 meter verderop is er nog een restaurant(Mahoh) en een supermakt.
We hadden er een huur auto bij, en die heb je hier beslist nodig.
De ruime tuin is geheel af te sluiten en je hebt je eigen zwembad en parkeerplaats. Als je lekker "vrij" wilt zonnen kun je dat op het grote dakterras doen.

Al met al wel ok!

met partner, Jan. 2010
"Hele mooie accomodatie voor rustzoekers."
Hans
10-2-2010 Prachtige villa met eigen zwembad dat verwarmd kan worden (water 25 o C). Mooie tuin om de villa heen, allemaal erg verzorgd. Het was erg rustig, een paar villa's en een paar kamers in het hotel waren bezet. We hebben prima weer gehad. Van de 9 dagen was het 6 dagen erg mooi (3 dagen zelfs onbewolkt) en 3 dagen hadden we weliswaar wat meer bewolking maar temperaturen bleven goed. Steeds tussen de 20 en 25 o C! Met de auto kun je makkelijk het hele eiland verkennen. Er is nog best veel te zien op het eiland, de mooie noordkust o.a. bij Los Molinos, Agues Verdes, de bergroute via Betancuria/Pajara naar Jandia, de duinen, etc. Nadelen: ontvangst ('s avonds) was erg zakelijk/gehaast, geen uitleg over huis en parkje. En er loopt 'n (niet erg drukke) weg langs het complex. Wij hadden huis 10, dat lag rustig. Restaurant is erg goed, prima bediening en lekker eten. Op 300 m nog een goed restaurant (Mahoh). Complex is een aanrader, eiland ook (mooier dan wij dachten, mooi ruig landschap).

met partner, Nov. 2009
"Paradijs op aarde....veel waar voor je geld"
Fam. Fortunati
23-11-2009 Oasis rural villaverde is enigzins afgelegen ten opzichte van de drukte van Corralego maar het arrangement was incl een huurauto die we van af de luchthaven mee kregen. Dmv de routebeschrijving stonden we met 40min. in het paradijs...
De hotelkamer overtrof onze stoutste verwachting...in de OAD gids stond een miniscule afbeelding en dat doet ze geen recht.
We hebben een tweetal keer s'avonds in het hotel gegeten, en dat was een prima prijs/kwaliteit verhouding..
ontbijt is prima, vers brood etc..
We zijn met de boot naar Lanzarote gevaren, heerlijk windje dr bij.. eiland-hoppen en na een bezoekje aan de lokale markt einde vd middag weer terug.
Dagje met de catamaran was ook heerlijk, snorkellen, lunch aan boord, jetski.
Op zondag hebben wij de Zoo oasis park bezocht, wat een leuk park
Kortom een heerlijk weekje er tussen uit.
NB : Er rijden overigens ook bussen van en naar de diverse excursies

met vrienden, Okt. 2009
"Heerlijk rustig en een ruime tuin."
M. Rommers
20-10-2009 Een heerlijk rustige vakantie in een mooie omgeving op ongeveer tien minuten rijden van Corralejo. Jammer dat het hotel personeel over het algemeen slecht engels spreekt.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Echt een super villa!"
Jolanda Hoogerdijk
21-9-2009 we hebben hier een geweldige vakantie gedad. een hele nette schone villa. heel ruim en fijne bedden om op te slapen. en een heerlijk zwembad. alleen jammer dat er op loopafstand niets te doen is. gelukkig hadden wij een auto want anders is het wel saai. in villaverde en la oliva is eigenlijk niets te doen.