Aparthotel SBH Jandia Resort Ventura & Tamango& Maxorata*** in Jandía / Morro del Jable Spanje beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel SBH Jandia Resort Ventura & Tamango& Maxorata***

Aparthotel SBH Jandia Resort Ventura & Tamango& Maxorata*** Jandía / Morro del Jable

Beoordelingen Aparthotel SBH Jandia Resort Ventura & Tamango& Maxorata***

Biocho, 4, 35625, Jandía / Morro del Jable
Aparthotel SBH Jandia Resort Ventura & Tamango& Maxorata scoort een 7,8 uit 10, op basis van 112 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel SBH Jandia Resort Ventura & Tamango& Maxorata***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel SBH Jandia Resort Ventura & Tamango& Maxorata*** in Jandía / Morro del Jable, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 99 vakantiefoto's van Aparthotel SBH Jandia Resort Ventura & Tamango& Maxorata*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Fuerteventura. Vergelijk Aparthotel SBH Jandia Resort Ventura & Tamango& Maxorata*** met andere accommodaties in Jandía / Morro del Jable.

104 beoordelingen over SBH Jandia Resort Ventura & Tamango& Maxorata***

met partner, Mei 2012
"Ook de 4de keer was fantastisch"
henrob
29-5-2012 Ondanks dat SBH Jandia Resort verouderd is is het resort prima en fantastisch gelegen. Merkbaar is dat het ook hier slecht gaat net zoals op heel Fuerteventura.Er waren maar 300 gasten dus was het bijzonder rustig. Helaas tijdens onze vakantie afscheid genomen van Bart Kooiker de Nederlandse receptionist die elders op het continent werk gaat zoeken. Ondanks de inkrimping van het personeel zijn Miguel, Jorge, Maria en Tina geweldig en staan ze allemaal met een glimlach voor je klaar. Dit resort is zeker niet te duur geprijst. Zelf zijn we strandliefhebbers en hebben van het zwembad geen gebruik gemaakt. Het eten was er al goed maar nu konden we merken dat er een nieuwe kok was. Het eten was werkelijk helemaal top. Gaan in het najaar zeker weer terug en volgend jaar juni zelfs voor 3 weken.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Mooie ligging...."
j
6-5-2012 week hier geweest.
ligging is goed.. dicht bij het strand en bij de winkeltjes.. verder vond ik jandia niet zo veel voorstellen.. wel hele mooie stranden.
App is erg gedateerd, onderhoud is erg slecht jammer... wc spoelt niet goed door, lekkende kranen.... erg gehorig, je hoort alles wat de bovenburen aan het doen zijn als ze in de badkamer zijn... leidingen lopen precies langs de kamer..
bij het zwembad is het erg rustig, ook geen handdoekje leggen... het is erg rustig rondom het het hotel/app.
eten is goed wel de ene keer beter dan de andere keer. maar niks te klagen gehad...
hadden all in prima bevallen...
schoonmaak prima.
wel regelmatig kakkerlakken gezien....
prijs/kwaliteit wat wij betaald hebben prima, via duitsland geboekt scheelde de helft via nederland. die prijs vind ik het ook niet waard om dan heen te gaan.
veel duitsers in het hotel..
verder was het erg rustig.

met partner, Apr. 2012
"Lekker rustig"
Hillie van Breugel
27-4-2012 Prima park, je moet wel goed ter been zijn.
App. zijn wel aan renovatie toe. Maar als het goed is ben je meer buiten dan binnen.
Heel vriendelijk personeel, en kleine mankementen werden zeer snel opgelost.
Heel rustig bij de zwembaden, fijne ligbedden
en matrasjes in overvloed.
Prima restaurant is La Sirena aan de boulevard.
Mail gerust als u nog wat meer wilt weten.

met partner, Feb. 2012
"Goed appartement"
L
10-3-2012 wij zaten in het appartementen complex en vinden dat qua ligging voor de zon gunstiger dan het hotel.
het hotel heeft ook wat kleine balkons terwijl we bij ons appartement een heel groot balkon of terras hadden.
Wij hadden all in geboekt want koste voor 2 weken per persoon € 100,- meer, wij hebben in die 2 weken 4 keer in het restaurant gegeten en heb je dat bedrag er al helemaal uit en kan je verder de hele dag gebruik maken van eten en drinken op het resort.
Het ontbijt is prima, de rest van de maaltijden ook maar wij gaan liever s`avonds in een gezellig restaurantje wat eten dan in een vol restaurant op het resort omdat je daar ook te snel gegeten hebt en aangewezen bent wat het buffet biedt.
Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en de kamers worden netjes schoon gehouden, is wel wat gedateerd maar nette kamer waar je eigenlijk alleen maar bent voor de douce en overnachting.
Ligt op een goede loopafstand van de zee, ook is er een prima zwembad met lekkere ligstoelen.

met partner, Okt. 2011
"Goed verzorgd hotel"
jelle-nel
31-10-2011 Het is een ouder hotel maar alles is prima verzorgd, Er is airco maar die doet niet veel blaast maar alles behalve frisse lucht we hebben dus alle nachten met de balkon deuren open geslapen
Het uitzicht bij het hotel is prachtig, het hotel ligt in een rustige buurt vlak bij de boulevard.het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam
Het restaurant is prima het eten ook er was van alles genoeg en veel variatie
De kamers worden prima schoongemaakt . Het is alleen zeer kind onvriendelijk geen hekje bij het kinderbad en overal stenen trappen geen speeltoestellen voor de kinderen alleen een kinderanimatie ruimte, het animatie team was drie maal niets een duits meisje en een spaanse jongen de jongen had niets begrepen van het idee animatie hij zet de dvd allegria op en draait vervolgens disco muziek bij de disco avond zit hij met twee maatjes achter een mengpaneel en draait zijn eigen muziek de mensen ziet hij niet naar mijn idee moet hij de mensen toch een beetje motieveren

alleenreizend, Sept. 2011
"Goede prijs/kwaliteit verhouding"
Diana
3-10-2011 Prima hotel voor het bedrag dat ik ervoor betaald heb. Kreeg een upgrade naar een appartement dus dat was prima, inrichting is inderdaad wel wat achterhaald maar voldoet prima. Eten was redelijk niet heel bijzonder maar genoeg keuze. Afstand naar het strand viel nogal tegen maar er was ook altijd ruimte zat bij het zwembad en de ligbedden waren prima. Personeel was erg vriendelijk. Merendeel van de gasten is Duits dus je wordt ook bijna de hele tijd in het Duits aangesproken. Een groot minpunt vond ik de slechte animatie. Er waren maar 2 entertainers voor een hotel waar 1400 gasten verblijven. Ze deden zeker wel hun best maar zeker 's avonds viel het gewoon heel erg tegen alleen maar quiz of bingo terwijl animatie juist de reden was dat ik dit hotel geboekt heb.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Geweldig strand"
Fam Figee
11-9-2011 Wij waren hier met 2 pubers van 16 en 18 jaar. Leuke winkeltjes en elke avond iets te doen in het hotel. Wij hadden logies geboekt maar dat is niet handig, je moet dan consumptiebonnen halen, dus wij hebben all-inclusive bijgeboekt, dit kost 33 euro pp per dag. maar absoluut de moeite waard, goed eten en alle drankjes incl. ook mix drankjes. Prachtig strand op loopafstand door een natuurgebied met eekhoorntjes en papagaaien. Naast het hotel een soort dierentuin met krokodillen en roofdieren show, zeker de moeite waard om een weekkaart te nemen en zo gelijk het goede doel te steunen. Wij hebben ons prima vermaakt. Het appartement is schoon en heeft goede bedden. We zouden zo weer terug gaan.

met partner, Feb. 2011
"Een plek om terug te komen!"
steenson
2-3-2011 Verbleven in een 2-kamerappartement van Maxorata op de 2e verdieping aan de wegzijde met prachtig uitzicht op het natuurgebied, strand en zee. De ruime kamers en de inrichting worden wel wat oud en moeten binnen afzienbare tijd worden gerenoveerd. Het complex is mooi aangelegd met veel groen en palmen.
Loopafstand naar de zee en prachtig strand 5 minuten, eveneens binnen 5 minuten begint het centrum. Morro Jable is ongeveer een half uur lopen of 5 minuten en € 4 met de taxi.
Vriendelijk personeel dat zeer behulpzaam was.

Gaan hier zeker een ander jaar weer terug.

met partner, Jan. 2011
"Volgend jaar bij leven en welzijn weer."
John
14-2-2011 Geweldige vakantie gehad in Sunrise Jandia Resort geboekt app zeezicht all inclusive.
Kamers zijn wat ouderwets maar daar slaap je alleen maar wel een groot terras zonder inkijk en alles heel erg schoon.
Regelmatig schone handdoeken en lakens.
Gezellig zwembad met leuke bar waar alle drankjes worden geschonken waar het s'avonds gezellig vertoeven is.
Het eten is erg goed heel divers en goed van temperatuur het is de 5e keer in Jandia maar vonden dit het beste.
Een aanrader die ik al eerder heb vermeld is een keer gaan eten in Moro Jable met de taxi vanaf de receptie voor nog geen 4 euro en daar een flinke zeetong voor 10 euro.

met partner, Nov. 2010
"Super/aanrader"
MarJo
15-11-2010 Zijn hier van 7/11 t/m 14/11 geweest.
Heerlijke vakantie gehad,hotel ligt op hoogte ca 400 meter van zee,te bereiken via trappen.Liften aanwezig.Eten is uitstekend,voor elk wat wils.All incl.aangeraden,heb je ook een kamer met veel mooier uizicht.Transfer naar vliegveld lang ca.2 uur.Voor herhaling vatbaar.