Appartement Jandia Luz*** in Jandía / Morro del Jable Spanje beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Jandia Luz***

6,7

3 juni 2012

Appartement Jandia Luz*** Jandía / Morro del Jable

Beoordelingen Appartement Jandia Luz***

Avda. El Saladar 1-A, 35625, Jandía / Morro del Jable
Appartement Jandia Luz scoort een 7,8 uit 10, op basis van 53 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Jandia Luz***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Jandia Luz*** in Jandía / Morro del Jable, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 81 vakantiefoto's van Appartement Jandia Luz*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Fuerteventura. Vergelijk Appartement Jandia Luz*** met andere accommodaties in Jandía / Morro del Jable.

38 beoordelingen over Jandia Luz***

met partner, Apr. 2012
"Voor rustige verzorgde vakantie nabij het strand"
sandra
6-5-2012 Zeer schoon,vriendelijk personeel.
Dicht bij de zee, accomodatie ligt perfect.
Op loopafstand van centrum,wat je na een week wel hebt bekeken.
Voor kinderen is er alleen een zwembad,geen verder vertier bij het hotel.
Wel genoeg excursies.
Qua eten is er voldoende keus,voor elk wat wils.

met partner, Jan. 2012
"Fout Duits All-in hotel"
Bjorn
19-1-2012 Beetje verouderd hotel gelegen in Morro del Jable.
Zijn bijna alleen (oude) Duitsers in dit hotel.

Wil nette kamers maar niet bijz. 2 losse bedden maar deze zijn aan elkaar te schuiven. Verder is het erg blauw van kleur hihi.
All-in beetje Turks (goedkoop) en om 16u staan de Duitsers in de rij...want .... het is 'Kuchenzeit' Beetje fout. Losse kamer 50 euro, all-in is 70. Dus 10 pp. Das een goede deal, dat wel.

Pluspunten :
- Gelegen aan het einde van de hoofdstraat
- Prijs wel redelijk
- Parkeren naast hotel is gratis.
- Goede zonligging

Min
- All-in formule uitgekleed.
- Personeel is zienderogen de Duitsers ook zat
- Teveel duitsers.
- Niet allemaal airco.
- Overal Borg voor (Tv-afstandb./ badhanddoek enz)
- Beetje commercieel. gebruik PC/wifi kost geld.
- Kamer verouderd, iedereen heeft all-in dus waarom een keuken???

Conlcusie: Middelmatig hotel, maar geen rotzooi.

met partner, Dec. 2011
"Mooie plek"
Susan Kemkes
16-1-2012 Is een eenvoudig hotel in een heel mooie omgeving, maar in de tijd dat wij er waren weinig te doen, dicht bij het strand en bij leuke winkels. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam zelf midden in de nacht als je ziek bent dan kan je bij de receptie terecht en dat is heel fijn. Het is er schoon en er word 6 keer per week schoon gemaakt en ook 6 keer schone handdoeken neer gelegt als dat nodig is. Het eten is prima zeker voor het geld wat je voor de accomodatie betaald. Voor kinderen is er niet veel, alleen een zwembad, wat voor ons genoeg was maar ik kan me voorstellen dat kinderen wel wat meer willen.

"Prima appartementen complex!"
lita en jan
3-8-2011 wij hebben een heerlijke vakantie gehad in dit appartementen complex!
van te voren wisten we dat er geen animatie zou zijn. Voor ons geen probleem.

Dichtbij het strand. Eten was prima voor elk wat wils. en elke dag anders.
We zijn hier 15 dagen geweest.

Het eiland is niet zo groot en er is niet zoveel vertier buiten. Da's de enige reden waarom wij niet terugkeren naar Feurteventura

met partner, Apr. 2011
"Prima hotel op 2 min afstand van strand!"
Anne
14-4-2011 + Strand en boulevard is alleen de straat oversteken
+ Hotel is gelegen in de winkelstraat met winkels en terassjes
+ Prijs/kwaliteit verhouding is het eten goed, soms wel koud!

- Hotel is eenvoudig
- Handdoekenservice tegen betaling € 15,00 borg / € 2,50 per keer voor het wassen
- Appartement wordt 2x in de week schoon gemaak, zeer weinig! Douche handdoeken wisselen ze ook 2x deze moet je dan gewoon even bij de receptie vragen.

Transfertijd van vliegveld naar hotel bedraagd: 1,5 uur!
Temperatuur is zeer goed 27 graden!

met partner, Aug. 2010
"Geen tweede keer meer!!!"
H.Hoogkamp
29-8-2010 Zijn de eerste week van augustus daar geweest en zal tevens bij deze ene keer blijven.Het appartement ziet er schoon uit,maar geen airco helaas dat in deze tijd van het jaar wel wenselijk was.Het zwembad is wel erg klein,daardoor maar iedere dag naar het schitterende strand geweest wat geweldig is!!!!
Wij vonden het eten in het hotel niet warm genoeg en weinig afwisseling,veel rijst en pasta's,zijn daarom regelmatig gaan uiteten,keuze genoeg.Het ontbijt was wel goed.Voor de rest is er sávonds weinig te genieten op het complex,je kunt niet lekker gezellig een terrasje pakken,er staan een 3 tal staan-tafels en twee banken dicht bij de doorgaande weg,jammer dat ze sávonds geen gebruik maken van het terras bij het zwembad en poolbar.
Al met al hebben we ons best geammuseerd maar komen zeker niet meer terug.

met oudere kinderen
"Af en toe te rustig"
hwj hannisse
19-7-2010 gooi ,s avonds die poolbar toch open,en maak het daardoor een beetje gezelliger aan het zwembad voor je gasten.
buiten 2 houten banken,met een paar staantafels is gewoon te weinig.
hotel is zeker schoon.
in de kamer geen kakkerlak gezien.
eten was boven gemiddeld...met smaak.
straat over en je loopt het mooiste strand op.
geen wekker om handdoeken te leggen,aan het zwembad...helemaal top.
veel duitsers met spanjaarden in het hotel...veel gelachen met ze,trouwens.
voor de kinderen was er weinig te doen(11 en 15)
gelukkig aanspraak gekregen met duitse en spaanse jeugd.
een biljartje,darten was wel wenselijk geweest.

met partner, Juli 2010
"Middelmatig appartement"
b.zwiers
11-8-2010 in de periode van 26-7t/m9-8 in dit appartement verbleven.
jandia luz is een schoon en rustig gelegen app aan de rand van jandia gelegen.het heeft 115 kamers en een veel te klein zwembad voor deze accomodatie.
het restaurant vonden wij ook te klein met het ontbijt en avondeten,ook niet gezellig ingericht en verlicht met tl-balken.
het eten was wel altijd warm en goed van smaak,en ook redelijk veel variatie.
in dit app is er veel te weinig personeel aan wezig,dit is natuurlijk om de kosten te kunnen drukken vooral bij de bars.
er is maar 1 maal per week annimatie op woensdag,dit gebeurt door de receptionist die zingt en op een gitaar speelt.
er waren in onze periode 8 kamers bezet door nederlanders en de ret is duits,wat eigenlijk niet zo raar is want het is een duitse touroperator.
een auto huren bij de receptie kost 90 euro voor 3 dagen en benzine kost 0,88 cent per liter

"Goed, niet geweldig!"
P. Beaupain
23-8-2009 Het appartement is schoon en adequaat ingericht, het bed was goed en de badkamer schoon. Het zwembad is groot zat en het personeel vriendelijk. Echter, het is een budget-hotel, wat te merken is aan het eten, de livemuziek en de aankleding. De eetzaal is eigenlijk te klein voor een volledig bezet hotel en wordt verlicht met TL-balken. Het eten is nooit vies geweest, maar smaakte telkens hetzelfde. De livemuziek wordt een keer per week verzorgd door de receptionist, die op zijn gitaar speelt en daarbij 'zingt'.
Overigens is de ligging van het hotel t.o.v. het strand en het pittoreske Morro Jable wel ideaal!

met partner, Dec. 2008
"Jandia Luz Fantastisch."
Evert en Thea Hilho...
29-12-2008 Jandia Luz Fantastisch.Eten is prima.Heerlijk kerstdiner gehad.Sfeervol gedekt.Personeel heel vriendelijk.Alles ziet er schoon en netjes uit.Mooi strand op loopafstand.Huur Ligstoelen en parasol wel wat aan de dure kant.Kortom wij hebben het heerlijk gehad.Een aanrader.We Gaan zeker nog een keer terug.