Hotel Barcelo Jandia Playa**** in Jandía / Morro del Jable Spanje beoordelingen 8.1 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Barcelo Jandia Playa****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Barcelo Jandia Playa**** in Jandía / Morro del Jable, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 89
vakantiefoto's
van Hotel Barcelo Jandia Playa**** vinden. Je kunt 1
video
van Hotel Barcelo Jandia Playa**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Barcelo Jandia Pl...
Verklein aantal aanbieders
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(6)
met een groep
(4)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(99)
ALL
met partner, Mrt. 2012
"Barcelo Jandia Playa Premium"
Alexandra
17-4-2012
Het premium gedeelte is heerlijk om uit te rusten, mooie zwembaden, lekker rustig en vooral het ontbijt en de lunch erg goed. Beide worden in het restaurant bij het zwembad geserveerd.'s avonds moet je naar het main deel van het hotel waar het a la carte restaurant zit hierdoor heb je wel meer overlast van kinderen en ook het eten is niet altijd warm en smaakvol. De wijnen en de service is geweldig. Als er mensen met kinderen naar het zwembad kwamen werden ze direct weggestuurd aangezien er alleen volwassenen mogen komen, dit is ook de reden dat wij Premium geboekt hebben. Al met al een heerlijke vakantie.
met een groep, Feb. 2012
"Heerlijke vakantie"
Bart_meppelink875
23-4-2012
Wij zijn in de voorjaars vakantie geweest. Het is een erg mooi complex, wel erg groot. Service is prima. Eten is goed, af en toe wat koud, maar dat is meestal in het buitenland. Personeel is vriendelijk alleen worden wel echt afgebeuld door hun leidinggevende in het restaurant. Kwaliteit en prijs verhouding is goed. Het zwemwater in het grote zwembad was steen koud, wij moesten naar beneden toe om te zwemmen. Het heeft een mooie ligging, op loop afstand van barretjes, restaurantjes en het strand. Het centrum van Morro Jable is een aanrader.
met partner, Feb. 2012
"Een fijn hotel"
Anton en Roelie
11-2-2012
Een giga groot hotel, maar toch gezellig. Prachtig uitzicht over de zee, maar het strand is toch zo'n 500 m lopen. Prachtige zwembaden van groot tot klein op verschillende niveau's. Het eten is meestal gewoon goed, soms wat minder(vooral niet warm genoeg), maar altijd erg gevarieerd. Personeel is vriendelijk. Animatie is redelijk tot matig. Wij hebben tijdens ons verblijf geen andere Nederlandse gasten gezien. Meerderheid is duits. Personeel spreekt vloeiend duits.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Barcelo...
Verklein aantal aanbieders
"Slecht"
theo.pathe
Bekijk foto's
5-12-2011
wij zijn in 2009 naar dit hotel geweest en het was ons best bevallen. In dec. 2011 een totale tegenstelling. Het hotel beschikte opeens over een "premium" complex wat je voor €50,= PP/per dag bij kan boeken, het merendeel wat je bijboekte was in 2009 standaard zoals de "whirlpool" het oude bubbelbad.
verder was het eten echt ver onder de maat gewoon koud en niet gaar en elke dag hetzelfde maar dan met een andere naam zowel ontbijt als lunch en dinner misschien moeten de de kok vervangen, het brood wordt op vrijdag ingekocht en dat eet je de hele week (het wordt wel droog en hard) en op is op, bij de snackbar is het helemaal top daar was er niet eens iets lauw..
Aan de kamers schort er niet veel ze zijn outdated maar goed verzorgt en schoon al maak de airco zonder te koelen veel herrie. Op het park werd veel gewerkt aan het opknappen van de gebouwen maar aan het eten moeten ze toch iets doen dat was bizar slecht terwijl de drankjes weer van goede kwaliteit zijn. voorlopig niet boeken..
met partner, 2011
"Geen 4 sterren!"
judith
25-9-2011
Wij zijn van 1-09-2011 t/m 15-09-2011 in dit complex geweest. Volgens de reisorganisatie zou dit een 4 sterren complex zijn maar dit klopt niet. De prijs die wij er voor betaald hebben komt wel overeen! Onze keus was gevallen op een all-in resort omdat we dit jaar niet elke avond buiten de deur wilden eten. Het eten bij barcelo jandia plaja is niet wat je zou accepteren als dit in een willekeurig restaurant zou krijgen. Het is koud of lauw en het vlees is doorbakken of rauw. Ook was de variatie in de 14 dagen dat wij er waren beperkt. Wij vallen w.s. onder de azijn pissers maar dat is dan maar zo. Voor de prijs die je betaal mag je ook wat van verwachten. Daarnaast is de bar overdag alleen bij het zwembad open dus als je geen behoefte hebt om overdag daar te zitten dan heb je pech. Het animatie team was op zich wel leuk alleen jammer dat de muziek elke dag vastliep en het van 10 tot 16.00 dezelfde opvoering en deuntje was. Wij gaan nieer naar een Barcelo
"Matig"
Mbekie
3-10-2011
Het enige echte positieve aan het hotel waren de ruime kamers, dit was prima in orde!!
Maar het eten daarentegen was nog geen eens 1 ster waard. Gelukkig kun je in Jandia lekker en gezellig eten met leuke live muziek erbij.
De animatie was flut, alleen maar haantjes die ook alleen maar haantjes aantrekken. Bij het personeel kon je goed zien dat ze baalde van hun werk, op een paar na waar nog een glimlach vanaf kon.
Het hotel is niet voor herhaling vatbaar, Jandia wel. Erg mooi strand en leuke strandtentjes en restaurants.
"Geweldige tijd"
richard en carola d...
12-6-2011
vandaag 12-06-2011 weer thuis aangekomen na een geweldige vakantie.
om ons 5 jarige huwelijk te vieren was de keuze gevallen op dit hotel en dat is ons goed bevallen.
moet helaas zeggen dat het eten inderdaad niet altijd echt warm was maar was wel goed van smaak en ook gevarieerd.
de service was weinig op aan te merken, de spanjaarden zijn wel wat stugger in de omgaan maar dat werd goed gecompenseerd door de twee hollandse kanjers die wel erg gezellig zijn.
de kamers zijn mooi en de ligging van het blok waar wij in zaten was perfect, vanuit de kamer keken we direct op het strand.
het animatie team deed het ook erg goed en leuk, en het dansje ga je vanzelf meedoen ;).
de drankjes waren heel lekker dus ja we stonden regelmatig aan de bar.
kortom wij vinden het zeker een aanrader om hier eens een bezoekje te brengen.
we wilden ook nog even apart de hollandse dames bedanken en wensen hun veel succes met de verdere opleiding.
met jonge kinderen, Mei 2011
"Super mooi complex"
Denie
13-5-2011
Super mooi complex echt prachtig! mooie zwembaden. Eten is voortreffelijk. Kamers zijn mooi..... Uitzicht over de zee zo mooi... Minpunten zijn de bars die er wel zijn maar die niet bezet zijn ( je moest behoorlijk wat lopen voor iets te drinken te halen, bar in het water helemaal niet open, s'avonds daardoor lange wachttijden bij de bar. animatie team was ook niet echt goed....
Maar alles bij elkaar hebben we het heerlijk gehad.
met partner, Mei 2011
"ZEER MOOI COMPLEX MET ZEER MOOIE ZWEMBADEN"
Henneuse Jahan - Be...
24-5-2011
Het hotel is zeer goed gelegen op 10 min stappen van het drukkere centrum. Het zwembad is zeer mooi en de properheid van het hotel is uitstekend. Het eten is soms een beetje lauw maar wel lekker. In het restaurant zijn er 2 uitstekende opdiensters die alles zouden doen voor de klanten te helpen en zeer vriendelijk, de meisjes dun hun stage daar afkomstig uit Zwolle, super werkers en zeer hulpzaam. Spijtig dat de Spanjaarden zo niet zijn, ze kunnen er nog iets van leren. Zeer ruime kamers en zeer mooi zicht op zee. Het was een echte meevaller, animatie goed, shows kunnen iets beter maar animatie tijdens de dag OK. En we kunnen hiervan zeker een showreeks van maken OH,OH BARCELO .... Nogmaals dank aan de Nederlandse diensters.
met partner, Mei 2011
"Leuk hotel in een mooie omgeving"
Koppel uit Wuustwez...
20-5-2011
Veel plezier beleefd in dit hotel. Eten was goed maar niet altijd even warm.De drankjes waren zeer lekker en in overvloed aanwezig. Animatie was top. Na 20.00 uur werd het soms zeer druk in het restaurant maar dankzij 2 vlotte meisjes uit Zwolle, die de benen van onder hun lijf liepen was de service uitmuntend. zwembaden kindvriendelijk en proper. Voorzie genoeg vrije bagageruimt want de cosmetica is hier zeer voordelig. o,o Barcelo.....
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie