Kies een internationale website
21 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Aparthotel Lobos Bahia Club***
Avenida Gran Canaria 2, E-35660, Corralejo
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Lobos Bahia Club*** in Corralejo, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Lobos Bahia Club*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Lobos Bahia Club
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Lobos Bahia Club*** in Corralejo, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Lobos Bahia Club***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Aparthotel Lobos Bahia Club*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 120
vakantiefoto's
van Aparthotel Lobos Bahia Club*** vinden. Je kunt 2
video's
van Aparthotel Lobos Bahia Club*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(4)
alleenreizend
(4)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(187)
ALL
met jonge kinderen, Juli 2012
"Gezien de prijs valt de kwaliteit zeker niet tegen"
monique janssen
6-8-2012
Net 14 dagen terug van Lobos Bahia. Heel fijne vakantie gehad.
Ja, er is behoorlijk wat achterstallig onderhoud in het complex en ook de animatie voor de kinderen laat te wensen over maar ondanks dat kun je
hier heel goed toeven. Ook mijn zoon van 11 heeft zich ondanks het gebrek aan animatie heel goed geamuseerd want er zijn
veel gezinnen met kinderen dus dan gaat het allemaal vanzelf toch! Het eten is zonder meer goed en smaakvol en ook het drinken aan de bar is prima, wel uit plastic maar het is nu eenmaal een zwembad!
met partner, Juni 2012
"Perfecte vakantie gehad"
Dave
3-7-2012
Wij zijn zojuist terug van 11 dagen TOP vakantie.
Lobos Bahia is echt een aanrader. We gingen na het lezen van de recensies er met een zwaar gevoel naar toe, maar dat was nergens voor nodig. Natuurlijk was het eten geen 5 sterren, maar dat kun je ook niet verwachten van een 3 sterren accommodatie. De verf, waar velen het over hebben bladert inderdaad af, maar diegene die zeggen dat alleen bij LBC zo is heeft de rest van de vakantie de ogen dicht gehad. door de warmte is er bijna geen een gebouw waar dat niet bij is. Er word niet gelogen over het zwembad, daar zijn inderdaad wat tegels uit. Hier wordt binnekort wat aangedaan. Er zijn plannen om na de zomer drukte het park te sluiten en te gaan verbouwen, dit is ons door het personeel verteld. de service was perfect je wet vriendelijk geholpen en het eten was ook goed. het bar personeel was perfect zo goed dat het zelf soort van vrienden zijn geworden. We hebben email en dergelijke. ligging is perfect begin winkelstraat.
met oudere kinderen, Mei 2012
"Jammer maar nooit meer"
vallentin
18-6-2012
het hotel is ontzettend verouderd eten is niet te eten broodjes liggen er de hele dag en je kan dan ook iemand een gat in zijn hoofd mee gooien personeel ontzettend onaardig en cker niet klant vriendelijk geen aanrader dus!!!!!!!!
De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Lobos Bahia Club*** bi...
Verklein aantal aanbieders
Suntip
AlleReizenOp1Site.nl
Meer aanbieders
met jonge kinderen, 2012
"AANVULLING OP ONZE EERDERE REACTIE"
KaPeDa
17-4-2012
het eten is echt goed en uitgebreid
Maar al het overige wat all inclusive betreft is onder de maat.
Koffie en frisdrank uit machine's buiten bij de bar en dat was vaak niet goed
geen koolzuur in drinken, er wordt colasmaak etc toegevoegd, dat was regelmatig niet zo en dus had je lichtbruin warm water.
Hightea (daar kwamen we niet voor hoor) was een schaaltje muffins in de bar en die kon je dan pakken.
Animatie voor de kinderen al met al 4 dagen op je buik achter een kano aan een rondje door het zwembad, 1 x darts en 1 x voetbal in 11 dagen tijd.
Voor het springkussen en de waterballon op vrijdag moest je 5 euro betalen om je kind er van gebruik te kunnen laten maken. Zo zou het niet moeten zijn toch....
1 x 3 miniclub liedjes in de bar 's avonds en de rest van de tijd was er geen Miniclub gedurende ons verblijf en het zag er zwart van de kindjes en de animatie man was er toch echt de hele dag en avond. Had geen zin denken wij.
Personeel is geweldig en vriendelijk!!!
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuk gelegen, eten is goed, maar ernstig verouderd"
KaPeDa
17-4-2012
het is een leuk complex, mooi zwembad (onverwarmd) maar ernstig verouderd. Tegels laten los bij zwembad en erin, ligbedden zijn levensgevaarlijk, scherpe punten en veelal gebroken delen of je zak er helemaal doorheen.
Animatie voor de kinderen ronduit slecht. Wat er was en kwam was tegen betaling (springkussen en waterballon)
Duikschool die komt promoten zijn echt super!!!! 5 euro voor proefduik en zowel voor volw. als kinderen geweldige mensen.
Eten is uitgebreid en goed. Geen bediening, drinken zelf halen en dat is veelal zonder smaak en ongekoeld, moet naar gekeken worden.
All inclusive, is niet wat er van beweerd wordt, heel beperkt en veeal niet goed. Beter een Logies onbijt boeken en in de stad eten!!!!
met vrienden, Apr. 2012
"Goede plek om vakantie te houden."
Ellen Boonstra
11-4-2012
Zoals er al is geschreven wordt het hoog tijd voor een opknapbeurt.
De bedden bij het zwembad zijn bijna allemaal stuk, de steentjes liggen los in het zwembad en nog een aantal dingen. Maar al met al is het een prima vakantie adres. Dicht in het centrum, goed eten, mankeert niets aan. Personeel niet erg vriendelijk, maar welke spanjaard is dat wel??? De kamer was schoon en elke dag schoon gemaakt. Prima dus. Voor deze prijs een leuk app om een week te verblijven.
met partner, Mrt. 2012
"Waar voor je geld"
tigos
Bekijk foto's
3-4-2012
Nadat we schoorvoetend naar dit appartementen complex zijn gegaan i.v.m. de kritische recentie is het ons 200% meegevallen.
Wij hebben een een hele fijne vakantie gehad.
Als je een 3 sterren hotel boekt moet je niet verwachten een 5 sterren te krijgen. Het was erg schoon het eten was gewoon goed en afwisselend.
De ligging is perfect.
Inderdaad was het complex oud en daar wordt nu wat aan gedaan. In mei (zegt men) zal het complex voor een jaar gesloten worden om het helemaal te renoveren.
met jonge kinderen, Feb. 2012
"Leuk complex voor leuke prijs"
C Deurloo
29-2-2012
Mijn vorige recentie is waarschijnlijk niet doorgekomen, vandaar een kortere versie deze keer.
Hier geweest van 16 t/m 23 februari, en een prima vakantie gehad.
Door alle slechte recenties aren wij een beetje huiverig maar alles was prima in orde: vriendelijk personeel (net zo vriendelijk tegens ons als wij tegen hun denk ik), uitgebreid buffet met warm eten, kamers verouderd maar prima (behalve bed) en 1 kinderanimator voor ca. 15 kindjes was ook meer dan voldoende.
Als je er bij stilstaat wat je betaalt voor een 3sterren all-in complex en je verwacht geen geen 5sterren resort dan heb je een hele leuke vakantie.
met oudere kinderen, Dec. 2011
"Oud geheel"
jab
Bekijk foto's
4-2-2012
Bestaande accomodatie welke nodig aan een opknapbeurt toe is. Van binnen en van buiten, bestrating, sanitair ect.
met oudere kinderen, Dec. 2011
"Beetje jammer"
Fam v T.
5-2-2012
Heel erg verouderd. Koelkast verroest,stopcontacten los en deden het niet, matras leek een harde plank, tegeltjes in het zwembad kapot,keuken inventaris niet compleet of amper aanwezig,betalen voor tv,rioollucht door het hele app. Wij hadden uitzicht op een muur. Na een paar maal klagen over de stank en uiteindelijk geen warm water,mochten we overstappen naar een ander app. Helaas bleef de stank. Jammer,want als men hier grondig zou renoveren dan zou het een mooi complex zijn. Eten was saai maar te doen. All Inclusive is hier niet aan te bevelen
volgende
Kaart Corralejo
Foto's Corralejo
Video's Corralejo
Vraag en Antwoord Corralejo
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie