Hotel Gran Atlantis Bahia Real***** in Corralejo Spanje beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Gran Atlantis Bahia Real*****

9,5

3 juni 2012

Hotel Gran Atlantis Bahia Real***** Corralejo

Beoordelingen Hotel Gran Atlantis Bahia Real*****

Avenida Grandes Playas s/n, 35660, Corralejo
Hotel Gran Atlantis Bahia Real scoort een 9,2 uit 10, op basis van 47 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Gran Atlantis Bahia Real*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Gran Atlantis Bahia Real***** in Corralejo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 43 vakantiefoto's van Hotel Gran Atlantis Bahia Real***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Gran Atlantis Bahia Real***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Fuerteventura. Vergelijk Hotel Gran Atlantis Bahia Real***** met andere accommodaties in Corralejo.

40 beoordelingen over Gran Atlantis Bahia Real*****

met partner, Apr. 2012
"Prachtig hotel met zeer vriendelijk personeel"
Geert Vandermersch
26-4-2012 Een zeer geslaagde vakantie in een prachtig hotel .
Zeer netjes, lekker eten, heel vriendelijke bediening

met partner, Mrt. 2012
"Zeer goed hotel"
janet Lanning
20-3-2012 Het is een heerlijk hotel. Een buiten zwembad is heerlijk verwarmd, goede restaurants, fijne kamers. De spa is ook goed (wel met badkleding en in het zwembad ook met badmuts). De omgeving is niet zo mooi, veel gebouwen die niet afgebouwd zijn en waar al jaren niks meer aan gebeurd. Maar in het hotel heb je daar weinig last van. In de omgeving zijn ook surfmogelijkheden.

met partner, Okt. 2011
"Geweldige ervaring!!"
Eleonora
7-11-2011 Zeer schoon en lekker ruikend hotel.

Omgeving er naar toe oogt wat kaal, maar zodra je de binnenplaats en de tuin ziet ben je dit snel vergeten. Wij zijn lopend naar het centrum gegaan waar het gezellig is en de winkels nog laat open zijn. Terug met de taxi 3,80 euro.

Tegenover het hotel staat een gebouw wat niet afgebouwd is, maar daar hebben wij geen last van gehad omdat we er zelf niet op uit keken( tuinzicht).

Het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk.

De animatie s,avonds in de bar werd verzorgd door een nederlands stel wat easy listening muziek speelde. Het uitzicht op het teras buiten is geweldig en rustgevend omdat het uit kijkt op het strand en zee.

Het eten was goed en heeft heel veel keuze, wij hadden op basis van ontbijt maar zijn elke avond in het buffet restaurant gaan eten omdat dit lekker was en heel veel keuze had. Elke avond een ander thema, hou je niet van dit thema dan is er ook nog het standaard eten wat ook elke avond te krijgen is bv spagetti.

met partner, Okt. 2011
"Geld waard"
hendrickx
25-10-2011 Het hotel situeert zich zeker in de betere klasse en dat ervaar je in alle details. We verbleven er 10 nachten in een standaardkamer. In het begin was de bezetting gering (ik schat 30 %) op het einde van ons verblijf was er meer volk (ik schat 60 % bezetting) Op het laatste van ons verblijf waren er wel veel meer kinderen (Een Duits Bundesland had zijn allerheiligen verlof) dit veroorzaakte wel wat overlast in de buurt van het zwembad en in het restaurant. Verzorging van de kamers - ontbijt - diner - aparte restaurants - vriendelijkheid personeel - er viel niets op aan te merken. Het hotel geeft het gevoel hoekjes te hebben waar je je kunt afzonderen. De animatie 'savonds is erg beperkt. Oa. een Belgische duo uit Antwerpen zorgde voor een "Belgisch thuis gevoel" (eens iets anders).
In de directe buurt is er inderdaad een onafgewerkt pand (stoort nauwelijks) - de rest van de omgeving viel niets op aan te merken.

"Prima hotel dicht bij plaatsje Corralejo"
Henk
21-4-2012 Prima hotel. Goed eten en drinken. Strand is er niet direct bij hotel, daarvoor moet je echt met de taxi op reis. Zwembad daarentegen zeer goed. Altijd plek en goede service. Spa is erg mooi.
"Centrum" Corralejo met heerlijke visrestaurants is op loopafstand. Taxi kost € 3 tot €5, dus als je niet wilt lopen....

"Geweldig hotel!!!!!"
Marije
24-7-2011 Wij verblijven momenteel 12 dagen in fuerteventura maar in een ander hotel. Wij zijn met een auto naar correlejo gegaan en hadden geen zin om weer terug te rijden dus zijn beland in dit hotel. Hebben hier 1 nacht geslapen en het was werkelijk geweldig!! We mochten gratis tot 16:00 uur blijven. De kamers zijn super luxe met gratis badjas en slipper voior de sauna en spa, die overgens ook gratis is.
Het ontbijt is super!! Heel veel keus en erg lekker. Alles is super schoon en ik heb geen last gehad van de kinderen. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
We hebben echt van ons verblijf genoten en gaan als we weer een keer naar fuerteventura gaan zeker hier heen.

"Super genieten !!"
nicole
21-8-2011 Gran Atlantis Bahia Real.
Wat een fantatsisch hotel, alles super goe dverzorgd en keurig netjes. Het was er lekker rustig dus echt vakantie. Iedere avond naar Corralejo een hapje eten en genieten van alle mensen die voorbij wandelen...

"Super hotel, zeker een aanrader!!"
Tom en Linda
18-7-2011 In tegenstelling tot diegene hieronder hebben wij 12 dagen lang genoten van dit super hotel!! Het hotel is WEL schoon, en de tuin word zeer goed onderhouden.

Het eten was grandioos, je kon onbeperkt eten pakken en alles werd op tijd aangevuld. We hebben niet een keer meegemaakt dat het eten koud was.

De omgeving was het hotel was niet veel, maar als je van te voren goed had gelezen had je geweten dat het hotel buiten het centrum ligt. Een oplossing hiervoor is om een taxi te nemen die voor de deur staat en je voor € 3.80 naar het centrum brengt. Er staat wel een klein windje als je aan het zwembad ligt maar dat kwam ons wel goed uit aangezien het anders te warm zou worden. Het binnenzwembad is alleen voor spa gebruikers bedoeld.

De service van het personeel was ook geweldig goed, je werd altijd meteen geholpen als er iets was en er werd niet moeilijk gedaan toen we vroegen of we langer in de kamer konden blijven omdat we pas om half 6 's avonds opgehaald werden richting vliegveld.

"Wat een teleurstelling."
Sabine
17-6-2011 dit is geen 5 sterren hotel GL. het hotel is gelegen in een onafgebouwde wijk, het is niet aantrekkelijk om een wandeling te maken rond het hotel. zeer rumoerig door de aanwezigheid van de vele kinderen die daar gratis mogen verblijven. bij het zwembad was het niet schoon, in de perkjes lagen peuken en afval, de hele tuin werd niet onderhouden. eten bij het buffet was koud en er werd niet tijdig bijgevuld, ook liepen er mieren op het buffet en op de tafels, dit heb ik twee keer gemeld, er werd niets aan gedaan. we hebben geprobeerd ons diner te nuttigen in het a la carte restaurant, dit werd ons onmogelijk gemaakt door de aanwezigheid van zeer luidruchtige kinderen, die in zo´n restaurant echt niet horen te zijn. Als je een kamer op de bovenste verdieping in de linkervleugel krijgt hoor je de hele dag zoemen van de motoren van airco en afzuiging van de keuken die ze op het dak hebben geplaatst.
AL MET AL : NIET AAN TE BEVELEN, ZONDE VAN HET GELD.

met partner, Apr. 2011
"Mooi hotel"
jolanda
16-4-2011 het is een mooi hotel met 3 zwembaden waarvan 1 voor kleine kinderen
mooie kamers vriendelijk personeel en als je voor de rust komt is dit het helemaal