Hotel ClubHotel Riu Oliva Beach Resort*** in Corralejo Spanje beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel ClubHotel Riu Oliva Beach Resort***

3 juni 2012

Beoordelingen Hotel ClubHotel Riu Oliva Beach Resort***

Avda. Grandes Playas s/n, 35660, Corralejo
Hotel ClubHotel Riu Oliva Beach Resort scoort een 8,1 uit 10, op basis van 178 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel ClubHotel Riu Oliva Beach Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel ClubHotel Riu Oliva Beach Resort*** in Corralejo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 129 vakantiefoto's van Hotel ClubHotel Riu Oliva Beach Resort*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel ClubHotel Riu Oliva Beach Resort*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Fuerteventura. Vergelijk Hotel ClubHotel Riu Oliva Beach Resort*** met andere accommodaties in Corralejo.

159 beoordelingen over ClubHotel Riu Oliva Beach Resort***

met partner, Jan. 2012
"Goed clubhotel"
Ludovicus
11-1-2012 Ik, mijn vrouw en onze zoon(7,5 maand) zijn van 3-1-2012 tot 10-1-2012 hier geweest.
Wij hadden een familiekamer geboekt.Deze famailiekamer(kamer 1102) lag in het village(achterliggende)gedeelte. Deze bestond uit woonkamer met 2(slaap)banken en een tafel met 4 stoelen en TV(met bvn tv) en koelkast en badkamer en een aparte slaapkamer en terras. Alles was schoon,maar toch al wat ouder(vooral badkamer).Men moet wel realiseren, dat het officieel een 3 sterren hotel is, maar hij krijgt bij de meeste touroperators 4 sterren. Dit was ons 10 bezoek in een RIU hotel, maar wij vonden dit de minste. Dit komt vooral door het massale. De service en schoonmaak en eten was goed. De ligging is prachtig, alleen wat afgelegen, maar dat wisten we. Wij zijn iedere dag met de buggy(langs de weg, maar op een voetpad) naar Corralejo gelopen(en terug). Er is heel veel animatie en de all-in is ook goed.

met partner, Okt. 2011
"Beste strandvakantie ooit! Dit jaar weer...!"
Ronald en Andrea
4-3-2012 Oktober en dan toch heerlijk weer, zon, super wit strand en azuurblauwe zee. Tweede keer op Fuerte, maar nu all-inn in plaats van apartement. Geen auto gehuurd. Redelijk rustig in het hotel, dus goed toeven met alle aandacht van het personeel voor vragen en dingen regelen. Gratis handdoeken en flessen water elke dag. Doordat we elke dag op het strand zaten (te lekker!) niet echt veel tijd gehad om naar Corralego te gaan of wat anders op het eilend te gaan doen. Volgende keer dan maar wat langer gaan en wat meer ondernemen?!
PRIMA animatie, proffessioneel op sommige avonden zelf. Een aanrader voor strand liefhebbers!
Mei 2012 gaan we weer.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Geweldige plek, uitstekende familiekamers"
ingrid
4-9-2011 ideaal voor gezinnen met kinderen. Prachtig strand, veel activiteiten, leuk avondprogramma. Geweldige keuken, gevarieerd eten, goede schoonmaak en vriendelijk personeel.

"Mooi strand; tegenvallend; duurkoop"
Paul en Ellen
27-8-2011 Appartement: schoon, echter overal mieren, koffers dichthouden. Bedbanken: -- , voor mensen v. 1 meter 70. 2e dag ontbijt: op schaal salami loopt een grote bruine kakkerlak, lopend van de ene plak naar de andere. Ontzettend smerig. Geen trek meer. Ook op terras bij zwembad hoofdgebouw kakkerlakken (op ligbedden en eronder): 14 geteld. Continue dreunend eentonig geluid v. agregaat overal op terrein hoorbaar (hotel/ appartement) voor stroomvoorziening. Handdoeken worden tussen en 7.15 en 8.00 uur v.d. ligbedjes gehaald en verstopt. Als je bij je ligbedje blijft, durft de man de confrontatie niet aan. Op dag 12 opeens actie: geperst fruit; dag 13 wat gevulde champagneglazen: dag 14 showcooking.: het opwarmen v. voorgekookte mosselen, rijst, paprika. Lunch: iedere dag het gebruikelijke snackbarwerk. Dinner: goedkope vis; veel eten in frituurvet gebakken: schnitzels, gevulde pasteitjes; brocolli. Veel fabrieksmatig aangeleverd eten, opwarmen en klaar. Zwembaden (2) erg klein. Animatie: +.

"Prachtige en heerlijke vakantie gehad!"
Angel
1-9-2011 Wij zaten 12 dagen in dit heerlijke hotel!
Ligging: Echt perfect! Direct aan het prachtige witte strand en azuurblauwe zee.
Service: Goed schoongemaakte kamers, bedden, handdoeken. Wij vonden alleen de kamer klein. Gratis handdoeken service en Wifi in de lobby. Je kan fles(sen) water vragen bij de receptie voor op de kamer. Spreken ook Nederlands bij receptie! Top dat je nog tot 2 uur 's nachts in de discotheek drankjes kan halen!
Prijs/kwaliteit: Zo'n hotel, op die locatie. Perfect!
Eten: Goed, gevarieerd eten! Pasta's, pizza, vlees, kip, vis, groentes, aardappels, vers fruit, salades, taartjes, snacks. Smootie -en champagne ontbijt. Showcooking: omelet, zalm, mosselen, toetje met ijs en warme rode vruchten. Buiten bij het zwembad (1 keer maar) Sangria & Paëlla (rijkelijk gevuld) lunch gehad! Zelf tappen van je drankjes.

1 groot nadeel: De hele dag reserveren v/d bedjes! dmv handdoeken en slippers. Zelfs zo erg, 2 per persoon. Hier is geen helaas controle op door personeel...

"Goed hotel met zeer vriendelijk personeel"
fam fase
30-7-2011 Hoofdgebouw 4 sterren en het village deel 3 sterren, wij verbleven in het village deel en daar zijn de familie kamers erg ruim opgezet, inrichting eenvoudig en je kunt zien dat het er al langer staat, men maakt erg goed schoon maar hier en daar een schimmelrandje in de badkamer ontkom je niet aan, af en toe moet er wat bijgeschildert worden, maar er lopen schildersop het terrein.
Eten erg goed, voldoende keus en variatie. Met kinderen is dit hotel prima, er is een riu kinderclub, waart ook een aantal nederlanders/belgen werken bij de animatie.

"Fantastische plek"
H&M Beek
26-6-2011 We zijn stamgasten van Riu, begin juni 2011 in RIU Oliva beach geweest, ligging hotel is adembenemend, perfect strand, prachtig azuurblauw zeewater, de vissen komen zo maar langs zwemmen. Hotelkamer iets kleiner dan normaal bij RIU, maar zeer goed voor een 3 sterren klassering. Er wordt de hele dag gepoetst. Hotel is op sommigen plaatsen aan renovatie toe, (liften, afwerking) dit is ook al in gang gezet er werd geschilderd en tegels werden vernieuwd, waar men overigens niet veel last van had. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Wanneer dit hotel is opgeknapt wordt het zeer waarschijnlijk weer een 4 sterren hotel. Eiland rond geweest, met huurauto (vanuit hotel, lekker makkelijk) het eiland is de moeite waard, leuke plaatsjes en wat een rust!!! Ook perfecte wegen, zo zie je ze bij ons niet, een heerlijke vakantie!!!

met partner, Mei 2011
"Heerlijk weekje verwen/strandvakantie"
joselle
6-6-2011 Positief;-ligging en uitzicht is super! -eten is heerlijk,en ruim voldoende keus,warm,goede bediening, -ondanks dat er zoveel mensen zijn is het constant netjes en opgeruimd overal!, -kamers zijn superschoon en goed onderhouden, -receptie spreekt alle talen, -asiatische avond,lekker eten,altijd keer aan meedoen!, professionele animatie, geen wachtrijen aan de bar,ondanks de drukte
Negatief;-geen licht op balkon,dus geen spellen `s avonds, -erg groot,dus erg druk,dit wisten we maar viel toch nog tegen,te grootschalig voor ons, -in de eetzaal zit je bijna met de tafels tegen elkaar aan, reserveren van de bedjes aan het zwembad begint om 6u al,om 9u al geen bedje meer te krijgen

met partner, Mei 2011
"Komen zeker terug"
petra en bert
8-6-2011 Wij hebben genoten, we wilden een week zonnen en rust. Dat hebben we gedaan. Prachtige zandduinen, mooie zee, heel relaxed.
Eten was heerlijk en afwisselend, er werd steeds vers gebakken ipv alles in 1 keer in een bak gooien. Dat heb ik wel eens anders gezien.
De ene ochtend was er champagne ontbijt en de volgende dag waren er verschillende fruitsmoothies bij het ontbijt. En de toetjes waren ook heerlijk.
Animatie viel wel mee maar daar houden wij toch niet van.
Wij komen zeker nog een keer terug.

met een groep, Mei 2011
"Super, maar niet voor "ondernemende" vakantie."
LF
10-5-2011 We hebben gebruik gemaakt van de appartementen. Het hotel is inderdaad wat verouderd. De service maakt echter veel goed. Wij zijn niet zo van de All inclusive vakanties maar als je met een grote groep reist, is het wel ideaal. Eten is namelijk niet bijzonder maar wel goed. Het dichtstbijzijnde stadje is leuk om te bezoeken.
Strand is prachtig. Er is ook een naturistisch gedeelte. Er is ruimte genoeg dus je hoeft er niet mee geconfronteerd te worden als je het niet wil.
De animatie is enthousiast en internationaal. Ze hebben op een van de avonden een fantastische show neer gezet. Helaas zijn niet alle avonden even hoogstaand maar wel vermakelijk.
Het is een echte “Relaxing Holiday.