Hotel Barcelo Corralejo Bay**** in Corralejo Spanje beoordelingen 8.8 | Zoover

2 juni 2012

Hotel Barcelo Corralejo Bay**** Corralejo

Beoordelingen Hotel Barcelo Corralejo Bay****

Avenida Grandes Playas 12, 35660, Corralejo
Hotel Barcelo Corralejo Bay scoort een 8,8 uit 10, op basis van 102 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Barcelo Corralejo Bay****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Barcelo Corralejo Bay**** in Corralejo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Hotel Barcelo Corralejo Bay**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Barcelo Corralejo Bay**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Fuerteventura. Vergelijk Hotel Barcelo Corralejo Bay**** met andere accommodaties in Corralejo.

102 beoordelingen over Barcelo Corralejo Bay****

met partner, Mei 2012
"Prima"
Bonnie
21-5-2012 Wij zijn 4 dagen in dit hotel verbleven voor een korte zon, zee en strand vakantie. Langer hadden we ook niet willen blijven. Het hotel is prima, de kamers zijn wel gedateerd.... Het eten was super!! Veel keuze en erg lekker. Er waren vooral oudere mensen in het hotel, maargoed daar staat Fuerteventura sowieso bekend om. Het strand is 5 minuten lopen maar niet echt denderend. Je kunt beter gebruik maken van de gratis bus van het hotel die naar Grandes Playa gaat, c.a. 5 a 10 minuten rijden. Echt waanzinnig mooi strand!! Verder is er niet veel te beleven in Corralejo. Wil je een mooi strand dan is het echt een aanrader. Personeel was erg vriendelijk en de kamer werd elke dag schoongemaakt.

met partner, Mrt. 2012
"Prima hotel"
Freddy M
12-4-2012 Wij zijn hier 10 dagen geweest en kan niet anders zeggen dat een prima hotel is als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding.Je zit op een steenworp afstand van de hoofdstraat waar je gezellige winkeltjes en barretjes hebt.Loop je iets verder door dan kom je in het oude stadsdeel waar zich een haventje met gezellige tentjes bevindt.Je kunt ook uren lopen aan het strand(is zeker de moeite waard) Ook een dagje,een trip over het eiland geeft je een goede impressie van dit vulkanische eiland.Hotel Bacelo wordt op een zakelijke manier gerund.Ach het bekende gezeur van een flesje wijn of een waterkoker op de kamer neem je maar voor lief.Personeel in het restaurant super vriendelijk en de kamers worden goed schoongemaakt.Een lekker zwembad dus al met al is het goed toeven in hotel Barcelo!

met partner, Feb. 2012
"Heel goed hotel"
piet hooft
26-2-2012 heel goed hotel, alles in orde!! wifi is een beetje duur, maar zwembad, personeel en bediening: prima. In het dorp: onvriendelijke bediening, met name in de supermarkten.

met partner, Dec. 2011
"Oke, maar niet speciaal"
Maarten
30-12-2011 Het hotel is verouderd, erg aardige staf, eten is zeker niet 4 sterren, locatie is prima, geen echt uitzicht op zee.

met partner, Okt. 2011
"Heerlijk!"
devette
25-10-2011 Wij zijn begin dze maand een weekje naar dit hotel geweest. Het is een heerlijk hotel wat lekker centraal ligt. We hadden een hele mooie ruime kamer, welke goed schoon was en werd gehouden.
Het avondbuffet hadden wij na enkele dagen wel gezien, maar was zeker niet slecht.
Animatie viel tegen maar dat kwam omdat er ook weinig animo voor was. Denk toch omdat het later in het seizoen is. Overigens deed het animatieteam wel super hun best, maar het was gewoon te rustig om het gezellig te krijgen. Wij waren hier samen, maar ik zou hier niet zo snel met onze kinderen naartoe gaan.
Corralejo is een superleuk plaatsje waar we zeker nog wel eens heen zouden willen gaan.

met vrienden, Aug. 2011
"Een pracht van een "kwaliteits" hotel"
Theo Roelofs
20-9-2011 We hebben een zeer prettige ervaring opgedaan door onze vakantie door te brengen in dit hotel. Wat fijn dat je zoveel geluk kunt hebben met je keuze waarvan je vooraf alleen maar hoopt dat het ook de hoeveelheid sterren waard is. Nou, zeker te weten!
Een prima afgewerkt hotel, waar feitelijk niets verkeerd van gemeld kan worden. Prima kamer, goed en afwisselend eten en in alles prima gelegen.We zullen er zeker nog wel eens terug keren....maar dan ook alleen als we terecht kunnen in Hotel Barcelo!

"Fantastisch hotel! Iedereen aan te bevelen."
T. en I. uit Hoge N...
15-8-2011 Fantastisch hotel! Iedereen aan te bevelen. Eten super en gevarieerd. Personeel
erg vriendelijk en behulpzaam. Kamers netjes en goed schoongemaakt. Groot en net zwembad met veel animatie (ook voor kinderen). Extra services zoals badlakenuitgifte bij zwembad en ligstoelen op het balkon. Gratis shuttle bus naar
de prachtige stranden. Kortweg mijn complimenten voor de Barcello keten.

"Aanrader!"
Fam. Dassen
31-7-2011 We zijn net terug van een weekje Barcelo Corralejo Bay en we hebben het super gehad. De kamers zijn zeer ruim, netjes en goed gelegen. Het eten is fantastisch. Elke avond zoveel keuze uit vlees, vis, pasta, rijst en allerlei ander lekkers dat we minimaal twee borden namen en helemaal opaten. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De animatie was prima, niet opdringerig en ook niet de gehele dag door wat wij prettig vonden. De 3 zwembaden zijn schoon, groot maar koud. Absoluut een 9 waard!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Zeker voor herhaling vatbaar."
mieke
7-8-2011 Wij verbleven hier een weekje met 2 tieners (19 + 17 jr). Ik kan geen minpunt over dit hotel vertellen. Het was allemaal uitstekend verzorgd.
Het eten is in buffetvorm en het vlees/kip/vis of pasta werd ter plaatste bereid op een bakplaat. Handdoekjes leggen gebeurde hier pas vanaf 09.00 uur eerder mocht niet. Over de animatie kan ik weinig zeggen daar wij 's avonds meestal niet in het hotel aanwezig waren, overdag zag ik ze wel regelmatig rondlopen en met kinderen of volwassen bezig.
In Corralejo ben je wel snel genoeg uitgekeken. Ideaal gebied voor surfing/kiting, is vlakbij, i.v.m. de wind. Door die wind voelt het 's avonds nogal frisjes.

"Mooi hotel ligging idiaal"
Benny
3-7-2011 Met 1-2 fly vanuit dusseldorf met tuifly naar dit mooie hotel geweest. We hadden een kamer geboekt met zeezicht. We hadden uitzicht op lanzarote en het eiland Lobos. Het balkon was redelijk groot. Op de kamer is een kluisje te huur voor €3,- per dag. Tevens staat er ook een koelkastje. De badkamer is groot met twee wasbakken toilet en douche/bad. De matrassen zijn inderdaad harder dan normaal maar dat viel ook weer mee. Is wat je gewent bent. Het ontbijt is van 7.30 tot 10.30 in de zomer. Het is erg goed verzorgt en erg lekker. Het diner is van 19 tot 22 uur. Dit is ook erg lekker en gevarieerd. Je moet alleen indien je morgens eerder ontbijt wilt hebben omdat je bijvoorbeeld eerder vetrek dit niet pakken. Het personeel zet avonds al het vleeswaar al op de tafels. Wij hebben zelf ontbijt gehaald bij de supermarkt. Strand op 100m en hoofdstraat ook. Personeel erg vriendelijk. Animatie ook erg leuk. 's avonds zijn shows of quiz. De welnesscenter waren ze aan het verbouwen.