Hotel Elba Sara**** in Caleta de Fuste Spanje beoordelingen 8.1 | Zoover

Hotel Elba Sara**** Caleta de Fuste

Beoordelingen Hotel Elba Sara****

Carretera Jandía Km 11, 2, E-35610, Caleta de Fuste
Hotel Elba Sara scoort een 8,1 uit 10, op basis van 193 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Elba Sara****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Elba Sara**** in Caleta de Fuste, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 126 vakantiefoto's van Hotel Elba Sara**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Elba Sara**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Fuerteventura. Vergelijk Hotel Elba Sara**** met andere accommodaties in Caleta de Fuste.

181 beoordelingen over Elba Sara****

met jonge kinderen, Mei 2012
"Mooi hotel maar jammer van de gasten"
Charlotte
18-5-2012 Mooi hotel met meerdere zwembaden. Prima kamer en eten maar wij zullen er geen tweede keer komen. De meerderheid van de gasten (hoofdzakelijk Russen en Engelsen) hadden all inclusive. Die liepen voor 10 uur 's morgens al met 4 glazen in hun handen. Zaten IN het zwembad hun drankjes te nuttigen. Soms werden de plastic bekers IN het zwembad achtergelaten.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Super hotel"
fam boon
26-5-2012 wij hebben een heerlijke vakantie gehad het is een super hotel
geweldige animatie vooral voor kinderen.personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
het hotel en de kamers zijn heel netjes en schoon alleen bedden erg hard.
het eten is goed alleen veel hetzelfde wij komen zeker een keer terug .

met partner, Jan. 2012
"Voor mij geen tweede keer"
Mariska Haverkamp
20-1-2012 Als je naar dit hotel ga.. neem dan geen all incl. je krijgt alleen automaat drinken wat gemengd is met water.. terwijl mensen die betalen voor hun drankjes overal voorrang krijgen en wél echt drinken krijgen bij de bar...? geen bediening, je moet overal zelf voor lopen. Animatie stelt niks voor. Zwembad water ijskoud. Veren van bed steken in je rug. Eten telkens hetzelfde/koud. Zwembad bedjes doorgezakt. Excursie gedaan ; buggy rijden, stonden zeker 2 uur stil omdat ze onderweg kapot gingen?? Welness centre 2 weken dicht in het hotel?? Nee voor ons zeker geen 4 sterren waard.

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Een super hotel met een heerlijk zwembad"
Visser
18-1-2012 We kunnen dit hotel aan iedereen aanraden. De ligging is heerlijk dicht bij het vliegveld dus na het vliegen kinderen zwemkleding aan en op naar het zwembad. Uitzicht op zee is heerlijk in slaap vallen en wakker worden. Het eten en de schoonmaak zijn prima geregeld en het personeel ik kan niks anders zeggen als vriendelijk en correct. Naast het hotel ligt een winkelcentrum met leuke winkels en een grote supermarkt. Ook heeft het hotel iedere dag animatie en in avond zijn er vaak shows.

met partner, Dec. 2011
"Voor herhaling in aanmerking"
nandravanstuivenber...
25-12-2011 Prima plekje om de winter te ontvluchten. vriendelijk personeel, fijne sfeer.goed restaurant met schoon servies. Lekker eten. Als je iets tekort komt is dat je eigen schuld. Prijs/kwaliteit zeker in orde. Ga gewoon zelf kijken en genieten

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Heerlijk genieten"
wendy
4-1-2012 wij zijn hier in oktober/ november geweest met onze jonge kinderen. Mooi hotel met een prachtige lobby en tuin. Alle kamers hebben zeezicht. Veel plek in het restaurant en goed eten. Jammer alleen het handdoekje leggen wat heel veel gebeurt. Ook erg jammer dat het zwembad zo koud is en vooral het peuterbadje is echt schandalig koud en vooral heel diep en afgelegen. Animatie is erg leuk opgezet alleen wel met weinig mensen. Gabriel, Hanna en Ricky doen echt hun best om het leuk voor je te maken. Verder heerlijk gehad. Was derde keer elba hotel voor ons maar kiezen volgende keer toch weer voor ons vertrouwde plekje aan de ander kant van het winkelcentrum.

met een groep, Okt. 2011
"Geweldige vakantie gehad met wat aanmerkingen"
Richard
25-10-2011 Met 5 volwassenen en 1 kindje van 11 maanden, 2 kamers geboekt voor een week via touroperator. Hotel ziet er keurig en schoon uit. Goede ontvangst bij receptie. Moest echter 3 maal terug na naar de receptie want er was geen kinderbedje in de kamer, vervolgens staat er een opeens een volwassen bed, en de bedbank in de andere kamer had zo'n dun matrasje dat ik er een extra matras bij heb moeten vragen. Bedden zijn erg hard.
De airco op de kamers werkt erg slecht. De luchttoevoer is minimaal en soms bracht deze zelfs een rioollucht met zich mee. Uitzicht op zee was prachtig en het balkon wars prima. De gangen zijn echter zeer gehorig wegens de plavuizen die door het gehele hotel heen liggen.
Zwembad mooi, maar koud. Helaas vonden heel veel mensen het nodig om al heel vroeg een zonnenbedje te reserveren met een handdoek om pas veel later te verschijnen.
Personeel erg vriendelijk, vooral in het restaurant. Eten niet echt warm, maar veel keus. Zag er keurig uit.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Dit is een goed hotel"
Arjen de Jong
26-9-2011 Zojuist teruggekomen van 15 dagen vakantie in hotel Elba Sara.
Met 4 volwassenen en 1 kind van 15 maanden (2 kamers).
Eten is prima, elke dag was er wel wat anders dit was zowel voor de lunch als diner.
Personeel, op een paar mensen na, waren vriendelijk. Schoonmaak was prima, alleen was het zwembad niet altijd even schoon. Water was ook ijskoud.
Nadeel is dat je op het strand moet betalen voor je bedje en parasol ( 3 eur per bed en parasol).
Loopafstand naar Caleta de Fuste is zo'n 15 min. En dit is goed te doen!!! Taxi is ook een optie, is heel goedkoop!!! Zelf ook nog een auto gehuurd, fuerteventura is een mooi eiland. Er zitten in het hotel niet heel veel hollanders, wel veel engelsen en polen. Wij hadden er geen last van. Wij raden dit hotel abslouut aan, voor jongeren is er niet veel te doen. Met jonge kinderen is het een prima hotel. Aninamtieteam vonden we niet zo top, spreken bijna alleen maar Frans??!! Shows waren wel aardig.
Alleen wel veel wind op het eiland, temp is top

met vrienden, Sept. 2011
"Goed hotel"
MikeGwen
26-9-2011 Wij zijn met 4 volwassenen en 1 kind van 1,5 jaar net terug van dit hotel na 15 dagen vakantie. Eerste indruk was goed, het hotel ziet er zowel van binnen als buiten netjes uit. De kamers zijn aardig, de badkamer is mooi maar de inrichting toont wat ouderwets. De bedden zijn wel slecht, veel te harde matrassen en de metalen veren voel je letterlijk in je rug. Het resort ziet er mooi uit met de zwembaden, palmbomen, tuinen en de ligging aan zee. Een ander minpunt is de temperatuur van de zwembaden, het water is veel te koud en nodigt niet uit een duik te nemen. Personeel doet erg haar best en zijn over het algemeen vriendelijk en behulpzaam. Het animatieteam is niet erg aanwezig maar dit kan seizoens afhankelijk zijn. Het eten is goed genoeg, zowel bij het ontbijt, de lunch en bij het diner. De ligging is goed tov het vliegveld en verschillende stadjes (bijv met het huren van een auto). Leuk eiland om te verkennen. Samegevat een top vakantie gehad met enkele minpunten

"Hotel is redelijk goed"
Butsmuts
20-9-2011 Hotel is niet verkeerd, maar de boulevard stelde weinig voor.
Het eten was eentonig, maar wel goed. Het personeel was zeer vriendelijk, niets was hun teveel.
De kamers werden alecht schoongemaakt. Stofvlokken vlogen elke dag in de badkamer rond.
Bij het ontbijt vond je in de eetzaal nog de frietjes van de vorige avond op de vloer. Dus die schoonmaak was ook niet al te best.