Hotel Elba Carlota**** in Caleta de Fuste Spanje beoordelingen 8.1 | Zoover

Hotel Elba Carlota**** Caleta de Fuste

Beoordelingen Hotel Elba Carlota****

Ctra. Jandia, Km 11, 35610, Caleta de Fuste
Hotel Elba Carlota scoort een 8,1 uit 10, op basis van 217 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Elba Carlota****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Elba Carlota**** in Caleta de Fuste, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 238 vakantiefoto's van Hotel Elba Carlota**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Elba Carlota**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Fuerteventura. Vergelijk Hotel Elba Carlota**** met andere accommodaties in Caleta de Fuste.

186 beoordelingen over Elba Carlota****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuke vakantie gehad"
Daphne
7-5-2012 Wij zijn net terug van een weekje in Elba Carlota. Over het algemeen zijn wij heel tevreden van dit hotel, vriendelijk personeel, heel kindvriendelijk, leuke animatie 's avonds en redelijk wat keuze uit het buffet, je had steeds wel iets naar je zin.
Laagvliegende vliegtuigen moet je niet over klagen als je maar op 10min van de luchthaven verblijft, dat is een nadeel bij een voordeel. Maar wij stoorden ons hier helemaal niet aan, integendeel, het heeft wel iets zo'n laag overvliegend vliegtuig terwijl je aan het zwembad ligt en de kindjes vonden dat ook plezant om naar te kijken.
Als ik dan toch minpuntjes moet opnoemen dan is dat vooral de hygiene rond het zwembad. De vloer is in een week tijd nooit gereinigd geweest en de tafeltjes bij de ligstoelen plakten elke dag meer en meer. Ook de toiletten rond het zwembad mochten iets vaker gereinigd worden.
Maar verder geen problemen.

met partner, Jan. 2012
"Hotel Carlota"
Peta
26-2-2012 Prima hotel direct aan de Boulevard

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Keurig onderhouden vakantieoord"
Schiphuis
10-1-2012 1 week januari 2012 hier geweest met gezin op basis van all inclusive.
Goede nette kamers die elke dag worden schoongemaakt, steeds nieuwe handdoeken. Gratis WIFI. Eten is redelijk. Elke dag keuze uit vis, vlees, pizza of groente, verse groenten, sla en fruit. Uitgebreid ontbijt. Verse yogurt e.d. Voor vegetariers beperkte keuze. Keurig bedienend personeel. Internationale gasten, gelukkig niet een overheersende nationaliteit. Zwembaden schoon en goed onderhouden. Mooie tuin met subtropische bomen en planten. Leuke bar bij de zwembaden. Voldoende ligstoelen. Direkt aan het strand en kleinschalig winkelcentrum. Voor de liefhebbers: op enkele minuten van Burgerking en Mcdonalds. Goed onderhouden boulevard. Op 10-15 lopen van Caleta de Fuste.Uitstekende lokatie voor luiervakantie. Aktiviteiten op sportief gebied zijn beperkt. Overvliegende vliegtuigen zijn geen belemmering. Geen overheersende nationaliteit. Gemoedelijk sfeer.

met partner, Nov. 2011
"Prima hotel!"
Ina van der Hulst
26-11-2011 We zijn net terug van een weekje vakantie in hotel Elba Carlota. Na het lezen van sommige reviews vraag ik me af of we het wel over hetzelfde hotel hebben.
Want het hotel is prima! Alles wordt netjes schoon gehouden. Elke dag wordt de kamer schoongemaakt en de handdoeken verwisseld. Ook het zwembad was keurig schoon en alle openbare toiletten. Elke avond was er kinderdisco gevolgd door een show. Het personeel bij de receptie is heel vriendelijk en spreekt diverse talen.
Het overige personeel spreekt Engels. Bij de service desk zit Nynke. Zij spreekt Nederlands en bij haar kun je met al je vragen terecht.
In het restaurant is voldoende plek, ook als het hotel vol zit. Er is veel variatie in het eten en heel veel keus. De schalen werden regelmatig bijgevuld. Het enige minpuntje is dat het eten soms wat koud is.
Het animatieteam is super. Al met al is het een heel goed hotel!

"Prima hotel, om goed te vertoeven"
Famloooman
27-9-2011 we zijn hier in september geweest, en hebben genoten van een heerlijke vakantie in dit hotel! Elke dag heerlijk eten en goed gevarieerd, animatie is ook uitstekend georganiseerd, elke dag aquagym, erg leuk om te doen, mooi aangelegde boulevard strand zeer dichtbij, mooi modern winkelcentrum dichtbij met grote supermarkt. Centrum op 20 minuten loopafstand, via een mooi aangelegde brede stoep met apart fietspad. Ruime slaapkamer met groot bed, moderne badkamer met ligbad en ook een bidet, airco werkte ook goed, we komen hier zeker nog een keer terug!

met vrienden, Sept. 2011
"Heerlijk genoten"
broers en schoonzus...
2-10-2011 Veel negatieve reacties in voorstaande berichtjes.
Wij hebben een heerlijke week gehad in dit hotel.
Het zwembad is goed onderhouden, deze week allemaal nieuwe tegeltjes bij het kinderbad en de andere baden ook nagekeken en bijgewerkt, goed schoon, voldoende ligbedden, ook de kamers waren goed schoon en elke dag schone handdoeken. Het eten was voldoende keuze voor iedereen zowel ontbijt, lunch en avondbuffet. Het personeel in het restaurant zou wat vriendelijker kunnen zijn en wat sneller of meer personeel bij de bar zou gewenst zijn maar verder was het een fijn en goed hotel. De mensen moeten niet zo klagen en zich meer bezig houden met de leuke en mooie dingen van het hotel. De vliegtuigen die overvliegen hoef je je niet aan te ergeren, het heeft wel iets als die zo overvliegen als jij zelf heerlijk in het zonnetje ligt. Er zijn altijd mensen die overal over klagen maar voor ons was het in ieder geval een heerlijke week. Al met al een aanrader om heerlijk te genieten van je vakantie

met partner, 2011
"NOOIT MEER Slecht eten Slechte service"
Jolanda Vermeers
14-9-2011 Wij zijn eind augustus voor 2 weken naar dit hotel geweest. Het was enigzins best rustig, aangezien het vakantie seizoen bijna was afgelopen. De kamer was groot genoeg voor 2 personen, handdoeken wissel alleen 2 x per week. Zwembad groot, alleen slecht onderhouden, niet echt wat je schoon zou noemen. Service van personeel is erg slecht, zijn erg lui, begrijpen vaak niet wat je wil (kunnen slecht engels of geen engels) Restaurant net groot genoeg, elke dag rij voor de deur van een paar meter, dus te druk, het eten wat voorgeschoteld werd was vaak binnen 3 minuten al op, dus als je aan het einde van de rij stond had je pech. Eten was vaak niet gaar, elke dag zelfde troep, weinig tot geen traditioneel spaans eten, 1 keer per week optreden van zigeuners, vragen tijdens het eten geld voor hun optreden aan de restaurantgangers!!! Kan echt niet in een 4 sterren hotel, het hotel zag er mooi uit, jammer dat de rest van het hotel bar slecht was. Omgeving zeer saai, valt niets te doen.

"Prima hotel"
Arthur en Diane
14-9-2011 In 2007 (jaar van opening) hier ook geweest en nu wederom weer een heerlijke vakantie gehad. Ben verbaasd over de laatste beoordelingen, lijkt wel of deze geen betrekking hebben of Elba Carlota. Personeel zeer vriendelijk, kamer keurig schoon, elke dag enorme buffetten met zeer gevarieerd eten, voldoende ligbedjes en schoon zwembad. De enige opmerkingen die wij kunnen verzinnen is dat de bar wel wat gezelliger aangekleed zou kunnen worden en dat er ´s avonds niet al teveel in het hotel te doen is. Is echter prima voor een weekje zon en rust!!

"Geweldig hotel op Fuerteventura AANRADER!"
Elmar
7-9-2011 Wij zijn 11 dagen in dit erg mooie hotel geweest in Fuerteventura. Het hotel is pas 4 jaar oud en alles ziet er dus erg mooi en schoon uit. De kamers zijn groot met een zeer ruim 2 persoonsbed en een erg mooie en frisse badkamer. In de kamer hangt ook een flatsrcreen aan de muur en kan je lekker genieten op een groot balkon. Het eten was iedere dag weer geweldig. 3x per dag kon je in het buffet restaurant genieten van een zeer ruime keuze aan eten zowel vlees,vis en erg veel gezonde groente en fruit. Wat ons op viel was de grote variatie die er iedere dag weer was. Een aanrader is zeker de knoflook saus die echt geweldig was. Het zwembad is lekker ruim opgezet en erg zijn voldoende ligbedden waar je de hele dag op kan liggen zonnen. Het hotel ligt op ongeveer 10 k/m van het vliegveld van Fuerteventura en daarom vliegen er geregeld vliegtuigen zeer laag over het hotel. Wij vonden dit echt geen probleem en zelf wel leuk om te kijken wat er weer over ons heen vloog. Zeker een AANRADER!!

"Rustig, kindvriendelijk hotel, aanrader"
Mila
10-11-2011 We zijn hier in augustus 2 wkn geweest, onze 2e keer. Nog steeds perfect, goed eten, veel keus en altijd op tijd weer aangevuld. Hou op met klagen, naast de receptie is een klantenservicedesk, daar zit Nynke, hollandse meid die werkelijk alles voor je wil doen om het op te lossen. Voor de kids is er een minidisco s'avonds, onze dochter van 5 wilde het geen avond missen. Dit was echt niet onze laatste keer in Elba Carlota. Toen we aankwamen was onze kamer nog niet klaar, ter compensatie kregen we bonnen voor de Spa bij het hotel naast Elba Carlota. Helemaal geweldig, lekker even verwennen, zelfs voor de kids was het een feest.