26-8-2012
Je vraagt je af waarom zoveel mensen op een camping aan de Costa Brava blijven hangen. Een uurtje het binnenland is (Tarragona is een uur van de camping) en je kunt in deze geweldige omgeving zitten. Ik was Italie-fan maar Spanje doet er zeker niet voor onder.
De camping is echt top voor wie niet van drukke campings houdt. Personeel is supervriendelijk en behulpzaam, sanitair is brandschoon.
25-8-2011
Deze camping was voor ons de afsluiting na een bezoek aan de Spaanse Pyreneeën. Dus even overschakelen naar een totaal ander landschap, maar toch evengoed heel mooi. Goed klimaat en de camping prachtig gelegen. Zeer vriendelijke mensen en alles even netjes. De kinderen worden goed vermaakt door het animatie team. Overigens een rustige camping, zeker in de week dat wij er waren, 3e week van Augustus.
Vanuit Vilanova de Prades, waar verder niet veel te doen is, kun je leuke tochtjes maken naar de nabij gelegen dorpjes. Het is een mooi wandelgebied en er zijn diverse wandelroutes uitgestippeld. Vraag aan de receptie. Kortom een prima camping om een week te verblijven.
15-7-2010
Begin juni was deze camping erg rustig ( behalve in weekends als bewoners uit Tarragona en Barcelona komen) Mooie omgeving; Vilanova is erg klein plaatsje zonder voorzieningen. Prades op 15 km is leuk dorp. Als je wilt wandelen neem koop dan eerst een goede kaart! Spanjaarden zijn geen lopers; bewegwijzering dus erg mager. Voor een supermarkt moet je een eindeje rijden ( Montblanc ) De zgn WiFi valt regelmatig uit. Dame van de supermart spreekt Frans.