Beoordelingen Hotel Golden Bahia de Tossa****

20 juni 2013

Golden Bahia de Tossa****
Beoordelingen Hotel Golden Bahia de Tossa****
Avenue Puerto Rico 29, E-17320, Tossa de Mar
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Golden Bahia de Tossa**** in Tossa de Mar, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Golden Bahia de Tossa**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Golden Bahia de Tossa scoort een 8,8 uit 10, op basis van 259 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Golden Bahia de Tossa**** in Tossa de Mar, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Golden Bahia de Tossa****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Golden Bahia de Tossa**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 168 vakantiefoto's van Hotel Golden Bahia de Tossa**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Golden Bahia de Tossa**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Golden Bahia de Tossa**** met andere accommodaties in Tossa de Mar.

240 beoordelingen over Golden Bahia de Tossa****

met partner, Mei 2013
"Uitstekend hotel"
B van Dam
6-6-2013 Golden Bahia is de 4 sterren zonder meer waard. Prima eten en een goede accommodatie. Gezien de tijd van het jaar niet vol dus overal volop ruimte. Een minpuntje, maar dat is persoonlijk zijn de te harde bedden.
Verder een plaats om een uitstekende vakantie te hebben.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Heerlijke vakantie gehad !!"
danielle1981
13-9-2012 Mooi hotel !! Ook een heel mooi zwembad jammer dat het te koud is voor de kleinere kindjes ! Was hier met mijn dochtertje van net 1 jaar oud en ze kreeg na 5 minuten in het water al blauwe lippen erg jammer !! Personeel erg vriendelijk en voor de kids een leuk animatie team .. Het eten was goed te doen wel eentonig maar dat weet je in een hotel.. Kamers waren goed niks op aan te merken .. Het strand was 10 minuutjes lopen .. Centrum van tossa erg gezellig !! Veel kleine winkeltjes en meeste allemaal van spaanse mensen. De omgeving is geweldig mooi .. Zal zeker nog eens terug gaan !

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Comfortabel en schoon maar erg druk hotel"
Trijntje
28-8-2012 Zwembad is eigenlijk te klein als het hotel is volgeboekt. Bij het ontbijt 's ochtends stond er een wachtrij om de ontbijtzaal binnen te komen. Om 10 uur werd de ontbijtzaal afgesloten door een beveiliger met knuppel. Dat vind ik echt niet kunnen. Internet is een drama. Alleen in de wifi zone in de lobby is dit mogelijk maar omdat er veel te veel mensen op een slechte verbinding zitten. Desondanks wel een prima vakantie gehad vanwege het lekkere eten en de ruime schone kamer. Het eten is vergelijkbaar met RIU en Iberostar.
Het publiek is voor 50% Engels, 25% Pools/Russisch en 25% Nederlands, Frans en Spaans.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Erg volks en massaal, wel leuk voor de kids"
Carlo
21-8-2012 We gingen hier naartoe vanwege de goede recenties maar waren een beetje teleurgesteld.
Nu heb ik niets tegen hotels, waar ik wel een hekel aan heb is dat je 's morgens al om 8 uur op het zwembad moet liggen omdat je anders geen goed plekje hebt.
Uiteindelijk gingen we maar naar het strand om te zwemmen (koeler en minder druk).
Ook in het restaurant is het vechten om een goed plekje of vers eten.
Na een week kwamen dat klamme buffetvoer ons de keel uit dus gingen we in Tossa eten.
Met het hotel is an sich helemaal niets mis, je moet alleen er een beetje van houden.
Hou je niet van flauwe animatie, ordi Engelsen en Russen, lange wachtrijen, en hutje mutje in het zwembad? Niet gaan!
TIP: Het hotel rekent 10,50 euro parkeergeld per dag, 30 meter links naast het hotel is een identieke overdekte parkeergarage waar het de helft kost.

met oudere kinderen, 2012
"Mooi hotel, animatie en eten viel tegen"
Vinken
31-7-2012 Het hotel en de kamers zijn mooi en verzorgd. Het eten viel tegen, het ontbijt was bijv. Tot 10.00 uur en om 10.05 was alles al opgeruimd. Je werd letterlijk het restaurant uitgekeken. De animatie was in de week dat wij er waren soms zo slecht dat de zaal leegliep.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

"Super!!!"
Familie Wigmans
28-7-2012 Schitterend hotel! Mooie uitstraling, goede service en bovenal erg luxe. Prijs en kwaliteit staan absoluut in verhouding. Wij hadden een 4-pers kmr met prachtig uitzicht op het zwembad en hadden zelfs een koelkastje. Het eten was wel wat exclusief, en traditioneel maar toch volop keus voor iedereen. Verschillnde koud/warm buffetten en ook een afdeling waar koks vers stonden te bakken! Moet wel aanmerken dat de kinderanimatie overdag wat miniem is. Wel elke avond om 22.00 uur een show. Verder kan ik alleen maar zeggen dat wij hier zeer waarschijnlijk zeker weer terug gaan komen!

"Goed hotel"
Ina
24-8-2012 Omdat ik zelf altijd op zoover kijk, voordat ik een accomodatie boek, wil ik bij deze een reactie plaatsen. Eindelijk een hotel waar je geen bedjes kunt reserveren bij het zwembad. Tot 10 uur staat er iemand bij die in de gaten houd of je reserveert, je handdoek werd dan verwijderd, deze regel zouden alle hotels moeten toepassen! Was altijd voldoende plaats bij het zwembad. Eten was uitgebreid, de ene dag wat beter dan de andere, maar over het algemeen zeer goed. Om de 2 dagen verse smoothies bij het ontbijt. Tossa is ook een heel leuk dorpje, met leuke straatjes/winkeltjes. Wij hebben er wel voor gekozen om de auto in de parkeergarage te zetten, want ook voor het hotel parkeren ze op z'n spaans, zo strak dat je er niet meer uitkomt. Parkeren verderop on de garage kost ook al € 9,50 p/d. Daar wij om 4 uur 's nachts terugreden, stonden er pakketjes eten klaar, met oa, flesje water, 4 sandwiches, fruit, koek, yoghurtje.
Wij zouden dit hotel zeer zeker aanraden

met jonge kinderen, Juli 2012
"Schitterend hotel met super lekker eten"
bianca
26-7-2012 het eten was super,mensen die zeggen dat het eten niet gevarieerd was,hebben denk ik steeds het zelfde gepakt.Wij zijn 7 dagen geweest maar hebben niet 1 dag het zelfde gehad.
Tossa is een schitterde omgeving,ik vond het mooier dan Malgrat.

met partner, Juni 2012
"Super hotel !"
Harry Goessen
30-6-2012 Golden Bahia de Tossa
Dank je wel voor een geweldige vakantie.
Dank zij de goede zorgen van het restaurant en keuken en met name Ferran(Pr man) voor een glutenvrij ontbijt en diner hebben we een super vakantie cq verblijf gehad. Pracht hotel. Tot volgend jaar.
Anneke & Harry

met partner, Juni 2012
"Zeer de moeite waard"
j_c_m_puts
28-6-2012 Net terug van Golden Bahia de Tossa(28 juni) .Dit hotel is gewoon top.Al het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam,het eten is gevarieerd, goed, warm en wordt altijd aangevuld met vers eten. De kamers zijn dik in orde en schoon en het uitzicht aan de straatkant is prima en je hebt `s middags het voordeel dat je in de schaduw (rechts van de ingang) ligt waardoor je minder last hebt van de warmte op je balkon. De animatie voor jong en oud is ruim voldoende. Op je dag van vertrek kun je gebruik maken van hun doucheruimtes die je kan reserveren op een tijd die jou het beste uitkomt (met handdoeken).Het dorp op zich is een Spaans dorp waar geen buitenstaanders de winkels beheren maar de Spanjaarden zelf en dat is een verademing ten opzichte van de andere plaatsen in de regio en daarom zeer de moeite waard.Je kan vanuit Tossa met de bus naar alle plaatsen in de omgeving(zelfs rechtstreeks naar Barcelona in een uur)

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?