Hotel Don Juan Tossa*** in Tossa de Mar Spanje beoordelingen 6.9 | Zoover

Zwembad Don Juan

Beoordelingen Hotel Don Juan Tossa***

C/ Barcelona , 17320, Tossa de Mar
Hotel Don Juan Tossa scoort een 6,9 uit 10, op basis van 62 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Don Juan Tossa***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Don Juan Tossa*** in Tossa de Mar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 96 vakantiefoto's van Hotel Don Juan Tossa*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Don Juan Tossa*** met andere accommodaties in Tossa de Mar.

1 2 3 4 5 6 volgende

59 beoordelingen over Don Juan Tossa***

6,5
6,6
met partner, Mei 2012
"Nooit meer"
Rien
21-5-2012 Ondanks de goede beoordelingen voorheen, is dit hotel EEN ECHTE AFRADER. Eten: nauwelijks keus en variatie, het ontbijt was al helemaal een ramp, vaak oud uitgedroogd brood, braadworst in stukjes gesneden en zo VIES. Soms niet eens een eitje. wijnflessen halfvol werden gewoon bij elkaar gegoten, dus niet op kamernr. weggezet. In onze kamer stond niet eens een stoel ik, moest over het bed heen kruipen om eruit te komen, want naast het bed kon ik niet staan er was dus ook maar 1 nachtkastje.
wij hadden all inclusieve geboekt, nu dat snapten ze al helemaal niet, want er waren allerlei beperkingen van zaken die niet all incl. waren, zoals simpel slagroom op de koffie bv. ik moest 20,00 euro borg voor de polsbandjes betalen, want als je sávonds om 19.45 uur vertrekt dan hoort de lunch er niet meer bij. Dus moesten wij onze polsbandjes voor 10.00 uur inleveren, dan kregen we onze borg terug.

"Prijs/kwaliteit zeer goed"
Dua.Jan
4-10-2011 Ik moest voor 3 dagen voor 2 personen 150euro betalen volpension in sept 2011
Voor deze prijs kreeg ik een mooie en propere kamer met terras Keuze genoeg bij het eten,zodat er altijd wel iets was dat je graag luste en een vriendelijk ontvangst.Maar voor 25 euro per persoon overnachting en 3 maaltijden ,kan je moeilijk muggeziften.Het is een 3* sterren hotel en geen 5*
En het kan beter ,maar JA ???? Aan U de keuze

"Nooit meer"
Matt
5-9-2011 Als ik de ander commentaren op deze site lees, dan lijkt het alsof ik in een ander hotel heb gelogeerd!!
Hoewel het een goedkopere keuze was, waren onze verwachtingen toch nog hoger dan wat we daar hebben gekregen.
De kinderen werden soms ziek vlak na het eten. We moesten zeer selectief zijn: soms was ons bord alleen maar gevuld met sla, komkommer en olijven, de rest van het aanbod zwom gewoon in het vet!!
De muren van de kamers waren zo dun dat je de buren kon horen snurken alsof ze in je eigen kamer lagen ... dus ook geen privacy!

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Goed hotel met uitstekende ligging"
Familie De Jonge
8-5-2011 Met ons gezin met 2 kinderen, 15 en 12 jaar oud, in de meivakantie een weekje Don Juan in Tossa geboekt. De sterke punten van dit hotel: Het is er zeer schoon - de ligging is super - vriendelijke medewerkers - zwembad en tennisbaan - goede bedden - veel Spaanse gasten - parkeergarage - prima ontbijt - heerlijke toetjes.
De aandachtspunten van Don Juan: Weinig variatie in eten - TV alleen Spaanse zenders en zonder afstandbediening.
Wat ons betreft is Don Juan beslist een hotel om nog eens te bezoeken.

met partner, Sept. 2010
"Een aanrader"
Ineke
15-9-2010 Zijn een midweek in dit hotel geweest en wij vonden het een heel mooi maar wel groot hotel.
Het personeel was behulpzaam en de kamers schoon het eten ging wel maar was niet erg warm, werd wel heel veel aangevuld dus er was altijd voldoende, de ligging van het hotel is ideaal want je loopt de straat uit en je staat al op het strand dus wel een aanrader voor een volgende keer ook qua prijs.

met partner, Sept. 2010
"Uitstekende accommodatie"
Kor en Aly
14-9-2010 Een prima hotel voor een zeer schappelijke prijs.
We hebben geboekt bij TO en hebben een fantastisch nazomerweekje in Tossa de Mar gehad, gezellige plaats waar in begin septembet er nog volop een vakantiesfeertje heerst. Strand keurig, geen rotzooi, straten worden iedere dag met sproeiwagen schoongemaakt
Kamers in hotel goed, eten voor elk wat wils en super lekkere toetjes, veel vers fruit.
Genoeg redenen om er nog 's naar terug te gaan.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Wat minder"
Lisa
16-8-2010 Wij vonden het hotel iets minder. De kamers waren schoon, maar we hadden wel lekkage. Na een halfuurtje buiten zitten kwamen we binnen en toen stond de kamer blank. Na veel moeite kwamen er toch maar mensen kijken van de balie.

Het eten was niet zo heel lekker. Alleen de churros bij het ontbijt! :) Vond de eetzaal ook maar niks. Zo onderin het hotel.

Bovendien hadden wij 2 jaar geleden in augustus totaal geen lekker weer.
Maar centrum is leuk, met diverse souvenirwinkels en natuurlijk de burcht!

Alsnog, geen Don Juan voor ons meer.

met partner, Aug. 2010
"Kan zeker beter"
Casper
13-9-2010 Het grootste voordeel van dit Hotel is de ligging: vlakbij de supermarkt en het strand.
Het eten is wat mij betreft het grootste minpunt van het Hotel: hier wordt duidelijk op bezuinigd. Met name het ontbijt en het beschiktbare beleg is vrij dramatisch.
Ook een aantal andere zaken zou beter kunnen: onze kamer was alleen bereikbaar met de roltrap (3 stuks welteverstaan). Naar beneden moet je echter via de trappen (niet ideaal met je zware bagage). Op de TV is slechts 1 zender beschikbaar (niet echt belangrijk maar toch). De telefoon op de kamer heeft een draaischijf (!) en werkt bovendien niet naar behoren.
Een pluspunt: de oude telefoon en het douchegordijn worden op ons verzoek direct vervangen. De hygiene in het Hotel is verder prima.

Al met al mist het Hotel de puntjes op de i: daarom kies ik de volgende keer een ander Hotel.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Gewoon goed"
fam. kraaijenbrink
4-9-2010 Hotel is ruim van opzet, in totaal 7 verdiepingen. Verdieping 1 t/m 4 bereik je via de lift, 5 t/m 7 met de roltrap. deze staat ingesteld naar boven, maar moet je met koffers naar beneden dan zetten ze hem zonder problemen om.Zwembad bevindt zich op het dak, te bereiken via de roltrap, voldoende ligbedden, helaas geen parasols. Bij het zwembad groot gedeeelte met kunstgras waar de kinderen heerlijk kunnen spelen of waar je ook lekker rustig kunt zonnen. Geen mensen die hun handoek in alle vroegte neerleggen is ook absoluut niet nodig, tijdens de lunch worden de handdoeken gewoon weer meegenomen en zoekt men als men terugkomt gewoon een ander plekje.Echt een spaaanse mentaliteit. Het hotel bestaat voor bijna 80 procent uit spaanse bezoekers.Wat betreft de animatie dit gebeurt ook allemaal in het spaans.Eten is goed te doen, veel vis, lekkere toetjes en veel fruit. Gewoon een fijn hotel.

met jonge kinderen
"Goede prijs/kwaliteit"
Jochen Brouns
24-7-2010 Bezocht in hoogseizoen. Alles was goed, maar ook niet super. Als je een ****-hotel gewoon bent, merk je toch dat het een stuk minder is. Eten is goed maar buffet is niet heel erg uitgebreid, bijv. geen apart kinderbuffet. Geen parasols aan zwembad. Beperkte animatie. Alles zeer mooi proper en vlakbij het centrum en strand. Veel kinderen want die logeren gratis!

1 2 3 4 5 6 volgende