5-8-2011
Vanuit het koude Frankrijk zonder te reserveren doorgereden naar deze mooie camping waar we 2 jaar geleden ook al een keer waren. Toen met de tent, nu met vouwwagen. De plaatsen met de tent zijn adembenemend maar die met de vouwwagen zijn ook prima. Voor grote caravans kan het overigens wel lastig zijn. Wat een fijne camping. Superschoon sanitair, fantastische baai/strand waar je authentiek Catalaans kan eten, lekker zwembadje, niet te veel animatie, rustig en mooie omgeving (je kan er bijvoorbeeld een mooie wandeling door het bos naar Tossa de Mar maken). Onze 4 kids vonden het ook heerlijk. Hier komen we ZEKER nog ooit terug.
28-6-2011
Prachtig schaduwrijk veel niveau verschil - grote camping, beslist geen massaal gevoel - sanitair heel netjes, goed bijgehouden, wel iets gedateerd maar beslist niet storend - groot restaurant/zwembad op camping met (uitgebreide-)keuken, ook take-away mogelijkheid zoals pizza/patat/kip enz.- Camping/restaurant personeel is vriendelijk/behulpzaam - voor afdalen/klimmen naar strand moet je goed te been zijn en beetje conditie hebben - Strand bar/restaurant gehuld in schaduw rijke palmbomen, voor de romantische avond erg leuk - WiFi op groot deel goed gedekt, provider is slecht, veel langdurige uitval - Let op keuze van caravanplek, deze kan wel eens wat schuin liggen – Zeer goede/uitgebreide supermarkt op camping, beslist niet duur, NL-spr slager, 7 dagen/wk vers brood – s’avond is het leuk vissen in zee - excursie mogelijkheden per touringcar naar Barcelona NL-spr gids, scheelt gedoe met criminaliteit – Hoofdweg op de camping kan lastig zijn voor uitslapers
4-12-2010
Ik ben hier nu 2x geweest, maar kan het iedereen aanraden!
Mooie ligging net buiten Tossa , en perfecte service!
Geen enkele klacht!