Beoordelingen Tamariu

23 mei 2013

Tamariu
Beoordelingen Tamariu
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Tamariu. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Tamariu. Ben je zelf op vakantie geweest naar Tamariu? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Tamariu scoort een 9,2 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Camping, 3 Hotels en 10 Villas in Tamariu. Op Zoover vind je bovendien 16 vakantiefoto's van Tamariu. Je kunt 1 video van Tamariu bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Tamariu. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada).

22 beoordelingen over Tamariu

met vrienden, 2012
"Tamariu"
bfk
Sfeer
14-11-2012 erg mooie en groene kust en verzorgd plaatsje,chic en luxe.
mooie tuinen bij cap roig

met oudere kinderen, Juli 2012
"Fantatische plek"
Annet Goosensen
Sfeer
1-8-2012 Zo ontspannen sfeer, relaxed om een terrasje te pakken of op het strand te vertoeven. èn genieten van de prachtige omgeving van de baai(tjes)

met jonge kinderen, Juni 2012
"Om stil van te worden"
maartendirix
Sfeer
16-7-2012 Juist terug van alweer een verblijf van 3 weken op camping Tamariu. Wat hebben we genoten. Het is alsof men thuis komt. Een natuur, die diepe indruk maamt, gezellige dijk, lekkere restaurantjes, fijn strand............... gewoonweg THE MAX. een aanrader voor diegene die houden van rust en ydillische omgeving.

De beste prijzen en lastminutes voor Tamariu bij:

met partner, 2012
"Hele leuke kleine badplaats"
Theo
Stranden
23-3-2012 Tamariu is een klein voormalig vissersdorp met 200 meter strand en boulevard met Restaurandjes om lekker te eten,

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Een juweeltje"
Familie Dirix - Pie...
Sfeer
6-5-2011 Tamariu is een een piepklein badplaatsje. Dit plaatsje zit vol sfeer. De ligging is adembenemend en goed voor een filmlocatie! Het straalt rust en gezelligheid uit. Gezellige boulevard met kleine restaurantjes, die super-eten prepareren. Daar kunnen peter Goossens en Sergio Herman nog van leren!!!!!
We komen hier nu al 30 jaar en het blijft ons iedere keer zo boeien. Je kunt lekker wandelen in de buurt en genieten van de vergezichten. De grote bekende badplaatsen liggen niet ver ervandaan.
In Tamariu kunt ge echt tot rust komen.
Twee weken geleden nog in Tamariu geweest voor een weekendje. Het is dan 2800 km rijden (heen/terug), maar dat hebben we er graag voor over.
Een aanbeveling ten top!!!!!

"Zeer leuk en aangenaam"
natascha
Stranden
23-7-2010 in tamariu kan je tot rust komen je leert daar veel mensen kennen en het is echt een aanrader om naar toe te gaan

met jonge kinderen
"Oase van rust"
Maarten Dirix
Stranden
30-4-2010 Hier zijn geen woorden voor. Zo ontspannend, mooi en de absolute toplocatie voor een film op te nemen.
Niet te toeristisch. Een prachtige baai.

"Geweldig!"
valerie
Omgeving
28-1-2009 ik was met m'n man en 3 kinderen voor de 6e keer in Tamariu. Geweldig kleinschalig vissersdorpje met ontzettend gastvrije mensen. Veel vriendelijke nederlanders op de camping en goed weer. Goede paellia en een heerlijk restaurant aan zee met mooi uitzicht over bootjes. er komt voor ons zeker een 7e en 8e keer!

"Beste van spanje"
jozef janssens
Stranden
23-8-2008 eerste keer in tamariu , amai ongeloofelijk gezellig. we hadden een villa gehuurd met zwembad met uitzicht op het baaitje. we zijn al zowat overal geweest in spanje zowel gehuurd als op hotel maar dan was deze plaats toch wel super :niet te overbevolkt(juli), lekker eten, vriendelijke bediening, ideaal voor kinderen , wij eten en kinderen op strand (autovrij)

Familie, Juli 2008
"Het is thuis komen in Tamariu"
m. thijm
Stranden
3-8-2008 Ik kom er al jaren. Het is echt tot rust komen hier.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit