Aparthotel Sunway Playa Golf**** in Sitges Spanje beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Sunway Playa Golf****

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Aparthotel Sunway Playa Golf****

Paseo Marítimo De Sitges 92-94, 08870, Sitges
Aparthotel Sunway Playa Golf scoort een 8,4 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Sunway Playa Golf****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Sunway Playa Golf**** in Sitges, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Aparthotel Sunway Playa Golf**** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Sunway Playa Golf**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Aparthotel Sunway Playa Golf**** met andere accommodaties in Sitges.

11 beoordelingen over Sunway Playa Golf****

met jonge kinderen, Mei 2011
"Uitstekende keuze"
rsmail01-donotreply
5-6-2011 De manier waarop dit hotel zijn gasten een fiets ter beschikking stelt is indrukwekkend. Ieder gezinslid kreeg voor de duur van het verblijf een fiets ter beschikking. Fietsen langs de 2km lange promenade was steeds een plezier.

Handig was dat een van de zwembaden volledig was afgesloten door een glaswand. Ondanks het relatief koude weer konden de kinderen langere tijd in het zwembad doorbrengen dat van de wind was afgesloten.

Zoals elders al vermeld, de kamers zijn uitstekend uitgerust en proper. Binnen het hotel was het ook zeer rustig.

met vrienden, Sept. 2010
"Alles wat je nodig hebt."
Michelle D.
9-9-2010 Super mooi hotel, ruim opgezet. Kamers waren erg groot met een ruim balkon! Comfortabele zithoek, ruime keuken en zeer mooie badkamer. Voorzien van wasmachine en strijkplank, erg handig!
Twee prachtige zwembaden met twee jaccuzi's, mooi aangelegd met comfortabele ligstoelen.
Er is een minimarket in het hotel dus als je iets nodig hebt kun je daar heen.
Verder mooie sportschool en het hotel is erg mooi afgewerkt.
Ontbijt is prima, alleen de verse jus d'orange is een beetje zuur.

De ligging is prima, lekker rustig. Alleen als je naar het centrum wil moet je een half uur lopen over een mooie boulevard.

Dit hotel is zeker een aanrader!

met partner, Juli 2010
"Goed hotel maar blijf weg van de restaurants"
wimpy
8-8-2010 Wij hadden een appartement met half pension. De kamer op zich was netjes en in orde. Het bed was erg smal, volgens mij zeer moeilijk als je overgewicht hebt. :-)

Ontbijt: zeer goed maar blijf weg van restaurants vento en Capone: zeer onbeleefd personeel dat geen letter Engels spreekt. Porties: klein , kwaliteit en presentatie van het eten: povertjes. Je moet ook kiezen tussen ofwel frieten of groenten: waarom niet beiden. Personeel is van het type manana manana... Te mijden dus..

Zwembaden: klein, aan 1 zwembad geen parasols, aan het andere te weinig.

Hotel ligt ver van het centrum, voor ons geen probleem doordat we gratis fietsen hadden. maar ik zou dit hotel niet aanraden aan oudere of minder mobiele mensen of gezinnen met kleine kinderen. Eten moet je echt doen in de stad. Bij het zwembad zijn er ook geen mogelijkheden om een kleine snack te eten.

met vrienden, Nov. 2008
"Prima Hotel"
Marc
25-11-2008 Goed hotel in rustig deel van Sitges, half uurtje lopen, over boulevard langs het strand, van het centrum.

met jonge kinderen, Juli 2008
"Aanrader !!!"
Katia Smeets
25-2-2009 Super ontbijt, goed uitgeruste kamers, heel rustige ligging ,wel wat ver van de stad, zeker als het heel warm is en het treintje niet rijdt maar 's avonds echter een heerlijke avondwandeling. Ook de kinderen (8 en 12) vonden het zalig: leuk zwembad, proper strand, veilig afgebakende zwemzone nabij het hotel, rotsen om te vissen en krabbetjes te vangen, skaten op de dijk, ijssalons met tientallen soorten schepijs in allerlei smaken en kleuren, leuke tapasbars....
Met de trein, die vaak gratis is,ben je op een half uurtje in het centrum van Barcelona.

vertonghen herbert
10-11-2006 nieuw aparthotel zeer ruim en licht prachtige afwerking klasse 1 lekkere keuken prijs kwaliteit zeer uitgebreid ontbijt met heel vriendelijke bediening ruime studio kwalitatief afgewerkt met oog voor het kleinste detail ( wasmachine strijkijzer microgolf zelfs schotelvod en zeep !!)iedere dag alles ververst en gepoetst een aanrader !!!

met partner, Sept. 2006
Robbert Verschuur
17-9-2006 Fantastisch mooi en nieuw aparthotel. Heerlijk rustig gelegen ver van het bruisende hart van Sitges. Je krijgt hier echt waar voor je geld; airco, wasmachine, magnetron, strijkplank internet (kabeltje niet vergeten zoals wij) alles zit bij de prijs in. Bij ons werd dagelijks het apartement schoongemaakt en kregen we nieuwe handdoeken en 2 keer in de week nieuw beddegoed. Enige min puntje is dat het bed met 135x200 te klein is voor twee gem. vowassenen. Gelukkig kon de bank omgetoverd worden tot volwaardig bed wat soelaas bood. Ook is er een parkeergarage onder het hotel waar je wel voor moet betalen (11,60 per dag). We hebben hier fantastische tijd en komen zeker terug! Het centrum is makkelijk te bereiken met de strandtrein. Ik zou niet weten waarom je als "jongere" hier niet zou moeten komen, de eerste Pacha discotheek is hier en ook Atlantida is een unieke buitendisco aan het strand. Ook als (openminded) hetropaar kunnen wij ons hier prima vermaken met alle restaurants en terrasjes.

Ronald en fam.
3-10-2005 Volgens touroperator wordt er dagelijk schoongemaakt in de appartementen en krijg je 2x per week een wissel van je bed en huishoudlinnen. Nou bij ons was het dit jaar (komen hier al 3 jaar) 1x in de drie weken. Achteraf dit bij touroperator gemeld maar die hadden geen andere klachten gehad, we waren blijkbaar vergeten !!

Noria
27-6-2005 Op zich heel leuk.. leuke zwembad Alleen als hetero kan je beter naar een andere plek gaan... De centrem is op zich heel mooi en er tis leuk om wat van de cultuur te zien als je er van houd.. Als je jong bent.. raadt ik je aan om ergens anders heen te gaan dit is niet een stad voor jongeren

Josie Stroup
30-3-2005 ligt vrij rustig en afgelegen. Niks te doen in de omgeving. Geen animatie. Ontbijt erg sober. Appartementen waren wel mooi. Leuke zwembaden, allebei buiten en erg koud water, was niet verwarmd.