Hotel Platjador*** in Sitges Spanje beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel Platjador*** Sitges

Beoordelingen Hotel Platjador***

DE LA RIBERA Paseo Ribera, 08870, Sitges
Hotel Platjador scoort een 8,0 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Platjador***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Platjador*** in Sitges, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Platjador*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Platjador*** met andere accommodaties in Sitges.

11 beoordelingen over Platjador***

4,9
met partner, Aug. 2009
"Super"
Patrick
3-9-2009 1ste keer in Hotel Platjador! volgend jaar terug! goede ligging. Het personeel vriendelijk. Frans en Engels talig!
Een aanrader!!

"Tophotel"
Rudie
11-7-2009 Wij zijn in juni 2009hier 9 dagen geweest. Perfect hotel met kamer, balkon zeezicht. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet. Komen hier zeker weer.

"Geweldige toplocatie"
Penny en Marjanne
6-10-2008 Mooie locatie, goed hotel, goeie service en vriendelijk personeel. Het ontbijt is goed en uitgebreid (verse producten). De kamers zijn schoon en netjes. En de ligging is perfect, aan het strand. Sitges is een mooie plaats om te verblijven met een gezellig centrum. Zowel Sitges als het hotel is een aanrader.

met vrienden, Aug. 2008
"Zeer gay vriendelijk"
m de wit
2-9-2008 zeer goed gelegen tegen over gay strand 100 meter en zeer gayvriendelijk hotel

Johan en Patrick
20-7-2008 Wij zijn gisteren terug gekomen van 12 dagen Sitges. Het hotel Platajador is super. Erg vriendelijke receptionisten en goed ontbijtbuffet. Kamers waren iets minder. Wij zaten aan de achterkant aan het zwembad waardoor het soms erg warm in de kamer werd.
Verder zit het hotel midden in het centrum met de leuke cafes en bars. Bovendien hoef je maar de straat over te steken en je zit op het strand.
Echt een hele positieve indruk heeft dit hotel op ons gemaakt en als we terug naar Sitges gaan, gaan we zeker weer terug naar Platajador !

Simône de Vries-Roo...
17-7-2008 Kamer met zeezicht op superlocatie in Sitges!Vlak aan boulevard in het oude gedeelte. Kamer was sober, maar schoon. Ontbijt was suuuuuuuuuuuper! Klantvriendelijkheid vond ik zeer matig. Men sprak over het algemeen geen Engels en dat vind ik eerlijk gezegd niet kunnen in een hotel.....in zo'n plaats....Desondanks zeker voor herhaling vatbaar.

Sonja en Rens Burge...
25-6-2008 Goed hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed ontbijt alleen jammer als je een kamer aan de achterkant hebt dan is het uitzicht iets minder fraai.Mooie uitvalbasis als je naar Barcelona wilt om te Shoppen en savonds weer van de rust wilt genieten.

met partner, Jan. 2008
wolterbeek
6-1-2008 een weekje barcelona en dan in sitges overnachten,een hele goede keuze.station vlakbij,een 1-2 uurtje, 2,40 euro.trein stopt in centrum
Heerlijk om na een dag-avond barcelona de zee weer te horen en te zien.Heel rustig hotel en ontbijt
is een superbuffet!Alles vers en tot half 11 ontbijt.
50 euro voor 2 pers kamer

met partner, Sept. 2007
F. van den Nieuwenh...
16-9-2007 Wij hebben het er erg goed gehad precies om de hoek van al het uitgaansleven, rechttegenover de boulevard en het strand. Ontbijt was lekker en elke dag schone handoeken en de kamer schoon het enige minpuntje is het lawaai van de afzuiging van de buren een luid brommend geluid dat door de fundering trilt en alle accomodatie treft ook al heb je de ramen dicht en airco aan.
Oordoppen hielpen prima een goede borrel ook het was echter niet erg genoeg om gillend het hotel uit te lopen ;) .
elke ochten tijdens het ontbijt de heerlijke rustige klassieke muziek waardoor je lekker rustig wakker kon worden je kon ook buiten op terras ontbijten ze serveren ontbijtbuffet ,elke ochten een fruithapje/croussant/eitje/vleeswaren en nog veel meer zelfs taartjes flan etc .
de receptioniste was erg behulpzaam/spaans/engels/duits sprekend.met taxi naar luchthaven 55euro fiets huren 10euro per dag per week 50 euro per fiets ook een aanrader.
Een naturisten strand 3 km vanaf het hotel,wel zelf eten mee.

Pascal
20-8-2007 Wij zijn afgelopen zaterdag terug gekomen, prima hotel, schoon, elke dag handdoeken en 2 x per week schone lakens. Ontbijtbuffet en ook avond eten (wat we niet geboekt hadden) namen we vaak bij Platja d'Or. Gunstige ligging tov strand, eetgelegenheden en kroegjes!