Appartement Garbi II in Sitges Spanje beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Garbi II

6,7

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Garbi II

Sitges
Appartement Garbi II scoort een 7,8 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Garbi II? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Garbi II in Sitges, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Appartement Garbi II met andere accommodaties in Sitges.

8 beoordelingen over Garbi II

6,7
met vrienden, Aug. 2010
"Vies en klantonvriendelijk"
Jan
12-9-2010 De appartementen zijn erg vies: direct na aankomst op blote voeten van slaapkamer naar badkamer en voetzolen meteen zwart! Er zit kauwgom vast geplakt op de kasten en zelfs op de bank. De neubels zijn verder erg oud, beschadigd en versleten. Er is geen magnetron en geen ketel of waterkoker.
Het complex hangt vol met waarschuwingen wat je allemaal niet mag en waar je geen recht op hebt, geeft een slechte sfeer.
De disco naast het complex zorgt ervoor dat je gegarandeerd niet slaapt 's nachts.

met jonge kinderen
"Perfecte accomodatie!"
D.S.
13-3-2010 Dit appartementen complex hoort bij hotel galeon. Als je weinig geld wilt uitgeven aan je slaapplaats tijdens je vakantie is dit echt perfect! Wij gaan dit jaar voor de derde keer naar Sitges en voor de derde keer ook in dit complex. Tot nu toe hebben wij altijd aan de niet-straat-kant gezeten dus we hadden uitzicht op onze overburen in Garbi-I! Is heerlijk om vanuit daar tijdens het eten de zon onder te zien gaan over de daken van andere huizen!

met vrienden, Aug. 2009
"Sitges wel, maar Garbi nooit meer."
Carmen
23-8-2009 App is inderdaad zeer ruim, maar maximaal voor 6 pers en niet zoals het reisbureau zegt voor 8 pers. Het 8ste bed betreft een slaapbank in de woonkamer en die is dermate slecht dat wij luchtbedden onder de matras hebben moeten leggen om niet de ijzeren stangen van de slappbank te hoeven voelen. Verder zitten er om het complex diverse dicotheken waar in het hoogseizoen ieder weekend 100 man buiten staat luidruchtig te zijn en hoor je de dreun van de discotheek door de muren heen tot zeker 4.00 s'nachts. Perssonlijk zou ik nooit meer naar dit complex toe gaan althans niet in Garbi 2 App begane grond. Verder is Sitges een prachtige en zeer vriendelijke stad en zeker voor mij als alleenstaande moeder met dochter een stad om zeer zeker nogmaals heen te gaan. Ik heb er mij reuze veilig gevoeld en kon heerlijk sávonds met mijn dochter wandelen langs de boulevard. Als je niet gay minded bent, moet je niet deze plaats verblijven

met vrienden, Juni 2009
"Ruim, netjes, schoon, zeer gebruiksvriendelijk"
Sebastiaan
23-7-2009 Garbi II is een "modern" appartementencomplexje, met nette appartementjes. een aantal plus en minpunten:

positief:

zeer breed uitgeruste keuken (4 pits gas, electrische oven, ruim aanrecht)
ruime appartementjes, ruime woonkamer, slaapkamers 2 persoonsbed, met ruimte op de kamer over.
1 goed uitgeruste badkamer: bad met douche, wastafel, toilet, bidet
1 was/plas-kamer: toilet, douchecabine en wastafel
zeer dicht bij het centrum, zee, supermarkt en station gelegen
erg goede service.
elke week schone handdoeken, schoonmaakbeurt door personeel dat gemotiveerd is.
36 minuten trein naar Barcelona, nachtbus naar/van Barcelona

negatief:

naastgelegen disco (toen ik er was alleen op zaterdag-nacht open)
plavuizen vloer, die niet zwevend gelegd is : zeer gehorige vloer, overal hangen aanplaksels om vakantiegangers eraan te herinneren hier ook rekening mee te houden
Sitges zelf : zeer luidruchtig uitgaansleven

Robert
15-7-2007 Appartementencomplex in het centrum van Sitges. Alle appartementen zijn verschillend maar o.h.a. ruim opgezet. Prijs/kwaliteit verhouding vonden wij goed. We komen niet voor niets al 7 jaar ieder jaar terug!Schoonmaak en handdoeken maar 1 keer in de week dus je moet het zelf bijhouden. Wel een ruime keuken, zeker handig ook als je niet iedere dag uit eten wilt. Wel moet je een nachtbraker zijn want er zit een discotheek naast het complex die tot half vier 's nachts harde muziek draait. Niet erg geschikt voor mensen met kinderen dus. Hou je van zon, zee, strand maar ook van lekker (gay) stappen 's nachts dan is dit complex geschikt voor jou!

Familie, Juli 2007
Familie van den Ber...
6-12-2007 een heel leuk appartement met erg veel ruimte.
2 badkamers en 3 slaapkamers en een flinke keuken en niet te vergeten een enorm dakterras.Super we zijn nu al 4 xgeweest en we gaan volgend jaar weer

Familie, Juli 2007
Familie van den Ber...
6-12-2007 een prima appartement,erg groot en genoeg ruimte voor 5 personen.Twee badkamers en een grote keuken: top!!!!!
En je zit midden in het centrum vlak in de beurt van de winkels e.d
Wij zijn erg tevreden over Garbi 2

Familie, Juli 2005
monique
22-6-2007 Garbi II is eenvoudig qau inrichting, heeft er alles staan wat je nodig heb.
Garbi II ligt op een wandel afstand van zowel de winkels als naar het strand en heeft een prachtig uitzicht naar de bergen.
In de straat waar Garbi II staat komt vooral veel woon en werkverkeer doorheen, maar wat het compenseert is dat het een buurt is waar de inwoners van Sitges het straatbeeld beheersen en niet de toeristen.
Er zijn verschillende type appartementen in Garbi I - II maar met de zelfde inrichting, wat ik helaas wel jammer vindt is dat het voor iemand die slecht te been is of in een rolstoel zit heel slecht te doen, want in het gebouw is alleen een trap aanwezig.