Hotel Galeón & Pavillon*** in Sitges Spanje beoordelingen 8.5 | Zoover

Hotel Galeón & Pavillon*** Sitges

Beoordelingen Hotel Galeón & Pavillon***

SAN FRANCISCO, 08870, Sitges
Hotel Galeón & Pavillon scoort een 8,5 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Galeón & Pavillon***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Galeón & Pavillon*** in Sitges, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel Galeón & Pavillon*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Galeón & Pavillon*** met andere accommodaties in Sitges.

5 beoordelingen over Galeón & Pavillon***

5,3
"Absoluut geweldig. Ik hoef nooit meer iets anders"
Mart
11-9-2011 Wij zaten in Pavillon. Mooie kamers, een mooie badkamer, balkon, met uitzicht op de straat. Een geweldig ontbijtbuffet, in Hotel Galeon (50 meter lopen). Een klein, maar aangenaam zwembad, met genoeg zitjes en ligbedden. 98% van de bezoekers was Gay, maar of dat in andere tijden anders is in Sitges, weet ik niet. Voor mijn partner en mij, was dit juist, geweldig. Wij komen hier voortaan terug.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Goed vertoeven"
K.
23-7-2009 Fijn hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Geweldig ontbijt en goede kamers. Zwembad is niet groot maar wel met lekkere stoelen en schaduw mogelijkheden. Er zijn wel veel homo stellen dus als je daar problemen mee hebt kan je beter een ander hotel (of andere plaats) uitkiezen.

met partner, Mei 2008
Cees Bove
1-6-2008 Prima hotel, midden in Sitges en heerlijk ontbijt.
Prijs/kwaliteit verhouding erg goed.

met vrienden, Apr. 2008
"Gezellig"
law
18-8-2008 ontbijt was zeer royaal
avond eten was goed je had 3 keuze menu's
er was altijd wel iets bij wat je lekker vond
het enige min puntje was dat je binnen een half uur weer buiten stond gezellig tafelen was er niet bij

met partner, Aug. 2006
Walter
10-11-2007 Hotel midden in het centrum van Sitges. We hebben er o.b.v. halfpension gezeten voor een lage prijs. we verwachtten dan ook niet veel van het eten. Het avondeten was dan ook niet geweldig, het bedienend personeel was soms wat nors, maar dat had juist wel weer wat grappigs. Het ontbijtbuffet was trouwens wel heerlijk.
We hadden een fantastische kamer met erg groot terras, hier hebben we geluk mee gehad, sommige kamers hadden namelijk helemaal geen balkon.
Het is kortom een aanrader, m.n. vanwege de erg goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Het treinstation is 5 min. lopen, daarvan vertrekken regelmatig treinen naar Barcelona (ongeveer 30 min.)