22-9-2011
Best wel een mooie camping maar enorm groot, door de enorme hagen op de standplaatsen voel je opgesloten.Strand is wel mooi, zeer geschikt voor kinderen,wel altijd veel wind.
Dus veel surfers , en stuifzand.
Je verwacht met zo,n grote camping een bar aan het stand , wij hebben dit niet gezien.
Het restaurant tegenover de camping was redelijk , op de camping zelf vonden wij echt slecht, de bediening was ronduit slecht, daarbij zijn we beide ziek geworden van het eten van een verontreinigde salade op de camping .
Voor ons was het bezoek eenmalig.
15-9-2011
Wij (echtpaar 60+ met toercaravan) waren hier de eerste week van september omdat de campings in Argeles Frankrijk na 31 augustus uitgestorven waren.
Het was op l'Amphora nog gezellig druk. Goede, vrij grote camping met zeer schoon sanitair, mooie zwembaden, een goed gesorteerde kleine super en direct aan zee met heel breed zandstrand. Een leuke uitstap met de auto is Cadaques, schilderachtig kustplaatsje. Het merendeel van de plaatsen van +/- 100 m2 is te krap om een caravan van 6,9 m dwars te plaatsen. In de lengte geplaatst lukt het net om de voortent of luifel op te zetten. Bovendien heb je door de hoge heggen en het noodgedwongen parkeren van je auto een erg afgesloten plek en daardoor weinig contact met anderen. Het plaatsje Pere Sant Pescador is niet bijzonder, wel een paar levensmiddelen winkels. De omgeving is vlak en nogal saai, maar wel zeer geschikt om te fietsen. Eten in het restaurant is niet geweldig met matige bediening.
28-8-2011
Fantastische camping met een perfecte ligging tov strand. Wij hadden een sta anplaats van 90 m2 met prive-sanitair. Het sanitair was mooi betegeld en erg schoon. Mooie afgeschermde plaatsen met heggen en veel bomen, geen luifel nodig gehad door de schaduw die van de bomen komt. 5 Minuten lopen van strand en zwembad. Veel Nederlanders wat voor onze dochter van 7 erg prettig was. Geen massale bedoening, het is een vrij grote caming, maar dat "voelt" helemaal niet zo.
In de winkel en bij de bediening in de bar, receptie, restaurant iedereen vriendelijk.
Aan de overkant van de camping leuke bodega met lekker eten.
Een keer of 4 per dag wordt het vuil opgehaald en er lopen constant werkster rond om de kleinste papiertjes op rapen!
Kortom, een heerlijke vakantie gehad!
5-11-2011
Mooie ruim opgezette camping. In het hoogseizoen wel heeel veel Nederlanders, waarvan een relatief hoog Johnny en Anita gehalte. Gelukkig werd de bezoekers-samenstelling later in Augustus wat internationaler. De staanplaatsen zijn allemaal mooi ruim. Reserveren is niet nodig; altijd wel een mooi plaatsje beschikbaar. Sanitair is prima en wordt continu schoon gehouden, wat een service! Grote supermarkt op de camping waar wat te veel met de Nederlandse bezoekers rekening werd gehouden, met als dieptepunt de pindakaas en bitterballen (!). Zwembad stelt niet zo veel voor, maar het strand is echt heel mooi en groot. Grootste pluspunt is natuurlijk dat je er gewoon echt mag BBQ-en (op kooltjes dus).