Vraag & Antwoord Sant Antoni de Calonge

1 2 3 4 5 6 volgende

zone b (1 reacties)
rob
6-6-2013
wij ben een plaats toegewezen op zone b, heeft iemand daar ervaringen als je met en roe caravan komt , of de plaatsen groot genoeg zijn

sabine
12-6-2013
wi staan dit jaar ook op zone B en de plekken varieren daar, maar zijn groot genoeg hoor. onze caravan is 7.50 meter en past ook. Mocht het toch niet passen, dan kun je een ander plek krijgen ( als er plekken over zijn) maar bij de reservering heb je als het goed is de maten door gegeven. zone B ligt centraal op de camping , precies tussen de 2 zwembaden in.

wie weet of er veel verkeerslawaai is (0 reacties)
de Graaf
5-6-2013
Mijn vraag is of de weg die nogal druk is en langs de camping loopt geen lawaai geeft.

huisdier (0 reacties)
de Graaf
4-6-2013
Hallo, mogen er honden op uw camping,wij komen met eigen caravan. Is er nog plek in juli op vak b of d. Met vriendelijke groet.

caravanstalling (0 reacties)
Ronald
28-5-2013
Dit jaar (zomer 2013) hebben we geboekt op deze camping en willen onze caravan na de vakantie in een stalling in de omgeving plaatsen. Wie weet een adres ? Is het overdekt ? Wat zijn de kosten ( incl verzekering) ?? Wat is je ervaring ?

Reserveren niet mogelijk? (0 reacties)
Soraya
21-5-2013
Klopt het dat deze camping niet aan reserveren doet? Wij zouden dit perfect vinden want reizen graag op de bonnefooi. Normaal gaan we niet in hoogseizoen , maar door omstandigheden dit jaar wel. Veel campings zijn dan door reserveringen vooraf volgeboekt denk ik. Iemand bekend met meer campings waar je niet kan reserveren? Mag ook in Frankrijk zijn..

Insecten (1 reacties)
F. Vd heuvel
14-5-2013
Weet iemand of op deze camping veel muggen overlast is?

15-5-2013
Wij stonden er vorig jaar in de maand juli en hebben totaal geen last van muggen gehad

Beddegoed, hoe precies geregeld? (2 reacties)
Danielle Chi
22-4-2013
Hallo, Wij gaan half juni naar Eurocamping. Helemaal zin in, maar las hier opeens iemand die ook niet had gezien dat er geen beddegoed aanwezig is in de stacaravans. Nu wilde ik weten, wat moet je nu precies meenemen? Hele dekbedden of alleen overtrekken? En dan overtrekken voor 1-persoonsbedden of niet? Zijn er wel hoeslakens? En kussens? Ik dacht nu zelf gewoon slaapzakken mee te nemen, maar als we alleen de overtrekken mee hoeven te nemen, doe ik dat weer liever. Scheelt weer ruimte. Alvast bedankt!

deborah
11-6-2013
Ik ben er nog nooit geweest (wij vertrekken morgen naar eurocamping) maar meestal zijn er alleen dekens(geen dekbed) en kussens. Wij nemen altijd onze eigen dekbed en overtrek mee.

Danielle
11-6-2013
Inmiddels inderdaad ook antwoord gehad van Vrij Uit. Maar bedankt voor je berichtje. En wij vertrekken ook morgen. Eerst naar midden Frankrijk en dan langzaam door naar Spanje. Wij komen er zaterdag aan. Erg veel zin in. Misschien tot ziens dan!

kun je fietsen huren op de camping.? (0 reacties)
wil duijkers
9-4-2013
Kun je een auto huren op de camping hoe gaan we naar barcelona,omdat we geen auto mee hebben

caravan (0 reacties)
Thuur ten Horn
8-4-2013
Ik kom al een hele tijd op deze camping , leuke familie , en altijd wel een fijne plaats te krijgen , een weekje van te voren bellen of mailen en alles komt goed , ik bied echter nu mijn volledig ingerichte caravan te koop aan , fietsen , extra koelkast , vrijwel nieuwe voortent ligbedden , tafels , bestek enz enz , alles bij elkaar , het is een trekkerscaravan van het type rondzit , 2 slaapplaatsen binnen en 2 in de voortent , dus als je eens ergens anders wilt camperen trek je hem gewoon weg , stallingskosten per jaar zijn 220 € . prijs van de caravan 2000 € . ps, vorig jaar 2 nieuwe dakluiken laten plaatsen , caravan is in werkelijk goede staat..

bungalows (0 reacties)
mar
30-3-2013
Heeft er iemand ervaring met de bungalows van vrijuit? zijn die 'luxer'dan de stacaravans?

seizoensspanjaarden (1 reacties)
fam. de boer
20-3-2013
wij worden geplaatst op veld C wij lezen dat daar seizoensspanjaarden staan. heeft iemand hier ervaring mee en zoja heb je daar last van? alvast bedank

20-3-2013
Juist gezellig!! Soms zijn ze er alleen in het weekend. Je hebt er zeker geen last van. Daarvoor ga je toch naar Spanje? Of je moet het leuk vinden om in een Nederlandse enclave te verblijven...

oudere jeugd op de camping (0 reacties)
marion
20-3-2013
Wij willen graag boeken voor de periode van 21 juli t/m 8 augustus maar zijn erg benieuwd of er ook oudere jeugd op de camping staat, onze kinderen zijn 15 en 17 jaar oud. En wordt er wel voldoende georganiseerd voor deze leeftijdgroep

Zone A (3 reacties)
van der Hoek
13-3-2013
Kan iemand mij iets vertellen over zone A. De camping heeft na onze boeking aangegeven dat zij een plek in zone A gereserveeerd hebben. Deze plekken hebben een oppervlakte van 60 m². Wij komen met een pyramidetent en een aanhangwagen. Ik ben benieuwd naar uw reacties.

20-3-2013
Wij komen met een tent van 7.5 bij 4 op zone A te staan. Ik ben ook benieuwd! Twee jaar geleden hebben wij ook op zone A gestaan met een vrij grote tent wat redelijk goed ging. Je hebt alleen niet zoveel plaats om te zitten.

dG
7-5-2013
Goedendag, Wij hebben ook een plek in zone A gekregen. Wij zijn heel benieuwd of dat plaatsen zijn met wel wat zo'n. Ik hou er namelijk niet van dat ik de hele tijd schaduw heb en geen zonnestraaltje zie. Is het trouwens een rustige zone? Ik hoop dat iemand ons antwoord kan geven.

7-5-2013
Wij hebben twee jaar terug ook op zone A gestaan. Dat was een heerlijke plek. Veel zon en ook wat schaduw. Mar die kan je ook zelf creëeren natuurlijk. Rustige straatjes, sommige wat drukker. Ligt maar net aan waar je van houdt? Wel centraal bij de uitgang en het eerste zwembad. Leuk hoor!

Boekingsproblemen (1 reacties)
Ellen
21-2-2013
Weet iemand misschien of het altijd zo lastig is om deze camping te boeken via de website? Ik heb bijna twee weken geleden het reserveringsformulier helemaal ingevuld en inmiddels heb ik ook al twee mailtjes gestuurd om te vragen waarom ik niks hoor, maar ik krijg geen enkele reactie. Normaal krijg je altijd wel snel een reactie van een camping maar dit duurt wel erg lang. Ik vraag me daarom af of iemand weet of dit normaal is bij Eurocamping?

26-2-2013
Hallo, Ik heb nooit problemen met boeken, boek altijd rechtstreeks en onlangs nog gedaan zonder problemen en binnen een dag reactie op mijn vraag. Zit er misschien een virus in je mail? Dat hij daarom bij de campingmail in de spam map komt?

Leeftijdsgenoten tiener van 16jaar (2 reacties)
Sandra
18-2-2013
Wij hebben interesse in deze camping maar vragen ons af of er voldoende oudere jeugd vanaf 16 jaar op de camping is en of ze in de buurt kunnen stappen. Gr. Sandra

26-2-2013
In het dorp zijn er niet veel uitgaansgelegenheden, maar in het naastgelegen playa d'aro genoeg. Er gaan Dan ook genoeg jongeren vanaf de camping daar naar toe met z'n allen

Sandra
3-3-2013
Ik heb 2 zonen van 16 jaar en deze vinden het geweldig ,komen er nu al 14 jaar en dit jaar weer.Aan het strand zit een hollandse tent en daar zaten ze de hele vakantie (avond).Je kunt ook met de bus naar Sant Antonio daar kun je goed stappen,gaan ze dit jaar ontdekken.

Leeftijdsgenoten voor dochter 14 (0 reacties)
Fam Benschop
17-2-2013
weet iemand of er in de periode van 19 augustus tm 31 augustus ook nederlandse meiden van ongeveer 14 jaar op de camping staan? Wij komen in deze periode met onze dochter. Alvast bedankt voor de reactie!

Zijn er veel leeftijdsgenoten dochter van 14? (0 reacties)
Fam Benschop
17-2-2013
Van 19 augustus tot en met 31 augustus zullen wij hier vakantie komen vieren in een van de stacaravans van Suncamp. Weet iemand of er genoeg meiden van 13-14-15 jaar op de camping zijn rond die tijd, of zijn er in deze periode meer spaanse mensen? (dit jaar gaan we nl wat later) Alvast bedankt voor de reacties!

Geboekt (10 reacties)
kristapieksma
3-2-2013
Hoi, wij hebben van de week net deze camping geboekt. Wij komen woensdag 17 juli aan en gaan zondag 4 augustus weg. We staan of zone D met een vouwwagen. Ook hebben we een zoon die is dan 11.5 en houdt erg van voetballen. Zijn er rond die tijd ook kinderen van zijn leeftijd??? Zal wel leuk zijn. gr. Krista

Femke
11-2-2013
Hoi Krista, Wij zitten er ook die periode, komen de 20e aan en blijven tot de 10e.. ook zone D en zijn met 2 families waarvan 3 kids van 9, 12 en 14, dus dat komt wel goed ;-) (btw ook zone D geboekt) tot dan ;-) Gr. Femke

1 2 3 4 5 6 volgende

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?