3-9-2011
Deze camping bezochten wij tussen 2000 en 2006. Heerlijk voor kinderen en voor ouderen. Je komt aan, zet de tent, vouwwagen of caravan neer en genieten. De auto heb je niet meer nodig. Alles is op loopafstand. Het strand, de winkels, boulevard en restaurants. Heerlijke wandelingen maken naar Palamos en daar lekker eten en weer terug lopen over de boulevard. De camping zelf is streng maar rechtvaardig. Geen lawaai na 24.00 uur en voldoende bewakers waardoor de veiligheid gewaarborgd is. Wellicht komen wij hier nog een keer in het voorjaar of najaar. Het zal altijd een vertrouwde plek blijven.
6-9-2011
Deze camping is een belediging voor de branche. Ik kreeg het gevoel op een ouderwets Duits strafkamp te bivakkeren. Wij hadden voor een week een huisje op deze camping gehuurd, maar we zijn eerder vertrokken. Wat een aanfluiting. Faciliteiten zijn zwaar verouderd, het personeel is hoogst onvriendelijk en de regels zijn streng. Langs het zwembad zijn enkele medewerkers geposteerd die je, als je slechts met een pink in het water spettert, direkt tot de orde roepen met een hoogst irritant fluitje. Het speelveld voor de kinderen, dat lijkt op een Egyptisch woestijnlandschap, bevindt zich ver buiten de camping, zodat ouders er geen zicht op hebben. Alle speelmateriaal stamt nog uit de vorige eeuw. Was-/toiletfaciliteiten kunnen absoluut een moderniseringsbeurt gebruiken en mogen wel wat vaker gereinigd worden. Kortom, een absolute afrader voor gasten m.n. met kinderen. Ik vermoed dat alleen pensionados zich hier prettig zullen voelen.