Hotel Regina Gran**** in Salou Spanje beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel Regina Gran**** Salou

Beoordelingen Hotel Regina Gran****

Joan Fuster 3, 43840, Salou
Hotel Regina Gran scoort een 8,0 uit 10, op basis van 106 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Regina Gran****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Regina Gran**** in Salou, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Hotel Regina Gran**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Regina Gran**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Regina Gran**** met andere accommodaties in Salou.

103 beoordelingen over Regina Gran****

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Absolute aanrader, voor ouderen én kinderen!"
Andre
8-8-2011 Het hotel ligt buiten het rumoerige centrum op 8 minuten vh strand en 10 minuten vh feestend hart van Salou. De kamers zijn prima, met TV (met BVN zender!), ruime badkamer, kluisje, koelkast en bank waar een 2 persoonsbed van te maken is. De maaltijden zijn in buffetvorm en zeer divers; voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Een apart buffet voor kinderen met heel weinig zout bereid (wel smaakvol). Vlees in allerlei variaties: Rund, varken, kip, kalkoen. Vis in allerlei soorten en geregeld kleine + grote garnalen en krab! Rijst in allerlei variaties, gekookte aardappelen en frites. Verse groenten, volop fruit en heerlijke toetjes. Het animatieteam is prima, er is voor iedereen vertier. Buiten een mooi zwembad en ligstoelen. Een binnenzwembad met gratis gebruik van sauna, Turks stoombad en jacuzi + een fitness ruimte.
Wij vonden het een prima hotel met uitstekende faciliteiten!

met vrienden, Aug. 2011
"Zal hier zeker terug komen"
fam stroink vlijmen
21-8-2011 leuk en netjes hotel voldoende verschillende gerechten voor het eten goede srevice bij problemen op de hotelkamer alleen veel oostblok vakantie gangers die geen manieren met eten hebben volle borden halen en laten staan en veel meenemen

"Zeker vatbaar voor herhaling!"
Meuris-Huygen Danny...
22-7-2011 Eten redelijk tot goed,maar meer variatie is zeker niet slechter.Ontbijt wel wat zwakker maar ruim genoeg.Omgeving mooi,zwembad zeer proper,ligstoelen wel te hard.Personeel vriendelijk en behulpzaam.Kamers ordelijk en steeds netjes.Elke 2 dagen zuiver lakens.Prijzen dranken normaal.Animatie zeer goed ondanks jonge leeftijd animatoren.Kortom "héél goed"

"Mooi goed liggend Hotel maar slecht personeel"
Gezin met 2 kindere...
31-7-2011 Regina is een mooi hotel met het verkeerde personeel. Naar dit Hotel gaan wij puur niet meer ivm het slechte personeel. Koude ontvangst en bij vertrek ook. Lijkt wel een fabriek. Geld innen en vakantieganger wegkijken. Denken persoonlijk meer een hotel voor spanjaarden dan voor nederlanders.

Over ligging en hotel weinig slechts te zeggen. Ziet er netjes uit, mooi ruim zwembad met kinderbad en eten vonden wij goed. Animatie, midget, tennis, voetbalveld goed en in de avond altijd wel een leuk optreden. Bij zwembad inderdaad harde bedjes maar wel genoeg.

Salou vinden wij een leuke plaats waar wij al eerder waren geweest. Met een mooi zandstrand en mooi langzaam aflopend in zee. Ideaal voor de kinderen. Dus zeker terug naar Salou maar niet naar Regina.

Al met al een leuke vakantie geweest.
Kun je het personeel makkelijk generen dan raad ik dit hotel wel aan, anders kun je beter op zoek gaan naar een ander hotel. Meer mensen spraken er over, ned en belgen

"Heerlijke vakantie...."
fam welling
14-7-2011 Heerlijk eten , lekker rustig bij het zwembad.
geen harde muziek of animatie bij zwembad.
Echt goed om tot rust te komen.
Binnenzwembad ook de moeite waard .
Dicht bij strant en centrum.

Wel vreemd dat je geen parrasols kan krijgen bij zwembad.
Maar een dikke aanrader voor de rest.

met vrienden, Sept. 2010
"Nooit meer"
nederland
19-9-2010 personeel idd niet vriendelijk het eten niet afwisselend iedere dag koud.En te gaar. Het snijvlees in de ochtend zweet van de warmte de kaas beschimmeld dan staat geen koeling aan voor het vlees.De airco werd heel hard aangezet als je ging eten de airco zit vol met stof en schimmel. Doen geen moeite voor eventueel engels of duits of nl te spreken.De telefoon stuk de pinautomaat buiten werking. Animatie begon na 22.15 meestal en er was niet veel van sfeer te bekennen.Het bubbelbad zat vol met rotzooi en haren vieze schuim. Maar de poetsdame van de kamer was heel vriendelijk en beleefd die verdienen een pluim.En die hebben we ook beloont voor haar nette werk.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Prima hotel prima srevice"
Erik Breda
18-5-2011 Regina is een goed hotel het eten is uitstekend en de bediening vriendelijk we zijn er 2 keer geweest maar gaan zeker nog eens terug.

met oudere kinderen
"Een familiehotel.Goed!!"
knockaert
1-8-2010 Wij zijn er nu voor de tweede maal geweest en het hotel beviel ons.
Badkamer mag wat comfortabel zijn en mss betere regeling voor de ligstoelen maar anders hadden wij geen opmerkingen.Eten was lekker.Wij waren daar met 2 tieners en ze hebben zich niet verveeld,animatie ok.Een aanrader voor koppels met kinderen.

met een groep
"Serieuze voedselvergiftiging opgelopen"
saskia
24-4-2010 met een groep van school naar toe geweest het eten was lauw.
Heb een volledige week 39 gr koorts gehad. Ben heel ziek geweest na het eten van een pasta, samen met nog 5 andere vriendinnen

"Slechte service"
esther
30-9-2009 Wij zijn begin September 2 weken in het Regina Gran hotel geweest en wij vonden de kamer erg tegenvallen, het werd niet goed schoongemaakt en er liepen mieren in de badkamer!
Personeel achter de receptie is erg dom en klantonvriendelijk en doen net alsof ze je niet begrijpen!
Het eten vonden wij wel erg lekker en vond het afwisselend. Het entertainment stelt niet veel voor.
Salou zelf is erg leuk en gezellig!