Hotel H10 Salou Princess**** in Salou Spanje beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel H10 Salou Princess**** Salou

Beoordelingen Hotel H10 Salou Princess****

Av. Principat d'Andorra 15, E-43840, Salou
Hotel H10 Salou Princess scoort een 8,3 uit 10, op basis van 225 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel H10 Salou Princess****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel H10 Salou Princess**** in Salou, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 493 vakantiefoto's van Hotel H10 Salou Princess**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel H10 Salou Princess**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel H10 Salou Princess**** met andere accommodaties in Salou.

218 beoordelingen over H10 Salou Princess****

met een groep, Mei 2012
"Heel goed hotel."
luk en irina
23-5-2012 Het hotel ligt dicht bij het strand en de talloze winkeltjes.Het personeel is erg vriendelijk en staat je te woord in het nederlands (of frans,engels...)Hier geen zure gezichten.De buffetten zijn zeer uitgebreid en lekker,vooral de desserts zijn om van te watertanden.De kamers zijn eenvoudig maar netjes en worden goed gereinigd.Het vasttapijt in de gangen is wel aan vervanging toe maar dat is een detail.Wij willen onmiddellijk terug.

met vrienden, Mei 2012
"Nooit meer"
thomassen
31-5-2012 Warm eten in hotel is koud tot lauw. Zijn geweest in periode 2105t/m3005. Samenstelling gasten: 90% mensen van 70plus.
Baliepersoneel miet vriendelijk. 2e keer maar nooit meer.

met partner, Okt. 2011
"Voor ons niet meer"
Eline
8-10-2011 Eten is lauw/koud en niet gevarieerd, mn bij het ontbijt wordt er slecht tot niet aangevuld, als je 's morgens wat later ontbijt moet je 's avonds je fruit (als je geen meloen wil) meenemen voor de volgende ochtend. In de eetzaal zit je bovenop elkaar, meeste personeel niet erg vrolijk. Vaak in de rij gestaan om op een tafel te wachten, je kan niet buiten eten.
De badkamer oogt door schimmelige voegen en kitranden niet fris en de douche gaat van heel warm opeens naar koud. Er zaten mieren in de kamer, na spuiten met spuitbus zaten ze er na 2 dagen weer.
Het zwembad is qua afmeting fijn om in te zwemmen, het is alleen ijskoud. Wordt rond het zwembad wel netjes schoongemaakt.
Het ergste is nog de overlast van het entertainment wat buiten bij het zwembad wordt gehouden, dit duurt tot 00:00-00-30 (elke dag!!!), als je voor deze tijd wil slapen of op je kamer tv wil kijken, vergeet dit dan maar.
Drinken moet je bij de bar halen, bediening duurt heel lang
Wi-Fi in de hal doet het goed.

alleenreizend, 2011
"Heel fijn verblijf gehad"
Sharon
1-10-2011 Net en schoon hotel. Zwembad helaas erg koud en zwembadbar mag iets langer open en uitgebreider. En helaas geen service bij het zwembad. Verder erg lekker gehad.

"Perfect hotel , prima ligging in Salou"
Rene
9-1-2012 Ik kan kort zijn in de toelichting , prima hotel!

Schone kamers , goed eten en een perfecte ligging. Veel Nederlanders aanwezig en een gezellige gemoedelijke sfeer.

Kortom....moet je eens naar toe!

"Zeker om terug te gaan"
noelvdb
9-10-2011 Hallo wij Belgen hebben van 27-09-2011 tot 04-10-2011 in Salou verbleven .
En dat in hotel H10 Princess **** Met wat ik hier lees van mensen ben ik het niet eens !!!!!
Om het ontbijt te nuttigen was het restaurant na 07.45 open .
Wij kwamen er aan rond de klok van 08.00 a 08.15 h .
Wij hebben nooit moeten wachten ,om een tafel ,alles was meer dan voldoende aangevuld !!!. ’s Morgens ’s middags als ‘s avonds . Als u maar komt als het restaurant 10 min later afsluit wat verwacht

"Redelijk hotel, goed indien je kinderen hebt"
dhaak
9-9-2011 Salou princess is een redelijk hotel. De kamers zijn schoon, maar klein. Het uitzicht is alleen goed als je een uitzicht op het zwembad hebt. De andere kamers hebben uitzicht op andere hotels. Het strand en de boulevard van salou liggen op circa 2 minuten lopen, dus dat is een plusplunt. Het zwembad is goed en op het moment dat wij er waren was er meer dan voldoende ruimte nabij het zwembad. Eten was redelijk. De keus was niet al te uitgebreid. Op een avond hadden ze bijvoorbeeld maar een soort warme groente. Het vlees was terplekke wordt bereid was goed warm en lekker, maar het eten in de bakken was vaak lauw. Hoewel wij zelf geen kinderen hadden zag het activiteiten programma voor de kinderen er uitgebreid en leuk uit. Als wij kinderen hadden gehad had dit hotel een acht van ons gehad.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Het ging ermee door"
liesbeth
25-8-2011 Hotel ligt op prima locatie, denk dat alle hotels in t cenrtum van salou compact gebouwd zijn dus vrij klein allemaal. vond zwembad vrij klein maar genoeg plaats om te liggen. voordeel is dat strand dicht bij is en dat dan niet iedereen bij zwembad ligt. Kamers zijn klein, heb grotere gehad bij h10 keten...sliepen met 3en op kamer, nou was geen plaats meer om te lopen pff.
Eten vond ik meevallen, oke wel vaak iets te koud maar smaakte prima. Animatie was overdag redelijk, de 2 spaanse meiden deden dr best. Savonds is t werkelijk niks....gemiddelde leeftijd denk ik 83 ofzo pfff...maar ja je bent zo bij de boulevard wat wij dus elke avond deden, Personeel bij de bars erg vriendelijk, balie personeel hielpen je ook goed.
o ja aquajogging was t leukste
Stikte wel van de russen maar geen last van gehad!
Door de liging van t hotel toch een goede vakantie gehad, maar zal er niet snel terug gaan. Veel mensen wel die ik sprak, dus ieder zn eigen smaak blijkt wel

"Beste hotel van Salou."
patricia
12-8-2011 Voor de 3de keer in dit hotel geweest ...dat wil natuurlijk ook wat zeggen he!!!
Iedereen is vriendelijk en aardig.
Hotel ligt erg centraal en je bent binnen 5 minuten bij het strand en de boulevard.
Het is er erg netjes en de kamers ook...elke dag wordt je kamer gepoetst en krijg je nieuwe badhandoeken.

Het zwembad is leuk voor iedereen...1x per week komen ze met opblaasspeelgoed en dat is echt leuk.
Aquajogging elke dag ook erg lachen en dit jaar hebben we erg veel lol gehad met het waterpolo...voor kinderen en voor de oudere....erg leuk.
Bandhandoeken hoef je niet mee te nemen die kun je huren bij de receptie....ook is er elke dag een badmeester aanwezig.

Animatie:
Zijn 2 spaanse dames,maar ze doen goed hun best....ze komen kinderen halen om mee te doen en verzinnen de gekste dingen.
S.avonds is de animatie inderdaad iets voor 60+,maar och je bent zo in de boulevard.Twee x per week is er een grote show: flamenco dansen.acrobatiek ofzo dat is wel erg leuk.

Eten is TOP,lekker,goed.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Goed,mooi,zeer net hotel."
fam.uit Limburg
12-8-2011 Wij zijn zeer tevreden over dit hotel,schone kamers,goed werkende airco,zeer schoon en goed onderhouden zwembad,pas na 9 uur mag een handdoek op een bedje gelegd worden.Centale ligging,dichtbij strand en mooie boulevard.Een klein minpuntje is dat het eten soms aan de koude kant is,dit is jammer want het eten is verder heerlijk,en veel keuze ,voor iedereen is er wel wat lekkers bij.