Hotel H10 Europa Park**** in Salou Spanje beoordelingen 8.6 | Zoover

Hotel H10 Europa Park**** Salou

Beoordelingen Hotel H10 Europa Park****

C/ Birmingham 3, 43840, Salou
Hotel H10 Europa Park scoort een 8,6 uit 10, op basis van 123 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel H10 Europa Park****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel H10 Europa Park**** in Salou, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 175 vakantiefoto's van Hotel H10 Europa Park**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel H10 Europa Park**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel H10 Europa Park**** met andere accommodaties in Salou.

119 beoordelingen over H10 Europa Park****

"Erg goed"
keijers1
5-10-2011 na 2 jaar niet te zijn geweest,toch weer naar toegegaan.
leek als we nooit waren weggeweest. prima hotel,goed eten en fijn personeel, gaan weer vaker

met een groep, 2010
"Geweldig hotel"
Wendy
22-7-2010 Wij zijn een paar jaar geleden daar geweest. Wij hebben een hele goed tij daar gehad. Vriendelijk personeel, lekker eten, nette kamers en alles op loop afstand. Zou er zo terug naar toe willen!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Niet 4-sterren waardig"
jolanda
2-9-2010 Wij zijn hier geweest met 4 volwassen en 2 kinderen. Daarom twee 3-persoons kamers geboekt. Maar dan wordt het toch wel erg krap. Het 3e bed stond recht voor de kast? Moesten dus rare capriolen uithalen om in je kast te kunnen. Het is gewoon te klein voor 3 personen.
Het eten was redelijk maar nooit eens iets speciaal. Wat je toch wel mag verwachten en wij ook gewend zijn van een 4 sterren hotel!
En dan nog de actie van de badmeester om alle handdoeken van de bedden waar niemand op zat op één grote hoop te gooien, om 10.15 uur?! Ik snap wel dat je geen bedden mag reserveren, maar zwemmen of naar het toilet mag ook niet? Binnen 10 minuten hadden ze nogal wat mensen kwaad. Zo lang werden bedden dus niet onnodig bezet gehouden dus... Totaal overbodige actie dus.
Al met al een best aardig hotel wat van 3 naar 4 sterren is gegaan maar zeker niet op alle punten 4 sterren is.

"Goed hotel"
wil
18-6-2010 Het is een prima hotel met heeeeeeel vriendelijk personeel overal zijn ze vriendelijk niemand uitgezonderd
het zijn mooie kamers en het eten is ook goed niet zo heel veel kues maar wat er is is heel goed
zeker het ontbijt .ook de ligging is goed je bent zo aan het strand en aan de boulevard. het enigste wat ik niet heb gezien is een kinder buffetje en er zijn niet altijd frietjes dus misschien is dit nog een verbetering waard maar verder zeker een aanrader ook de animatie is gezellig er is iedere avond wat tedoen.

met oudere kinderen
"Geweldig"
Connie
21-2-2010 Wij (gezin met 2 kids) zijn hier vorig jaar geweest met onze ouders en mijn broer en schoonzusje.
Het eten is echt heerlijk. Vriendelijk personeel mooi en schoon hotel. Alleen jammer dat je alleen met 1 kind kunt boeken. Voor ons dus eenmalig, omdat 1 kind bij opa en oma op de kamer sliep.

met partner, 2010
"Geweldig schitterend prima"
Wilma Evers
18-2-2010 Wij zijn in mei en september 2009 weer fijn geweest.
Gaan al 13 jaar naar Europa Park, en zijn er al 19 x geweest. We gaan nl 2x per jaar.
Personeel--- super vriendelijk.
Eten --prima
Kamers --prima
Zwembad-- keurig
Ben gehandicapt-- de hulpvaardigheid is buitengewoon.
Gaan in mei en sept van 2010 weer.

Dus gewoon gaan, het is er geweldig, wij lijken intussen wel familie.

"Goede vakantie"
Carlos
10-10-2009 Alles zoals hotel, eten, vriendelijk personeel en animatie was zeer goed.
Spijtig genoeg lag ons terras aan de drukke steenweg naast het hotel en was het moeilijk om rustig te lezen en of iets anders te doen buiten.

met partner, Sept. 2009
"Salou"
sien
18-7-2010 het hotel is echt een aanrader we gaan altijd in het najaar,,
super het eten de kamers netjes en verzorgd,
personeel heel vriendelijk,,
tot september

groetjes mij

met partner, Sept. 2009
"Geen 4 sterren waard, slechts een goede 3 sterren."
Janssen
15-9-2009 Kamer niet schoon, erg krap en zeer gehorig. Rondom zwembad gelijk een mierenhoop, geen doorloopruimte. 's Morgens werden bedden gereserveerd door handdoeken, werd niets aan gedaan. Personeel niet echt vriendelijk, vragen werden niet opgepikt. Bij melding al jaren lid te zijn van H10 werd niet gereageerd en dus ook niets mee gedaan. Men sprak geen Nederlands. Alles gericht op Engelsen die in grote getalen aanwezig waren.
Niet voor herhaling vatbaar.

met partner, Aug. 2009
"Geweldig hotel"
fam. van weert
27-9-2009 Wij zijn al 5 keer in europapark geweest en vinden het een geweldig hotel de kamers zijn heel mooi opgeknapt alleen de badkamer is een beetje verouderd. het personeel is bijzonder vriendelijk en het eten erg lekker, onze kamer was netjes schoon. We gaan hier zeker nog terug.