Vraag & Antwoord Salou

19 juni 2013

Salou
Vraag & Antwoord Salou

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

trein of bus (0 reacties)
anita
17-6-2013
wie weet het !!!!!! wij landen om 22.45 in barcelona en moeten dan nog naar camping sanguli wie weet hoe je daar komt en met wie ?? en reiden er dan nog wel bussen of treinen heen hoor het graag anita

1 pers kamer (0 reacties)
linda
16-6-2013
zijn de 1 persoonskamer hetzelfde als de 2 pers? want ik zie op 1 foto zo,n gare douche

is het echt zo slecht?? (0 reacties)
Hotel Jaime I***
Tascha
13-6-2013
Ik overweeg om in september naar Jaime te gaan, maar ik ben een beetje huiverig als ik de beoordelingen zo lees. Is het eten echt zo slecht?? En het water van het zwembad is toch zeker niet groen, zoals ik op tripadvisor lees?? Ik ben niet kieskeurig met eten, maar het moet wel schoon zijn, en ik wil ook wel een eitje bij het ontbijt, dat zal toch wel kunnen of niet?? En het zwembadwater moet natuurlijk wel goed schoon zijn, want mijn zoontje is een waterrat. Wie geeft mij zijn eerlijke mening over dit hotel?? En o ja, moet je in bepaalde tijden gaan eten 's avonds?? Of valt dat mee in september?? alvast bedankt

trein (1 reacties)
anita
10-6-2013
hai ik vlieg s,avonds naar barcelona land om 22.45 en dan moet ik met trein naar salou camping sanguli wie weet hoelaat treinen nog reijden en of het makkelijke verbinding is of kan ik beter een transfer bus doen gr anita

Eric
17-6-2013
Dat gaat lastig worden, voordat je het vliegveld af bent is het vaak een half uur later en de laatste trein van Franca gaat rond 22.30 Het enigste wat rond die tijd nog wel gaat is de taxi,,kost je rond de € 130 enkele reis

Zijn de kluisjes groot genoeg voor een laptop? (0 reacties)
Hotel Best Hotel Sol d' Or***
Ainsley
9-6-2013
Ik zou graag mijn laptop mee willen nemen, maar ik weet niet of de kluisjes groot genoeg zijn. Mijn laptop heeft de gewone normale grote. Weet iemand hier een antwoord op? Alvast bedankt!

animatie (4 reacties)
2-6-2013
ik lees overa dat de kinder animatie top is maar is er ook animatie voor de volwassenen overdag en wat is er dan al zoal??? alvast bedankt voor het antwoord

6-6-2013
De animatie voor volwassen overdag is wat minder. Er word wel dagelijks iets aangeboden zoals: waterpolo, spellen, jeu de boul, sangria en paela maken, tafeltennis toernooi. S avonds zijn er shows de om de dag ongeveer iets van buiten af en de andere dagen karaoke, mannen tegen de vrouwen etc.

7-6-2013
dat is toch al gezellig? djw voor je antwoord

7-6-2013
Voor mij meer dan voldoende, s avonds is het gezellig op het terras.

8-6-2013
top om te horen. dank je voor je antwoord

vakantie (0 reacties)
cor
23-5-2013
kan ik in salou een scoot mobiel huren? zo ja, wat zijn de kosten?

1 pers.kamer (1 reacties)
Hotel H10 Delfin Park****
Ine
22-5-2013
Heeft iemand ervaring met een 1pers. kamer bij Delfin park?

Angela
4-6-2013
Jazeker, ik kreeg een 2 persoonskamer. Super relaxed hotel, lieve medewerkers erg leuke vakantie gehad.

wifi (0 reacties)
Hotel Jaime I***
ella
20-5-2013
wie weet wat wifi in dit hotel kost? alvast bedankt

herfstvakantie (0 reacties)
19-5-2013
Wij gaan dit jaar voor de 3e keer naar belvedere, andere jaren altijd in de zomer vakantie maar dit jaar in de herfstvakantie. Nu vroeg ik me af of het eten en de animatie ook wel goed is in deze periode?

tourcaravan kopen op camping (1 reacties)
Vincent
17-5-2013
Ik wil graag weten of er nog mensen zijn die overwegen hun tourcaravan te verkopen (aan het einde van het seizoen). Mijn voorkeur gaat uit naar een caravan met 2 stapelbedden en eventueel 2 persoons bed. Lijkt me ook prettig om alle overige spullen dan over te kunnen nemen. Voor mij wordt het dan vanaf 2014 de eerste camping vankantie, en lijkt me super leuk. Als er mensen zijn die genoeg krijgen van camperen, en hun caravan kwijt willen laat het me weten!

Betty
22-5-2013
Bij de receptie ligt een map met de te koop aangeboden caravans.. Gr. Betty

diner (6 reacties)
14-5-2013
wie kan me zeggen tot hoelaat het diner is, ivm dat wij savonds aankomen in hotel belvedere? kun je als je voor het eten te laat bent nog wel wat krijgen???

jong gezin
15-5-2013
Beste Nietje Het diner is van 19.00 t/m 22.00, je kunt er anders om de hoek (heinenkenhoek) binnendoor lopen hihi anders nog wel eten savond's denk ik. varkenshaas sate of snitzel met friet je kunt verschillende gerechten kiezen. Ik weet niet hoe laat jullie aankomen en wanneer, anders wijzen we jullie graag de weg!, moet altijd lachen als mensen een uur onderweg zijn terwijl je binnen enkele minuten overal bent, ook strand is maar 10 min lopen binnendoor. Ook zit er om de hoek een supermarktje! 3 min lopen (dus niet omlopen!) Wij gaan komen de 16e juli aan en blijven 15 dagen, je zult er geen spijt van krijgen, het is een super hotel prijs kwaliteit gezien 2000,- HP met z'n 4e 17 daagse reis incl bus, en je kan natuurlijk overal in en uit (ieder hotel) we gaan nu al voor de 5e keer met de kids met de bus een van 11 en een van 6. Nu voor de 3e keer belvedere, 99% vriendelijk personeel animatie doen super hun best! Als er iets is de manager pablo staat je graag te woord zoals ook de receptie echt vriendelijk. De kofferman,de broer van de greenmile, altijd even behulpzaam. Buffet is ook echt te gek voor dit geld! (maar eerlijk je hebt er altijd pitsers tussen zitten, nee echt goed!) ook een kinderbuffetje, en ze maken pizza's en bakken vanalles op de plaat. Hoop dat je er wat aan hebt deze info, wie weet tot ziens. Wij kunnen niet wachten! voor ons is het thuiskomen elk jaar. Wij wensen jullie een fijne vakantie!

16-5-2013
hallo jong gezin dan zien we jullie daar haahhhahh wij komen 22 juli en vliegen op barcelona om 19.00 uur dan nog op koffers wachten en dan met taxi naar salou . we kunnen niet meer wachten.maar goed om te weten dat als we niet op tijd zijn voor het diner dat we nog ergens terecht kunnen tot daar in hotel belvedere er kome van ons jong gezin met 1 kind smorgens vroeg al aa die zijn met de auto en wij met 5 volw komen dus savonds tot dan in belvedere

16-5-2013
jullie zijn het gezin dat er nieuwe foto,s opgezet heeft? jullie waren 14 jaar getrouwd?

jong gezin (ja wat is jong haha)
16-5-2013
Beste Nietje, Nou dan heb je toch ook nog effe een taxi rit van bijna 1 uur! let wel goed op de tarief meter haha. Die pipo's doen graag omrijden, misschien slim om van te voren te vragen/afspreken wat het kost naar salou?! En zeker!!!!! let op je bagage en ook zakkenrollers overal!! je bent echt in een vloek en een zucht wat kwijt. Dan hebben jullie in ieder geval genoeg mensen als oppas bij voor 1 kind. (hoe jong als ik vragen mag?) Ben erg benieuwd, of jullie per toeval brabanders zijn! Wij gaan er (beperkt natuurlijk met kinderen) weer een gekke gezellige vakantie van maken, als het weer goed is, en leuke mensen is alles toppie. we kunnen niet wachten! om salou weer onveilig te maken, heel veel gr

16-5-2013
we hebben er een meisje van 8 mee en ja en 2 brabanders ook nog haahahhahaha we weten van de zakkenrollers af en de taxi word van huis uit besteld en betaald en is altijd nog goed gegaan we kijken er naar uit

3-6-2013
hoe is de animatie voor de volwassenen ? overdag en savonds?

scootmobiel (1 reacties)
c van haaren
13-5-2013
kan ik een scootmobiel huren insalou?

richard been
14-5-2013
nee

geld automaat (3 reacties)
sabine
24-4-2013
we hebben deze zomer een vakantie geboekt op deze camping. ik vind echter nergens terug of een bankcontact automaat is op de camping zelf of hoe ver je moet gaan voor een geld automaat. bedankt

theo
26-4-2013
gewoon op de camping kunt u geld pinnen tegen over de receptie let op in het hoog seizoen is hij wel eens leeg en dan moet u richting centrum pak weg 1 km fietsen lopen voor dichts bijzijnde pin automaat (tip gewoon cash meenemen en een kluisje huren bij de receptie )

Eric
8-5-2013
Er is buiten de camping, het spoor over dan bij de supermarkt rechts ook meteen om het hoekje een pinautomaat. deze is vorige jaren nooit leeg geweest.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?