Hotel California Garden*** in Salou Spanje beoordelingen 7.4 | Zoover

Hotel California Garden*** Salou

Beoordelingen Hotel California Garden***

Atv Tarragona- Salou s/n, 164, Salou
Hotel California Garden scoort een 7,4 uit 10, op basis van 121 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel California Garden***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel California Garden*** in Salou, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Hotel California Garden*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel California Garden*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel California Garden*** met andere accommodaties in Salou.

117 beoordelingen over California Garden***

6,5
met vrienden, Sept. 2011
"Supervakantie"
Lore
28-9-2011 We hadden dit hotel als last-minute geboekt en we stelden ons vragen of het hotel wel in orde zou zijn omdat het zo goedkoop was. Een beetje sceptis arriveerden we aan het hotel en het was een aangename verrassing. De kamer was zeer mooi gerenoveerd. Er was ook een ruim terras. De receptie was vriendelijk, ... Bij het ontbijt is er genoeg keuze. Ook het avondeten vonden we gevarieerd genoeg. Er is elke dag een andere pasta/paella , er zijn slaatjes als voorgerecht, er is soep, er is keuze tussen vis en vlees, er zijn altijd frieten, maar ook gewone aardappelen. Alleen de desserten vonden we wat minder, tot we ontdekten dat men ook stukken fruit en ijsjes kon krijgen. Dus kortom, we vonden het een zeer goed hotel. Meer moest het niet zijn.

Annelies
1-10-2011 Prima hotel als je uit gaat van prijs/kwaliteit verhouding. Alles wordt zeer netjes onderhouden, kamers en zwembad zijn schoon. Er zijn voldoende ligstoelen beschikbaar. Bij zwembad is een badmeester aanwezig. 's avonds wordt er het e.e.a. georganiseerd. Ligt tegen het uitgaanscentrum aan en strand/boulevard is vlakbij.

willem en hannie
12-11-2011 voor de prijs met touroperator een prima hotel dus goede prijs kwaliteit
verhouding.prima kamer voorkeur geen zwembadzijde ivm disco
van 0000- tot 0600 uur veel lawaai. goede receptie.eetzaal
redelijk.dicht bij het centrum en strand.eten prima.

met vrienden, Sept. 2011
"Voor ons is het niet voor herhaling weggelegd"
Jenny & Karin
19-9-2011 Complimenten voor de huishoudelijk medewerkster, iedere dag schone handdoeken, kamer glad etc. Service van het personeel eetzaal was ronduit "slecht" haalde je tafel leeg terwijl je nog aan het eten was. In de beschrijving staat internationale keuken dat kan beter weg gelaten worden, het eten was niet gevarieerd en koud. Tot overmaat van ramp wordt er met 2 maten gemeten door het personeel. Ontbijt was eentonig en daarbij waren de broodjes oud ( had liters nodig om het weg te krijgen) wat een ramp,op een gegeven ogenblik beschimmeld brood, hierop werd niet gereageerd door medewerkster. Zit je aan de achterkant van het Hotel neem de tijd voor de lift, soms staat je 10 min te wachten ( dus mocht je slecht ter been zijn is dit een "Waarschuwing") er is namelijk 1 lift aanwezig. In het weekend heb je last van de discotheek aan de overkant, dit komt door de ramen heen het geluid. Zwembad netjes verzorgd wil je naar het strand trek 10min uit voor je er bent dus dit valt mee.

Mieke
1-9-2011 Een mooi, netjes hotel. De kamers zijn keurig netjes. Iedere dag wordt er 'grote' schoonmaak gedaan (ramen lappen, vloer dweilen, elke 4 dgn schoon beddengoed, iedere dag schone badlakens). Iedere avond is er entertainment.
Het personeel aan de balie is vriendelijk en kan je goed helpen.
Wij hadden een kamer aan de kant van het zwembad. Daar tegenover is een discotheek die iedere dag open was van 23.30 uur tot 06.30 uur. Het bleek een openlucht discotheek waardoor we veel last hadden van schreeuwende mensen en de muziek.
Het eten was ronduit slecht. Iedere ochtend hetzelfde met gebrek aan verse broodjes. het eten was vaak niet heel erg warm en de kip was nog rauw. Iedere dag was er pasta wat nergens naar smaakte. Wij zijn dan ook verschillende keren uit eten gegaan. Uit andere recensies blijkt dat mensen het eten erg goed vonden wat ons erg verbaasd! wij zijn namelijk niet zo moeilijk met eten.
Verder is het een prima hotel wat zeker aan te raden is!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Goed hotel voor een redelijke prijs"
Cor
1-9-2011 Hotel is netjes en de kamers zijn eenvoudig en schoon. Eten is goed te doen aanbod is meer dan redelijk te noemen en gevarieerd. Minpuntje is het ontbijt, echt verse warme broodjes ontbreken. Personeel aan de receptie is deskundig en hulpvaardig (indien mogelijk). Ze proberen binnen de mogelijkheden een goede oplossing voor eventuele problemen te vinden. Het zwembad is schoon en goed te doen en gelukkig wordt er regelmatig gecontroleerd of er geen ligstoelen onbeheerd (gereserveerd door gasten die de hele dag aan het strand zitten) zijn zodat iedereen hier gebruik van kan maken. Helaas is de bar in het hotel ongezellig en nodigt ook niet uit om daar een afzakkertje te nemen. Gelukkig zijn er buiten het hotel voldoende mogelijkheden. Het geluid van buitenaf valt mee indien je de deuren dicht houdt, dit kan door de aanwezigheid van airconditioning op de kamers.
Al met Al een meer dan gemiddeld Hotel voor een redelijke prijs.

"Goede prijs/kwaliteit verhouding"
Familie Vrijhoef
29-7-2011 Wij zaten in het appartementencomplex wat behoort tot Hotel California Garden. We, 2 volwassenen en 3 kinderen, hadden een groot appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers met een groot balkon. Iedere dag werd er schoongemaakt en kregen we schone handdoeken. Wij hadden geboekt op basis van Volpension en voor ons was er geen enkele reden om hier geen gebruik van te maken. Eten was goed en afwisselend. Voor ieder wat wils. Mensen die klagen over het eten, zullen die in elk hotel doen. Faciliteiten waren ook goed. Appartement was enigzins gehorig, maar niet dramatisch. Ligbedden genoeg, was niet nodig om van te voren handdoeken neer te leggen. Enige nadeel vonden wij dat er te weinig animatie voor met name de kinderen was. Appartement en hotel liggen aan de doorgaande weg. Strand was 10 minuten lopen en zeer kind vriendelijk. Dit geldt overigens ook voor de boulevard. Centrum was 5 minuten lopen. Al met al een hele leuke, goede vakantie. Zeker een aanrader!

"Super hotel "
nadine
12-3-2011 wij gaan dit jaar voor de 3de keer naar hotel California Garden. het hotel is super.
mooie gerenoveerde kamers. personeel is vriendelijk en behulpzaam vooral de medewerkers van de receptie!
het hotel heeft een prima ligging ten opzichte van het centrum en het water/pretpark Portaventura. het treinstacion is een stuk lopen er rijden genoeg stadsbussen voor weinig geld die u ook naar het stacion brengen.

vanuit hier kunt u makkelijk een dagtocht maken naar Taragona of Barcelona. deze steden moet u zeker eens bezocht hebben.

verder is er in Salou voor ieder wat wils voor jong en oud.

een aanrader!!!

"Net te doen"
fam van Leeuwen
24-7-2011 is een redelijk hotel/appartement alleen de animatie zowel overdag als in de avond is zeer matig.slecht georganiseerd en dat is toch een beetje jammer als je t daar speciaal op hebt uitgezocht.
De medewerkers van de bediening zijn zeker niet de vrolijkste. De inrichting is ook redelijk.

"Verslechterd!"
Nadine
7-2-2012 Wij zijn 3 jaar achter elkaar naar Hotel California Garden geweest.
dit jaar is het ons erg tegen gevallen. de kamers en de ligging van het hotel is super de nederlands sprekende receptionist is heel behulpzaam dat konden we van het andere personeel niet zeggen.
toen wij aankwamen bleek op een van de lakens en nachtkastje bloed te zitten. dit hebben wij gemeld aan de receptie niemand aan de receptie sprak nederlands, engels of duits alleen russies en pools spraken de vrouwelijke receptionisten na veel gezeur kregen wij eindelijk schone lakens. In onze ogen is het hotel slechter geworden. Niet voor herhaling vatbaar meer voor ons.