Aparthotel Blaumar**** in Salou Spanje beoordelingen 8.4 | Zoover

ingang hotel

Beoordelingen Aparthotel Blaumar****

Paseo Jaime I, s/n, 43840, Salou
Aparthotel Blaumar scoort een 8,4 uit 10, op basis van 108 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Blaumar****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Blaumar**** in Salou, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 56 vakantiefoto's van Aparthotel Blaumar**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Aparthotel Blaumar**** met andere accommodaties in Salou.

105 beoordelingen over Blaumar****

met vrienden, Mei 2012
"Deze keuken nooit meer"
an
23-5-2012 een slechte keuken met lauwe afgekoelde spijzen
een shouwcooking door een kok zonder opleiding vlees,vis en kip staan drie uur zonder koeling,rauw achter de kok,
warme schotels staan in waterbakken en zijn lauw
deegjes staan gekookt onder infra rood lamp uittedrogen
brood bij avondeten is het brood van de morgen
werkelijk een nul

"Prima hotel"
cor
6-10-2011 wat een onzin lees ik bij de beoordelingen zeg het is een prima hotel behulpzaam en beleefd personeel ook het eten is zeer goed te noemen de kamers zijn zeer voldoende je moet natuurlijk ook naar de prijs van dit hotel kijken dan weet je dat je niet in het kranapolsky komt kortom, het verbijf en en kwaliteit van dit hotel is zeer prettig. zeker voor deze prijs is de kwaliteit zeer hoog.

"Echt aanbevelingswaardig"
Y. zwarts
9-10-2011 Blaumar salou een geweldig fijn hotel goed verzorgd en het personeel doet alles om het de gast naar de zin te maken voor groot en klein er is echt voor iedereen aandacht,rustig gelegen en toch aan de levendige boulevard, hier is het genieten.
We gaan zeker nog vaker terug naar dit hotel ook met onze kleinkinderen.
Wij verbleven op verzoek aan de zeezijde,prachtig uitzicht,als je aan zwembad zit moet je rekening houden met de geheledag muziek van uithet zwembad en het entertainment s'avonds dat tot een uur of 11 kan duren
De kamer kon niet schoner daar kan men in nederland bij die dure parken een voorbeeld aan nemen.
ruim balkon,gezellige inrichting en heerlijke badkamer met lekkere inloop douche met regen douchekop.

met een groep, Aug. 2011
"Blaumar is een mooi hotel"
fam. van Tilborgh
13-8-2011 We zijn net terug uit Salou en Hotel Blaumar,en het was er geweldig.
Iedere dag was er iets anders te eten,en het was zeer gevarieërd.het was zeker niet zoals hier onder beschreven,want er waren heel veel soorten kaas,vleeswaren enz.
Er waren iedere dag 8 kraampjes gevuld met verschillende etenswaren(warm en koud).
Er staat daar ook een Nederlandse receptioniste,en die zal er alles aan doen om je te helpen,en advies te geven.
Wij hebben totaal geen negatieve dingen te melden over het hotel,en wij waren zelfs met 17 mensen daar.
We hebben daar een gezellige vakantie gehad.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Nooit meer!"
monique
26-8-2011 Omdat er zulke goede beoordelingen waren over Blaumar dachten wij daar gaan we naar toe, lekker dicht bij het strand en wat luxer,dachten wij, als dat we anders boeken
want de prijs/kwaliteit zit behoorlijk scheef, wij hebben bijna 900 euro meer betaalt als dat we anders betalen als we naar las vegas gaan, maar las vegas is qua hotel/prijs veel beter als blaumar.
Bij aankomst hadden wij ook het broekenprobleem voor het avondbuffet, wij hadden ook geen lange broeken en hadden maar twee broeken gekocht, want we hadden honger en wilde graag eten, dus extra kosten, de kamers zijn niet luxer dan een ander hotel, dit viel erg tegen, de bedden waren zo hard net beton, wij moesten de zittingen van de slaapbanken erop leggen, anders kon ik en later ook mijn man niet meer ons lijf bewegen van stijfheid en we hadden een zeer oude tv.
Het avondbuffet was eentonig en weinig keus. Alleen het zwembad was heel fijn en het ontbijtbuffet en de nederlandse baliemedewerkster heeft ons goed geholpen.

"Mooie vakantie"
Familie Caanen
24-7-2011 Net terug van een mooie vakantie in hotel Blaumar in Salou. Door de goede ervaringen van een aantal jaren geleden voor de 2e keer dit hotel geboekt. Er waren veel mensen die er voor de 5e of 7e keer waren. Mijn bevindingen waren echter dat het hotel door de jaren heen iets achteruit was gegaan met name in het eten. Het hotel stond vroeger bekend om hun uitmuntende keuken. Het eten is nog steeds goed maar niet meer uitmuntend. Dit jaar miste ik het aparte kindereetgedeelte met elke dag frites,kipnuggets.fishsticks, worstjes ed. De pasta's die er gemaakt werden waren vaak flauw van smaak doordat er weinig saus op zat. Dus net dat beetje extra was er niet meer. Jammer!!!!! Wat de kamers betreft konden de badkamers een kleine metamorfose gebruiken. De kranen zaten vol met kalk, het tegelwerk was slecht vervangen en niet netjes afgewerkt en voor een 4 sterrenhotel mag er ipv. een douchegordijn wel een douchwandje zijn. Complimenten voor het animatieteam en de badmeester.

"Nooit, maar dan echt nooit meer !!!!!!!!!!!!!"
Vanessa
31-8-2011 Een hotel met zogenaamd 4 sterren en een golden label. Laat ons duidelijk zijn dat dit helemaal geen correcte waardering is.
1) Ons zoontje is 3,5 jaar. De leeftijd stond ook duidelijk vermeld op de hotelvoucher en was ook doorgegeven bij de reservatie. Toen we incheckten, kregen we een kamer op de derde verdieping (eigenlijk de 2de, aangezien de 1ste verdieping eigenlijk het gelijkvloers is), Vlak boven de plaats van de animatie, met andere woorden vlak boven de boxen van de muziek waaruit tot 23u30 – 24u loeiharde muziek uitkomt. Gevolg : na 2 dagen een oververmoeid kind dat niet kon slapen.
2) Het voltallige personeel van hotel Blaumar is dermate Onvriendelijk en onbeleefd !!! We hebben dit jaar voor de 12de keer Spanje bezocht en dit is ons de eerste keer overkomen dat we met dergelijk personeel te maken kregen.
3) De vloer van onze kamer was degoutant smerig ! Wanneer de poetsvrouwen langsgeweest waren, en je nadien met je blote voeten op de grond liep, had je binnen de minuut

"Echt nooit meer !!"
THISSEN
3-8-2011 Het slechtste hotel dat we ooit in spanje zijn tegengekomen.
eerst een ontzettend slecht ontbijt, taai/oud brood en een keuze uit een soort kaas en vleeswaren.
daarna een halve dag moeten wachten of we wel of niet welkom waren, ivm het niet bij ons hebben van lange broeken, wel driekwart broeken overigens.
de onvriendelijkheid en onwilligheid straalde van de receptoniste af.
een vreselijk begin van onze vakantie
gelukkig door TO goed geholpen en overgeboekt naar salou princess waar we een geweldige vakantie hebben gehad
daar kwamen we de andere mensen ook tegen die samen met ons in blaumar hadden ingechekt, ook zij waren uit blaumar weggevlucht!!

met jonge kinderen, Mei 2011
"AANRADER"
Toon Versantvoort
16-5-2011 prima hotel en prijs/kwaliteit verhouding.
Vriendelijk personeel en een mooie ligging.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Goed hotel"
dekker.1042
8-12-2010 het Blaumar aparthotel biedt een prettig toeven dichtbij de boulevard van Salou. Het eten is meestal wel goed maar niet uitzonderlijk. Een mooi terras bij het zwembad en heerlijke ligbedjes. De kamers zijn ook goed. De keuken, die wij toch niet gebruikte, eenvoudig.