Hotel Best Hotel Oasis Park*** in Salou Spanje beoordelingen 7.1 | Zoover

6,4

Hotel Best Hotel Oasis Park*** Salou

Beoordelingen Hotel Best Hotel Oasis Park***

Avda. Carles Buígues, 46-48, 43840, Salou
Hotel Best Hotel Oasis Park scoort een 7,1 uit 10, op basis van 148 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Best Hotel Oasis Park***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Best Hotel Oasis Park*** in Salou, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Hotel Best Hotel Oasis Park*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Best Hotel Oasis Park*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Best Hotel Oasis Park*** met andere accommodaties in Salou.

144 beoordelingen over Best Hotel Oasis Park***

6,4
met vrienden, Sept. 2011
"Niets op aan te merken voor weinig geld !"
baeten francine
27-10-2011 de ligging is perfekt miden in het centrum van salou....al-inn formule er was werkelijk voor ieder wat wils....kamers iedere dag schoon en schone handdoeken...voor deze prijs kan je nergens beter vinden , het is dan ook geen LUXE hotel maar we hebben super genoten ook van de animatie elke dag wat nieuws....de jacuzzi heerlijk...de kapster makkelijk...de fitness alleen eens bekeken ....mooie zwembaden en het terras er rond word vernieuwd dit is wel nodig en het enige minpuntje de strandstoelen zijn versleten maar heb nog prima gelegen met mijn chic badlaken .

"Goede prijs kwaliteitverhouding"
Smits L.
10-10-2011 Wij zijn net terug van dit hotel en hebben daar wederom genoten zoals alle 11 keren hieraan voorafgaand. Inderdaad het eten kan weleens koud zijn edoch als men naar het midden van de bakken gaat b.v. is dit al veel beter. Wij hebben gelegen op de 6e etage en hadden een nieuwe kamer want de etage's 4, 5 en 6 zijn namelijk gerenoveerd, de rest van het hotel volgt nog. Onze kamer was elke dag perfect schoongemaakt. Ook hebben wij geen problemen met het personeel. Al met al voor de prijs een goed hotel. Hadden wel de all inclusive geboekt.

"Nooit meer"
Marcel & Sonja
5-10-2011 we zijn net terug van oasis in salou en zijn belange niet tevreden het ontbijt was goed maar s'middags en s' avonds kan het veel beter er ligt vis en vlees tesamen te bakken dit kan echt niet en de kamers waren vies en vuil niet gepoetst op ons verblijf 7 nachten geen andere woorden voor!!!! ons zien ze hier nooit meer terug!!!!!!!!!

met een groep, Sept. 2011
"Nooit meer"
anita
18-9-2011 Het hotel had een mooie ligging
maar de receptie was zeer ontvriendelijk en niet klant vriendelijk
het eten avonds was avonds vaak gewoon koud of lauw
ontbijt was wel goed.
Kamer was vies en badkamer zat schimmel. alles zitten scheuren in de muur. matrassen waren erg doorgezakt.
Animatie was wel goed geregeld maar het hotel is geen aanrader

"Prijs kwaliteit is goed"
Een tevreden klant
27-8-2011 Leuk hotel.
Het hotel is qua prijs kwaliteit goed.
Een minpunt is de klantvriendelijkheid aan de receptie van het hotel.
Medewerkers doen geen enkele moeite om de gasten te helpen.
Zodra het maar iets te druk aan de balie wordt worden met name de vrouwelijke receptie medewerkers humeurig.
Terwijl de receptie het visite kaartje van een hotel moet zijn, wordt dat op deze manier zeker teniet gedaan.
Voor de rest allemaal prima.
Groet,

Een tevreden klant

"Nooit meer!!!!!!"
freija en jimmy
1-9-2011 dit was het slechtste hotel ooit! het kan me niet schelen wat andere mensen van mijn mening denken , dat we zogezegt niks te klagen hebben... de eerste dag toen we aangekomen waren hadden we een kamer die veel te klein was waar een tweepersoonsbed nauwelijks inpaste, de deur van de kleerkast ging met moeite open en toe je moest ze opheffen om ze al open te krijgen, gelukkig hebben we via onze reisbegeleider een andere kamer gekregen die eigenlijk voor drie personen was maar die maar evengroot was
als een tweepersoonkamer. qua vriendelijkheid was het personeel ook niet wat het moest zijn, zeer arrogant en onbeschoft behalve een paar uitzonderingen, enkel vriendelijk als je er met kinderen bent en voor de rest tel je gewoon niet mee, sommige zeggen als je fooi geeft zijn ze wel vriendelijk maar dat vind ik erover! we betalen al veel te veel voor zo een shithotel! het eten was koud, 's morgens was het altijd het zelfde eten , pannekoeken zonder suiker en veel engels eten

met een groep, Juli 2011
"Veel lawaai maar verder best goed."
Bennie
10-8-2011 We zaten hier 2 weken geleden met een grote groep ( totaal 15 mensen )
Als je op tijd bent is het eten goed warm, wat dat betreft niks te klagen.
Maar als je op een kamer slaapt en naast je komen stomdronken Hollanders terug en maken dan vanaf 4 uur in de morgen super veel lawaai,schreeuwen,met deuren gooien , stoelen bij buren van balkon jatten en ondanks klachten bij de receptie gaat dit minimaal een uur door en dat meerdere dagen na elkaar , dan heb je het wat je nachtrust betreft wel een beetje gehad.Jammer dat de receptie daar relatief weinig mee doet, en ook van de Skihut heb je veel lawaaioverlast als je zelf niet dronken terug komt om 04.00 uur.Neem dus geen kamer aan de straatkant als je wel een beetje normaal wil slapen.
Maar de locatie en het eten waren wat ons 15 pers. betreft echt wel goed , alleen jammer van die lawaaioverlast , was 2 jaar geleden al net zo.

"Goede prijskwaliteit verhouding!"
Ruud
28-7-2011 De ligging van het hotel is erg goed voor jongeren die ook willen stappen en in de avond lang de boulevard willen.
Wij zijn zelf een stel van ongeveer 20 jaar en dit hotel was best goed.

+ punten:

- drank aan de bar kost niet zo veel (2,80 voor halve liter bier)
- veel zwembaden
- eten was goed te eten (soms wel een beetje lauw, maarja dat heb je in spanje)
- kamer was schoon
- elke dag nieuwe handdoeken.
- sauna voor 5 euro p.p

- punten:

- kamer was erg klein en smal
- konden meteen inchecken terwijl er nog andere mensen op onze kamer verbleven!
- geen asbakken (sigaretten liggen allemaal op de grond)
- borden waren soms vies in het restaurant

Dit hotel heeft een goede prijs kwaliteit verhouding en een erg goede ligging!

alleenreizend, Juli 2011
"Nooit meer!!"
Barbara 40
17-7-2011 Ik vond het hotel niks aangenaam en het eten was ook niet goed,als je daar als single bent behandelen ze je ook niet echt waardevol. Aan de receptie waren ze wel vriendelijk en de kamers waren er redelijk netjes maar niks gezellig en aan het zwembad was het te druk,vond het zwembad ook niet echt proper,niet vriendelijk in het restaurant....en voor een last minute vond ik het redelijk duur,zijn prijs niet waard!!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Geweldige vakantie gehad"
elise
22-7-2011 net terug uit salou hotel oasis park snap niet wat sommige mensen zeuren.
Het is een heel goed hotel en het eten is ook echt goed, veel variatie en niet koud wat sommige zeggen.
Ze doen erg hun best om het de gasten naar hun zin te maken.
Kamers waar ook schoon en werden ook iedere dag gepoetst,en iedere dag schone handdoeken.
het zwembad is ook schoon en fijn je hebt een groot en drie kleinere baden,iedere morgen worden die ook helemaal schoongemaakt, je kunt in de zon en uit de zon en er is genoeg ruimte voor iedereen.
al bij al wij hebben een heerlijke vakantie gehad.