8-11-2011
Mooie camping, zeer schoon zowel de complete camping als het sanitair. Voor onze kinderen was er veel speelgelegenheid zoals een splinter nieuwe speelplaats met voetbalveld, tennisbaan en basketbalveld. Het zwembad met voor de kleinsten een waterspeeltuin en verder een groot bad en waterglijbaan. Het animatieteam was de gehele dag in touw, helaas grotendeels Spaanstalig.
Positief is wel de Nederlanstalige medewerkster bij de receptie.
Het restaurant zag er niet aantrekkelijk uit, er was wel een afhaal counter maar de kwaliteit liet te wensen over.
Het centrum van de camping waar tal van activiteiten worden gehouden wordt omringt door o.a. een supermarktje, een bar met terras en een ruim gesorteerde schepijs counter.
Als wij besluiten weer naar Spanje te gaan dan wordt het zeker deze camping. Er wordt veel geïnvesteerd in veiligheid, uitstraling en hygiene. Alles om de gast een prettige vakantie te laten beleven.
31-7-2011
Leuke camping,
pluspunten
proper en ruim sanitair
vlak aan strand met bewaakte ingang
vlak bij een bushalte en niet ver van een station waar je goede verbindingen hebt met Barcelona en Tarragona
Aan receptie spreken ze Nederlands en heel vriendelijk
Nachtwaker hulpvaardig bij noodgeval
Onze plaats ( 62 groene zone ) was ruim genoeg en met afwasbak , handig
Goede bewaking dag en nacht
Soms wel veel lawaai van de nabij liggende campings
Minpunten :
kinder-animatie spreekt geen Nederlands, mijn dochter is 4 jaar en spreekt momenteel enkel Nederlands met wat woorden Frans maar lang niet voldoende, dat vond ik persoonlijk een zwaar minpunt want de dingen die ze organiseerden leken best heel leuk.
Eten : ondermaatse kwaliteit, een teleurstelling, echt niet lekker wat ik raar vond voor een camping die verder wel heel goed is.
Het is een camping vooral bezocht door Spanjaarden, wat mij nu niet stoorde hoor, want ik spreek wel een mondje Spaans -))
31-7-2011
Het is een leuke camping we waren er dit jaar voor het eerst. Het sanitair is heel schoon en wordt ook heel goed onderhouden. het eten was iets minder, de frieten waren nog helemaal niet goed doorgebakken dus we hadden echt slappe hap.
De animatie was leuk er werd genoeg georganiseerd, je moet er zelf op aflopen, want de kids komen ze niet halen om te vragen of ze mee doen, dat is wel jammer ook dat er eigenlijk niemand was die nederlands kon voor de belgische en nederlandse kinderen. De animatie 's avonds was iets minder er was eigenlijk altijd hetzelfde (dansen door altijd dezelfde mensen) alleen dan in een ander thema. het was eigenlijk ook te laat vooral voor de kleine kinderen. de minidisco begon om 20:00 tot 21:00 daarna was er niks meer en moest je wachten tot 22:30 als je geluk had want de meeste tijd liep het altijd uit en begon het pas om 23:00.
10-7-2011
Fantastiche camping, prachtig aangelegd en verzorgd. Zwembad erg mooi, voor kleine kinderen is de waterspeeltuin een paradijsje. Bungalow was erg schoon, goed ingericht in ruim. In alles overtrof deze camping onze verwachtingen!