27-7-2011
Camping Riembau heeft grote plaatsen (ca 100m2) en voldoende keuze om voor rust of minder rust te kiezen. Op het eerste gedeelte staan veel Spanjaarden met vaste staanplaatsen. Op het tweede gedeelte staan de meeste Nederlanders en bevinden zich ook luxe Mobil homes (met airco, televisie, douche en toilet). Helemaal achterin heeft men nog kans grassprieten te zien en zijn de bomen iets kleiner, waardoor het wat lichter en ruimer lijkt. Veel Nederlanders zetten ‘de pootjes uit’ op dit (gezellige) gedeelte, waar in het hoogseizoen ‘kerstverlichting’ nogal in trek is.
Twee grote zwembaden (zonder toeters en bellen) met ligbedden en toezicht zijn luxe te noemen. Heel veel douches, wastafels en toiletten. Bijna altijd warm (heet) water en constant onderhoud. Door de grootte van de camping wordt het medio juli druk(ker). Vanaf augustus heerst er een iets andere sfeer door meer Spaanse toeristen.
24-1-2011
Ik kom er in mijn 20 jarige leeftijd al een jaar of 12, en na een jaar onderbreking ga ik in 2011 weer maar dan met mijn vriendin.
Een echte familiecamping waar generatie op generatie terugkomt.
Na een slechte ervaring in Frankrijk(1999) op een camping maar naar Riembau "Gevlucht" na een aantal jaar daarvoor daar een erg gezellige vakantie te hebben gehad.
Uiteindelijk daar nog 3 weken een heerlijke vakantie gehad, en daar daarna nog elke jaar daarna nog naartoe geweest, 12 jaar nu dus.
En tsja het sanitair, ik durf gerust te zeggen dat er weinig campings zijn waar het schoner is en beter onderhouden dan op Riembau.
Ze lopen constant schoon te maken, alleen in augustus als de Spanjaarden vakantie hebben is het een stuk viezer, maar dat is meer te wijten aan de laksheid van de Spanjaarden denk ik.
Al met al dus in mijn ogen een supercamping die voor mij prima voldoet, nog vele jaren ga ik er dus naartoe.
Foto's volgen nog.
25-8-2010
Sanitair zeer schoon.
2 grote zwembaden, duiken mag wel, ballen zijn verboden.
Restaurant en terras erg ongezellig, wel vriendelijk personeel.
Eten/drinken op camping goedkoop