Camping Inter Pals**** in Platja de Pals / Playa de Pals Spanje beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Camping Inter Pals****

3 juni 2012

Uitzicht vanaf de vouwwagen

Beoordelingen Camping Inter Pals****

Avda. Mediterránea, s/n, 17256, Platja de Pals / Playa de Pals
Camping Inter Pals scoort een 7,9 uit 10, op basis van 142 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Inter Pals****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Inter Pals**** in Platja de Pals / Playa de Pals, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 95 vakantiefoto's van Camping Inter Pals**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Inter Pals**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Camping Inter Pals**** met andere accommodaties in Platja de Pals / Playa de Pals.

134 beoordelingen over Inter Pals****

"Heerlijke familiecamping!"
Martin
23-9-2011 Vorige week voor 8 dagen met eigen tent op deze camping gestaan.
Was niet voor het eerst, al vaker geweest.
In september is de bezetting lager, mooie schaduwplekken, sommige met zeezicht. Sanitair was aangepakt en wordt prima schoongehouden.
Strand op loopafstand, zowel gewoon als nudistenstrand. Langs het weggetje (<10min lopen) naar het strand een aantal leuke barretjes en divers aanbod aan eetgelegenheden (van pizza tot goed visrestaurant). Aantal bezienswaardigheden op rij-afstand (gerona, figueras, barcelona).
Samengevat, voor ons een favoriet met alle ingredienten voor een heerlijke vakantie.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Met tweeling 1.5 jaar leuke vakantie gehad!"
Linda
5-11-2011 In september 10 dagen naar deze camping geweest in een bungalowhuisje. Was helemaal super. Geboekt via de site van de camping en zelf erheen gereden.
Een airco en magnetron:erg handig. Geen tv aanwezig.
Super dicht bij het zwembad. Ongeveer 10 min lopen naar het strand. Bijna geen leuke winkels/boulevard helaas.

Peuterbad in het zwembad koud (hele zwembad koud) en véél te diep. Was echt niet voor kinderen van 1-2 jaar.
Jacuzzi was lekker warm, maar stond een bordje bij: Alleen boven de 12 jaar. Gelukkig werd hier niet moeilijk over gedaan en werd de jacuzzi het kinderbad. Uiteraard een diep bad, maar met bandjes om voor de kindjes ook heerlijk.

Eten op de camping simpel, maar wel gewoon lekker als je niet te veel eisend bent.

Bungalow zelf is niet echt ruim maar je hebt wel een overdekt terras erbij (als je tenminste het huisje boekt wat wij ook hadden)

Veel heuvels als je gaat wandelen dus verre van ideaal als je met de kinderwagen gaat wandelen! (Tenzij je er van houdt)

"Leuke camping"
Miriam
4-9-2011 Net terug van 2 weken in een huurtent op interpals, jammer dat deze geplaatst zijn boven aan de heuvel.
Speeltuin is beneden naast het zwembad en een drukke weg, kleine kinderen kunnen hier dus niet zelfstandig heen.
Animatie is in het spaans, maar wel erg leuk.
Sanitair erg schoon van s'morgens 7 tot 23 uur is er iemand aan het poetsen.
Zwembad klein maar erg leuk.
Heerlijk veel schaduw over de camping door de vele bomen die er staan.
Strand ligt verder weg dan gedacht, maar was groot en vrij rustig.
Deze camping was mooi, maar mochten we weer naar Spanje gaan gaan we voor een vlakke camping.
Maar ook deze camping is zeker een aanrader

"Luidruchtig, drukke weg, steile heuvel naar strand"
Buren
14-8-2011 Pals is een mooi gebied, camping ligt langs (zeer) drukke weg, sávonds verre van rustig, snacht loopt en rijden veel autos vlak langs de camping. sanitair is zeker ok maar niet geweldig, eten en activiteiten (muziek) op camping vallen tegen. Internet tegen betaling en zeer slecht (kwaliteit en snelheid).

Strand ligt idd op 400m maar dan moet je wel een berg beklimmen en 3 gevaarlijke kruisingen oversteken.

met jonge kinderen, 2011
"Toch wel ontgoocheld."
Fam. Coutant uit Zw...
13-8-2011 We (gezin met 2 kinderen van 8 en 6) hebben bijna 3 weken doorgebracht op een standplaats, met familietent. Boeking is gebeurd via een TO. De camping is mooi gelegen in een naaldbos, wat bij veel zon de nodige schaduw geeft. Toch waren wij nogal ontgoocheld over ons verblijf zelf:
- Standplaatsen te klein;
- Bomen op de standplaatsen, we moesten echt een plan uitwerken om onze tent te plaatsen;
- Terrasbouw maakt de standplaatsen soms moeilijk bereikbaar, niet overal zijn er trapjes;
- Animatie voor kinderen begint pas om 21u30, en als ze dan al om 20u begint, is ze heel kort;
- Weinig gevarieerde activiteiten;
- Veel nachtlawaai, jeugdcolonies worden tussen de families geplaatst;
- Personeel kan vriendelijker (uitgez. bar-personeel);
- WiFi zou een gratis service mogen zijn;
Positief is dan wel:
+ Heel proper sanitair, doorlopend schoongemaakt;
+ Goed voorziene winkel;
+ Heel goede bakkerij;
+ Lekker restaurantje;
+ Goede speeltuintjes voor kinderen;

met oudere kinderen, 2011
"Geweldige camping"
Fam vd linden
6-8-2011 Ziin twee weken geleden op deze camping geweest,en we hebben super genoten heerlijke broodjes begin je dag goed,hele fijne schone sanitair,fijne supermarkt met pinautomaat en paar honderd meter een grote supermarkt,echt een gezins camping super gezellig,kortom je hebt alles bij de hand zee op loop afstand,voor herhaling vatbaar

met oudere kinderen, Juli 2011
"Heerlijke plek"
frank
25-9-2011 wij zijn hier in juli 2 weken geweest met onze jongens van 13 en 16 jaar.
Rustige camping, om 0.00 uur helemaal stil ! 1x per week een voetbaltournooitje, mocht wel wat vaker voor onze jongens. Mooie camping, helaas stonden wij tussen de spanjaarden die hier een seizoensplek hebben. Plek was te klein voor onze tent, scheerlijnen stonden op de weg. En dat voor € 65,00 per nacht .... Verder een superomgeving waar veel te doen is.

"Heerlijke vakantie...!"
Fam. Savelkoul uit ...
11-8-2011 Wij zijn net terug van bijna 3 weken op camping Interpals. We hadden een standplaats van een touroperator vlakbij het voetbalveld en de kabelbaan. Ideaal voor onze kinderen (6 en 4 jaar). Zo konden ze zelf gaan spelen en had je ze toch nog een beetje in het zicht. Sanitair was schoon, er liep bijna de gehele dag iemand rond om het bij te houden. Het zwembad is klein maar ideaal voor met kleinere kinderen die wel al kunnen zwemmen, maar die je nog niet uit het oog wilt verliezen in een groot zwemcomplex. Voor grotere kinderen kan dit wat tegenvallen, zeker ook omdat er weinig is toegelaten in het zwembad (springen, duiken, enz...). Het strand ligt op loopafstand, maar is wel een kiezel- of grof zandstrand en loopt steil af. Voor kleinere kinderen is dit niet zo ideaal. Vlakbij ligt echter ook L'Estartit. Hier is wel een echt zandstrand dat flauw afloopt. Verder zijn de baaitjes in de omgeving zeker ook een bezoekje waard: Aquablava, La Franc.

"Afhankelijk van waar je staat..."
Fam. Vonk
16-7-2011 De camping is trapsgewijs gebouwd, in een loofbomenbos wat veel schaduw geeft. Het sanitair is mooi en superschoon, alleen stonden wij er te ver vandaan. Leuke speeltuin, mooi zwembad. Slecht internet en het sanitair vind ik niet goed verdeeld.

"Mooie en rustige camping"
Familie Van Riel
13-8-2011 Wij hadden een staanplaats op zone 36. Dit is weliswaar wat verder lopen (en klimmen) van en naar het strand en naar het centrum van de camping, maar voor ons juist perfect vanwege de rustige en ruime plaatsen. De camping is zeer schaduwrijk vanwege de hoge bomen. Houdt wel rekening met de hars en duivenpoep op je tentdoek. Er werd vrijwel dagelijks iets georganiseerd voor de jeugd en/of volwassenen, maar het was vrij bescheiden allemaal. Wij vonden dit juist fijn. Ideale gezinscamping. Het viel ons op dat hier ook veel pubers en beginnende uitgaansjeugd was. Het sanitair werd op en top schoongehouden. Je kunt op de camping terecht voor een hapje en een drankje. De supermarkt heeft veel, maar eventueel zit vlakbij nog een grote Spar. Het zwembad is wat aan de kleine kant, maar voldoet prima. De meesten gaan hier alleen maar naartoe om het zand van zich af te spoelen, dus topdruk is het hier nooit. In de omgeving veel leuke dorpjes.