Hotel Golden Taurus Park*** in Pineda de Mar Spanje beoordelingen 8.5 | Zoover

Hotel Golden Taurus Park*** Pineda de Mar

Beoordelingen Hotel Golden Taurus Park***

Passeig Marìtim 33, 08397, Pineda de Mar
Hotel Golden Taurus Park scoort een 8,5 uit 10, op basis van 264 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Golden Taurus Park***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Golden Taurus Park*** in Pineda de Mar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 262 vakantiefoto's van Hotel Golden Taurus Park*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Golden Taurus Park*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Golden Taurus Park*** met andere accommodaties in Pineda de Mar.

247 beoordelingen over Golden Taurus Park***

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Geweldig hotel!"
Fam Kuiper-Batz
10-5-2012 Wij hebben met met 2 jongen kinderen genoten van dit hotel! Wij hadden een ruime kamer met een aparte slaapkamer voor de kinderen.Alle 2 de kamers hadden een eigenbadkamer.Over de gehele lengte een balkon met uitzicht op het zwembad en de zee.Elke dag werden de kamers schoongemaakt en vernieuwen vd handdoeken.Alle medewerkeners waren even vriendelijk en behulpzaam. Het eten heerlijk en veel variatie.Wij hadden all inclusive en konden de hele dag genieten van koffie verkeerd, ijsjes,snacks,buffet,koekjes,cocktails,bier,sap ed. Het was wel tijds gebonden maar alle tijden liepen in elkaar over dus je kon de hele dag door eten,als je dit wilde.Ook was er de hele dag door animatie voor de kinderen en volwassenen.Heel erg kindvriendelijk, vrolijk en gezellig annimatieteam.Er was voor de kinderen een leuke speeltuim buiten en een mini club.Ook binnen was er een ruimte voor kleine kinderen om te spelen.
We komen hier zeker nog eens terug!!

met partner, Okt. 2011
"Super prijs/kwaliteit"
nijhofa
21-10-2011 Op eigen gelegenheid met vliegtuig/trein hier heen gegaan. Mooi hotel schoon. Wel groot begin oktober nog steeds animatie. Heb altijd 4 en 5* gehad maar vond hier beste ontbijt. Avondeten veel variatie maar wel rumoerig en drukte om je tafel heen. Jammer dat er geen mogelijkheid een keer a la carte te eten. Kwaliteit eten is goed, cafetaria ziet er brandschoon uit. Kamer met frontaal zeezicht 3pers kamer 212. Vriendelijk personeel wel veel ouderen begin oktober. Lekker rustig rondom het zwembad wat overigens schitterend is. Goede animatie alleen de havana bar ouderen muziek. Alles is verkrijgbaar bij all-in event. kleine bijbetaling dit geeft je tenminste vrijheid in wat je wilt.Ook vaak bij hotels gezien dat je buiten all-inn assortiment volle prijs.Drankjes zijn overigens niet duur 1.90 voor een biertje of drankje goedkoop. Goede kapper/pedicure
Vriendelijk personeel.Tijdens eten nergens te roken ook niet buiten. Calella en Pineda makkelijk te lopen. Calella veel keus aan winkels.

met vrienden, Okt. 2011
"Niet weer"
hylkjehof
10-12-2011 Het ontbijt was goed, maar het diner was niks, koud, weinig variatie, spinazie en veel doperwtjes. de salades erg zout. De 1e avond dreunden we bijna ons bed uit door de animatie. Personeel wel erg vriendelijk en de ligging is perfect. In Pineda was ook niks te doen.

"Toffe vakantie in een heel aangenaam hotel!"
K&J
1-10-2011 Wij zijn net terug van een weekje in het golden taurus hotel.
We kunnen niets slechts van dit hotel zeggen.
De kamers zijn groot genoeg en verzorgd. Het zijn geen luxekamers maar dat heb je ook niet nodig om alleen maar in te overnachten. Voor de rest is alles aanwezig, douche, bad, lavabo, toilet, haardroger. Wij mistten enkel een minibar op de kamer om wat drank koel te kunnen houden.
De bufetten zijn rijkelijk gevuld. Het eten is heel erg lekker en er is voor iedereen wel wat... (zelfs met de vegetariërs werd rekening gehouden) Hierover kan ik niks slecht zeggen want ik ben zelf een heel moeilijke eter :-)
Voor de kinderen is er veel animatie en ook 's avonds leuke shows voor volwassenen. Enkel het zwembadwater was voor mij te koud! De zee vond ik aangenamer.
De ligging van het hotel is ideaal voor als je uitstappen wil maken. Een station in de buurt waar om het half uur wel een trein vertrekt. In pineda de mar is niet zo heel veel te doen.
Ik vind het een aanrader!

met vrienden, Sept. 2011
"Heel goed hotel"
Julie
15-9-2011 Ik ben begin sep een week naar dit hotel geweest met een vriendin. Het is inderdaad een heel druk hotel, maar door die drukte valt er heel veel te beleven.
Er is ontzettend veel keuze aan eten en ondanks de vele keuze wordt er toch nog iedere dag wat gevarieerd.
De zwembaden zijn groot en verzorgd. Inderdaad worden de beste zetels wel vroeg in de ochtend gereserveerd, maar er is steeds plaats aan het andere zwembad, hier zijn wel wat hardere zetels, maar genietend van de zon merk je hier weinig van.
De kamers zijn ruim, proper, airco werkt goed, leuk balkon, enkel jammer dat er geen minibar is. Zowel de kinder- als de avondanimatie vonden wij zeer leuk, deze was zeer gevarieerd (soms wel wat overdreven zoals karaoké).
Voor ons is dit hotel zeker 4 sterren waard en voor herhaling vatbaar.
Naast pineda ligt Calella met een heuse winkelstraat. Zeker een bezoekje waard.

met vrienden, Sept. 2011
"Fantastish"
jan
25-9-2011 uitstekend hotel in pineda de mar
geen negatieve ervaring
voor herhaling vatbaar

"Fantastisch!!"
A. Tilgenkamp
9-10-2011 Wy hebben genoten, van de kamer(worden goed schoongemaakt),van het zwembad,het restaurant,van de wandeling naar het centrum langs het strand,de snackbar,animatie redelijk.
Klein minpuntje was, dat bij de receptie(met enkele) moeilijk te communiceren was,(begrijpen en spreken van engels)

"Mooi hotel"
henrie
18-9-2011 kom ert volgend jaar weer en ligt vlak bij het strand en heeft drie zwembaden

"Supervakantie!"
JC uit Belgie
16-8-2011 Het hotel is in alle opzichten prima.
Het eten is zeker 3 sterren waard, de dranken zijn geen lokale namaak, super animatieteam met een programma voor iedere leeftijd.
Kortweg, een aanrader voor iedereen.
Wie hierover klaagt is denk ik heel veel gewoon...

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima hotel, goede prijs-kwaliteit verhouding"
Familie Ten Brink
11-9-2011 Prima hotel, schoon, nette kamers, heel vriendelijk personeel, goed eten. Mooie zwembaden en goede ligging t.o.v. strand. Strand is heel mooi. Een heerlijke vakantie gehad met mijn gezin. Voor oudere kinderen vanaf 14 jaar is er weinig te doen in Pineda. Klein centrum. Eén groot nadeel van dit hotel, 's-morgens gaat iedereen de bedden bij het zwembad reserveren met handdoeken, zeeeer irritant. Moet je helaas aan meedoen anders heb je de hele dag geen ligplaats bij het zwembad. Dit moet beter/anders geregeld worden!! Verder heel tevreden en super leuke vakantie gehad.