Beoordelingen Hotel Fergus Montemar***

18 mei 2013

Fergus Montemar***
Beoordelingen Hotel Fergus Montemar***
C/ de les Puntaires, 20, E-08397, Pineda de Mar
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Fergus Montemar*** in Pineda de Mar, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Fergus Montemar*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Fergus Montemar scoort een 6,6 uit 10, op basis van 351 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Fergus Montemar*** in Pineda de Mar, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Fergus Montemar***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Fergus Montemar*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 81 vakantiefoto's van Hotel Fergus Montemar*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Fergus Montemar*** met andere accommodaties in Pineda de Mar.

318 beoordelingen over Fergus Montemar***

6,1
met jonge kinderen, 2012
"Slecht"
Fam. Bovens
10-10-2012 Let op als je toch wilt boeken!!!Er zijn maar 4 familiekamers, zijn die vol dan wordt je in het appartementen complex geplaatst. En daar heb je geen comfort, alles is er oud en je moet met je koffers een steile smalle wenteltrap omhoog voor naar de slaapkamer te gaan, op de begane grond staat een klein slecht en oud campingbedje. Deze kregen wij dus!! Het merendeel van het personeel is erg onvriendelijk en zien je liever gaan dan komen.... gek eigenlijk met de huidige economische situatie! (Personeel van annimatie bar en poolbar uitgezonderd) De Nederlandstalige stagiaires behandelen je wel als gast. De all in formule alsmede de organistie in de eetzaal is niet van deze tijd, gevolg dat je overal lang in een rij staat. Animatie 's avonds is erg slecht.Een touroperator laat je zelfs bij het station uitstappen zodat je met je koffers 300 meter naar het hotel moet sjouwen erg handig!!

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Goed zonder meer"
willyvanhees
9-11-2012 Dit hotel geeft waar voor zijn geld. Je betaalt voor een 3 sterrenhotel en je krijgt dan ook geen 5 sterren. Ligging is goed. Op 5 minuten ben je aan het strand en het treinstation. Het hotel is netjes. Eten behoorlijk en all in drank vlot beschikbaar, maar mocht voor ons een uurtje eerder starten.
Parkeren is wel een probleem, Kleine eigen parking en in de omgeving staat alles bijna altijd vol. Gelukkig is de politie niet streng voor foutparkeerders, zolang je maar niets of niemand blokkeert.
Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Wederom een geweldige vakantie!"
Familie Parren
17-8-2012 Dit jaar zijn we voor het eerst op all-inclusive basis op vakantie in dit hotel geweest. In één woord: geweldig. Ideaal voor de kinderen, maar ook voor ons. Geen gezeur of ze iets te drinken mochten, of een ijsje. Het hotelpersoneel kwam op ons, in tegenstelling tot wat andere mensen hier melden, zeer vriendelijk en professioneel over, van receptioniste tot bedienend personeel. Onze armzalige pogingen om iets in het Spaans te bestellen werden zeer gewaardeerd! Vind je dat je niet correct behandeld bent, ga dan eens na of je zelf wel correct was. Beleefdheid wordt gewaardeerd! De prijs/kwaliteit verhouding is prima, je krijgt waar je voor betaalt. Als je elke dag precies dat wil eten wat je zelf wil, moet je naar een 5* hotel gaan en geen 3* kiezen. Of buiten de deur eten, dan weet je wat je kwijt bent. De kamers zijn schoon, het sanitair voldoet goed. De kinderen hebben er de tijd van hun leven gehad, met leuke animatie, een royaal zwembad en een leuke speeltuin. We gaan zeker nog 'ns!

"Dit nooit meer"
Voost
3-8-2012 3 Dagen om de geboekte kamer te krijgen. Na contact met de leidinggevende chef gelukt.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Stressvakantie waard( moet je lezen!!!)"
nathan
31-7-2012 Goede ligging van het hotel en ligt vlak bij het strand. Wel een parking waar je veel te veel moet voor betalen. De all-in is afgelopen om 23.30u en we halen drankjes 10 min voor tijd en dan krijgen we te horen 'end of the line' . Het eten is werkelijk heel slecht want ze gebruiken de restjes de volgende dag opnieuw en ik zag zelfs schimmel op een stukje watermeloen dus heel vers kan het niet zijn he. en wat zij onder ommeletten verstaan is gele poeder met water(werkelijk niet te vreten). Sommige kamers zijn redelijk maar we werden eerst gestopt in zon klein krot maar uiteindelijk toch noch van kamer veranderd omdat we daar voor geboekt hadden. de airco mochten we ook vergeten want hij was stuk pffff.... De kindvriendelijk is redelijk daar is niet over te klagen en echt toffe animators. om 9u gaan de deuren van het zwembad open en zitten echt letterlijk te vechten om een ligzetel. Kom hier nooit naartoe!!!!!

met oudere kinderen, Juli 2012
"Frustraties"
fam Heesakkers
11-8-2012 Veel ervaring in spaanse hotels, maar dit was de slechtste. Onvriendelijk spaans personeel, vooral achter de bar, ze werpen je gewoon je kaartje toe als je netjes je glas komt brengen...all inclusive maar toch wel beperkt.....de laatste dag moet je zelfs 5 euro pp betalen om gebruik te maken van de all inclusive formule....geldklopperij dus....eten vaak koud, hele gehorige kamers, boeking niet goed geregeld....ineens kamer kaart geblokkeerd, bleek de vertrekdatum verkeerd in het systeem te staan.....hilarische taferelen om een bedje te krijgen bij het zwembad...mensen staan om acht uur bij de deur, die gaat om negen uur open en iedereen maar rennen en duwen voor een ligbed....gevaarlijk ook nog.....en de helft van de mensen komt pas laat in de middag.....complimenten voor de nederlandse stagiares....zij moeten hard werken voor weinig.....nee dit hotel niet meer...ben weer aan vakantie toe!!!!

met oudere kinderen, Juli 2012
"Niet voor herhaling vatbaar"
Familie H
8-8-2012 De ligging van het hotel is prima: op loopafstand van strand en centrum.
De kamers zijn érg gehorig: je kunt je buren horen praten, lachen, hoesten etc. Van de twee liften was er vrijwel dagelijks één kapot.
Het eten is, zoals hier al eerder is beschreven, dramatisch. Heb nog nooit zoiets mee gemaakt in een hotel. Het eten wat niet op komt, wordt de volgende dag opnieuw geserveerd. Brood en komkommer liggen uit te drogen. Ook sta je iedere dag, bij elke maaltijd, heel lang in de rij voor het buffet. De borden zijn vaak niet schoon en droog: er zaten bij ons vaak mayonaise-resten onder het bord, bah!!
Wij boften nog met de Nederlandse stagiaires: die zijn heel klantvriendelijk, zoeken alles voor je uit en staan te netjes te woord.
Het animatieteam is super en probeert iedereen er bij te betrekken.
Jammer dat dit hotel ook jongerengroepen toelaat: volgens hun beschrijving is het een familiehotel. Niet dus!!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Laatste keer in Montemar Pineda de Mar"
Frank Goijen
24-7-2012 het is vooral de slechte dienstverlening van de Spaanse medewerkers waar het hotel slecht mee scoort. Daarnaast hadden wij een familiekamer geboekt, echter een kamer in het apartementengebouw gekregen met slechte bedden.
Nadat we een aantal malen geklaagd hadden uiteindelijk toch de familiekamer gekregen. De all inclusve formule is erg amateuristisch en de restaurant organisatie idem dito. Onvriendelijke niet klant gerichte houding is erg typerend voor dit hotel. Alleen de Nederlandse stagaires krijgen een ruime voldoende.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Fantastich super super vakantie"
nance
15-7-2012 we zijn net terug van fergus montemar en het was weer super gezellie en heerlijk hotel kids hebben zich weer vermaakt eten kamers alles was weer perfect corig jaar ook geweest en ga zeker weeeeeeeeeeeer terug volgend jaar echt top.....

"SLECHT !!!!!"
Fam. Bovens
6-10-2012 Let op als je toch wilt boeken!!
Er zijn maar 4 familiekamers, zijn die vol dan wordt je in het appartementen complex geplaatst. En daar heb je geen comfort, alles is er oud en je moet met je koffers een steile smalle wenteltrap omhoog voor naar de slaapkamer te gaan, op de begane grond staat een klein slecht en oud campingbedje. Deze kregen wij dus!! Het merendeel van het personeel is erg onvriendelijk en zien je liever gaan dan komen.... gek eigemlijk met de huidige economische situatie! (Personeel van annimatie bar en poolbar uitgezonderd) De Nederlandstalige stagiaires behandelen je wel als gast. De all in formule alsmede de organistie in de eetzaal is niet van deze tijd, gevolg dat je overal lang in een rij staat. Animatie s' avonds is erg slecht, buiten op het terras is geen muziek en dus erg ongezellig. Een touroperator laat je zelfs bij het station uitstappen zodat je met je koffers 300 meter naar het hotel moet lopen, erg handig met kinderen. Dus een gewaarschuwd mens....

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit