Camping La Torre del Sol**** in Mont-Roig del Camp Spanje beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Camping La Torre del Sol****

6,6

3 juni 2012

camping ziet er mooi uit

Beoordelingen Camping La Torre del Sol****

Ctra. N-340, km 1136, 43300, Mont-Roig del Camp
Camping La Torre del Sol scoort een 7,8 uit 10, op basis van 379 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping La Torre del Sol****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping La Torre del Sol**** in Mont-Roig del Camp, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 334 vakantiefoto's van Camping La Torre del Sol**** vinden. Je kunt 4 video's van Camping La Torre del Sol**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Camping La Torre del Sol**** met andere accommodaties in Mont-Roig del Camp.

345 beoordelingen over La Torre del Sol****

6,5
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Mooie schaduwrijke camping"
paul
22-4-2012 Zijn er een aantal dagen verbleven op de camping en besloten onze caravan hier te laten stallen. Alles ziet er zeer verzorgd uit en personeel is erg behulpzaam. De camping is van alle gemakken voorzien en ligt direct aan het mooie strand.
Bepaalde douches zijn verwarmd en das erg prettig in het voorseizoen.
Al met al een zeer grote aanrader! en ligt op slechts 120 km van barcelona.

alleenreizend, Sept. 2011
"Heerlijke locatie, fantastische vakantie gehad"
Jess
17-1-2012 De camping ligt direct aan het strand en heeft mooie schaduwrijke plaatsen. Het is een net aangelegd terrein, goed onderhouden. Er zijn div. horecagelegenheden, een supermarkt, souvenirwinkel en een speeltuin. Verder is er een prachtig zwembad en is er elke avond animatie voor wie ervan houdt. De omgeving is zeer de moeite waard om te verkennen. Cultuurliefhebbers komen in Tarragona en aan de Ebro-vallei zeker aan hun trekken! Op het strand zijn trouwens geen bedjes/parasols te huur, houd daar rekening mee.

"Super camping voor jong en oud!"
Piet
28-9-2011 Je weet niet wat je ziet! Prijs is zeer gunstig waardoor je verwacht dat de camping minder is maar dat is niet het geval! Top Top Top! Omgeving van de camping is niet zo boeiend...

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Prachtige camping"
sjorsdeporsche
5-10-2011 Van 7-21 september naar La Torre del Sol geweest met ons meisje van 2. We hadden een stacaravan goedkoopste klasse: prima! Ze zijn mooi en rustig gelegen, staan wel dicht op elkaar, maar zo neergezet dat je de buren (bijna) niet ziet als je buiten zit. Het park is schitterend onderhouden, heel groen, 6 minuten lopen naar het strand (op foto's gezien dat het smal was, maar het viel mee) en 3 minuten lopen naar het prachtige zwembad. Wij vonden het personeel vriendelijk en ik las dat mensen zeurden over de beveiliging en badmeester, maar wij hebben helemaal nergens last van gehad. Het eten van de snackbar vonden wij niet lekker, de afhaalpizza bij het restaurant aan het zwembad was prima. Aanrader: vanaf de camping op het strand ca 100m (?) naar links ligt een leuk restaurant genaamd: Can Ramon. Ook leuk met (kleine) kinderen: terras = zand (dus emmer/schep mee). Er wordt veel georganiseerd: aqagym, aerobics eetc. Cambrils, Tarragona en 'l Hospitalet de 'infant (klein): aanraders!

"Zeer mooie camping en wordt netjes schoon gehouden"
Joop Meijers
21-9-2011 Zeer mooie camping voor zowel jonge als oudere mensen. Mooie zwembaden en dicht bij het strand. Grote camping winkel en meerdere restaurantjes, waar je ook kunt afhalen.

"Prachtige camping"
Miedema
31-8-2011 We zijn net terug van een geweldige vakantie. De camping ziet er heel mooi uit, wordt keurig onderhouden en prachtige zwembaden met lekker warm water.
Wij zaten in een mooi chalet van een touroperator in een mooi aangelegde tuin met veel palmbomen. Het strand was behoorlijk vol maar toch prima te doen. De kinder animatie was heel leuk alleen jammer dat er geen Nederlandse leiding was. Alleen Spaans en Franstalig, ze waren wel heel enthousiast. De winkel had veel keus en niet overdreven duur.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Top camping voor het ultieme vakantiegevoel!"
Veld familie
31-8-2011 Torre del Sol is een topcamping. Sanitair super schoon, strand geweldig, zwembaden okay maar in het hoogseizoen te klein. PLaatsen allemaal prima en service is van hoogstaand niveau. Eén GEWELDIGE TIP voor iedereen die van LEKKER eten houdt; in Myami Platya (linksaf van de camping en dan in het dorp aan de rechtkant bij de bank= 7 minuten rijden) zit een ontzettend goed NEDERLANDS restaurant onder de naam Victoria, Cale Allemania. Chef kok Sjaak Jonker kookt subliem voor jong en oud en ook nog eens zéér betaalbaar! Echt een aanrader!!

"Fantastische camping"
Cristel
23-12-2011 hier kom je in een waar resort, met veel eetgelegenheden, grote zwembaden en een reuze jaccuzi, heel veel animatie voor jong en oud.wij hebben vooral genoten van het strand, wat op 5 min lopen van de caravan was. vs erg behulpzaam. leuke markten , in de beurt, supermarkt zoals lidl, en carrefour in reus(aanrader erg groot veel keus) verder leuke plaatsjes,caravan was in goede staat, alleen bed een beetje krap. aquapark portaventura echt onwijs gaaf, ga je in de eerste week, de week erna kun je met je kaartje voor de helft van het geld binnen.
kort om wij hebben ons goed vermaakt. ps geen last gehad van de trein,bali 2 staan op la fenturas, vlak bij het centrum van de camping.

"Fantastische camping"
Joustra
18-9-2011 Camping is net een oase, heel mooie camping super mooi zwembad, strand 50 loop je zo naar toe, Cambrils en Tarragona erg leuke plaatsen, medewerkers touroperator ook erg vriendelijk, we komen er ook zeer zeker terug

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Helemaal te gek"
De Smitjes
4-9-2011 Deze camping is ideaal voor jong en oud!! Alles is er en mensen die zeuren moeten lekker thuis blijven! Vooral Ashwin en Jos van touroperator doen er alles aan om het je naar de zin te maken! Wij waren er met 2 gezinnen met kinderen in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar en die hebben zich prima vermaakt. We gaan zeker een keer terug!