31-8-2011
camping heeft laantjes welke direct aansluiten op het strand . Vanaf halverwege een laantje is het 60 stappen lopen naar het strand. Campeerplaatsen zijn zeer wissenend van afmeting. De Prestige plaatsen zijn ruim. 's Avonds na 12 uur is het heerlijk rustig zelfs begin augustus hoogseizoen voor de Spanjkaarden. Je hoort het ruisen van de zee in je tent / caravan. Een fiets hoef je hier niet mee naar toe te nemen, op de camping is alles vlak bij en naar Cambrils of Miami beach is het net te ver of je moet van fietsen houden. Strand is mooi schoon met alleen een kleine rand stenen welke uit het zand gespoeld zijn langs de waterkant. De camping is heerlijk schaduwrijk met nermale bomen en geen naaldbomen zodat je caravan of tent niet onder de plak komt. Blad dat valt wordt dagelijks opgeruimd door campingmedewerkers. Het sanitair wordt tot 's nachts 1 uur gschoongemaakt. De camping nodigt uit om er weer terug te komen Personeel is vriendlijk en behulpzaam. Wel 1650km rijden vanaf Utrecht
27-1-2012
Deze vakantie is voor ons slecht begonnen. Terwijl we even weg waren hebben ze onze tent overhoop gehaald en leeggehaald. (2valiezen waren helemaal meegenomen , verder ook geld & achteraf gehoord was dit blijkbaar niet de eerste keer dat er uit de tent waar wij zaten gestolen is. De mensen van de camping wouden ons zelf bij niets te moet komen en wij waren daar via 'touroperator' en die wouden evenmin iets doen, gewoon aan ons lot overgelaten!. Voor de rest is het een rustige camping , de receptie verstaat geen nederlands , zelfs geen slechts engels. wat niet interssant is als nederlandstalige vakantiegangers. De camping ligt waan de zee maar je hebt de auto nodig als je naar salou zelf wilt , de camping ligt goed afgelegen. Voor de eten was het de mogelijk voor in een restaurant te gaan eten of wel afhaalpizza. dus niet echt uitgebreid voor een camping. al bij al een mooie camping maar verwacht niet dat je bij problemen ergens terecht kunt want ze laten je aan je lot over
5-8-2011
Ik kwam zo,n 17 jaar terug voor het eerst op ,,Els Prats,, Toen met vrouw en kinderen, we zijn er 10 jaar blijven komen ,eerst met de caravan , en later met de Goldwing met rood-wit-blauwe aanhanger,toen was het een gezellige camping met eigenaren die alles deden om het naar je zin te maken.
na jaren ben ik er deze zomer weer eens geweest met de camper samen met mijn vriendin, ik was nieuwsgierig hoe het er was na de samenvoeging van Els P, met Marius .
in eerste instantie was ik huiverig, groter is meestal niet beter, maar in dit geval was mijn angst ongegrond.
t,is iets minder familiair omdat er veel meer personeel rondloopt en omdat het groter is, maar het karakter van de Camping is nog hetzelfde, ik werd ook weer op de oude hartelijke manier verwelkomt door Manel,Mark en Jordi.
we zijn maar 2 dagen gebleven wat ik achteraf betreur , Els Prats heeft iets.......voor mij was het alsof ik thuis kwam .
dus......volgend jaar weer......en dan wat langer.
8-8-2011
Leuke gezellige familiecamping met een mooi zandstrand. Door de korte paadjes die allemaal uitlopen op zee, hebben de meeste campingplaatsen zeezicht.
Veel gezinnen met kinderen tussen de 5 en 14 jaar.
Leuke activiteiten voor de kinderen van knutselen tot sportwedstrijden.
Omdat het een wat kleinere camping is, kun je je kinderen rustig hun gang laten gaan op de camping. In het restaurant kun je voor een betaalbare prijs lekker eten of afhalen.
De omgeving is niet zo pittoresk als bijv. Toscane, maar er zijn mooie plaatsen in de buurt, zoals Tarragona, Reus en natuurlijk Barcelona.
Het enige minpuntje is het zwembad, dit is wel erg klein.
Wij komen hier zeker terug!