Camping Els Prats**** in Mont-Roig del Camp Spanje beoordelingen 8.2 | Zoover

Camping Els Prats**** Mont-Roig del Camp

Beoordelingen Camping Els Prats****

Apt. Correos 110 CP, 43892, Mont-Roig del Camp
Camping Els Prats scoort een 8,2 uit 10, op basis van 59 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Els Prats****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Els Prats**** in Mont-Roig del Camp, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 81 vakantiefoto's van Camping Els Prats**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Els Prats**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Camping Els Prats**** met andere accommodaties in Mont-Roig del Camp.

1 2 3 4 5 volgende

50 beoordelingen over Els Prats****

met een groep, Aug. 2011
"Om nooit te vergeten!"
nina
17-10-2011 Ik heb hier een heerlijke vakantie gehad, een van de beste ooit zelfs!
Het is een erg gezellige camping, veel activiteiten. Sochtends kan je heerlijk mee doen met de ochtendgym, waterpolo etc. Verder zijn er ook veel activiteiten in de zee, voor slechts een klein bedrag kan je daar aan mee doen. Geweldige crew van mensen. Zeker een camping waar ik snel weer naar terug ga!

"Leuke camping met bijna uitzicht op zee,gewelding!"
henri-hilde
26-8-2011 wat een heerlijke camping, lijkt groot maar alles zeer goed af te wandelen, ontzettend dicht op zee, heerlijk!! de tenten van touroperator stonden geweldig in de schaduw en tussen de zee en de kids club in, ideaal!!wat hebben wij maar ook zeker de kids genoten...alles goed af te rijden! tarragona, cambrlls, miami platja(hier is ook een perfect NL restaurantje...heerlijk), barcelona.
tent is simpel maar compleet, was niet heel leuk opgezet...maar ik kan me beter aan andere dingen ergeren!!normaal zijn we niet zo van 2x naar dezelfde camping...maar nu zijn we enorm in twijfel!!zoooo dicht bij zee!! (trouwens ligt wel een metertje of 2 grind/stenen, dat was even wennen)kids club, zwembad niet erg groot, restaurant, winkel, waserette, dokter, voetbalveld, ping pong tafels....alles was er wel gewoon!!

"Voor ons niet meer..."
Fam.Tolhuis
31-10-2011 wij hebben onze vakantie afgelopen zomer op deze camping doorgebracht.Op zich een leuke fam.camping.Leuk en vriendelijk personeel.Een heel groot nadeel is dat als je er wat langer verblijft(wij 5 weken)dat je het goed gaat merken als de meeste "buitenlanders"vertrekken en er alleen nog maar Spanjaarden op staan.Zij "leven"s avonds en snachts,en maken een hoop herrie.Wij hebben het meegemaakt....smorgens om 6.00 gaat TV aan,en die gaat savonds laat weer uit.Ze slepen alles mee,stereo's Tv's en dan liefst zo hard mogelijk.Wij hebben daar over geklaagd bij receptie(onderling ging dat niet ivm taal(Engels kennen ze ook niet)Het was zo erg dat ik met onze zoon in een hotel ben gaan slapen,omdat wij niet aan onze rust toekwamen.Na een hoop trammelant,konden wij weer slapen in onze tenten.Daarbij hebben meerdere kids op de camping het zgn,Staffylokokbacterie opgelopen uit t zwembad.En dan ben je dus x aantal weken onder de pannen,met antiboiticum,hele lelijke zweren.Nee,wij komen niet meer

"Heerlijk rustige camping direct aan het strand"
herber
31-8-2011 camping heeft laantjes welke direct aansluiten op het strand . Vanaf halverwege een laantje is het 60 stappen lopen naar het strand. Campeerplaatsen zijn zeer wissenend van afmeting. De Prestige plaatsen zijn ruim. 's Avonds na 12 uur is het heerlijk rustig zelfs begin augustus hoogseizoen voor de Spanjkaarden. Je hoort het ruisen van de zee in je tent / caravan. Een fiets hoef je hier niet mee naar toe te nemen, op de camping is alles vlak bij en naar Cambrils of Miami beach is het net te ver of je moet van fietsen houden. Strand is mooi schoon met alleen een kleine rand stenen welke uit het zand gespoeld zijn langs de waterkant. De camping is heerlijk schaduwrijk met nermale bomen en geen naaldbomen zodat je caravan of tent niet onder de plak komt. Blad dat valt wordt dagelijks opgeruimd door campingmedewerkers. Het sanitair wordt tot 's nachts 1 uur gschoongemaakt. De camping nodigt uit om er weer terug te komen Personeel is vriendlijk en behulpzaam. Wel 1650km rijden vanaf Utrecht

met vrienden, Juli 2011
"X"
sofievanheukelom217...
27-1-2012 Deze vakantie is voor ons slecht begonnen. Terwijl we even weg waren hebben ze onze tent overhoop gehaald en leeggehaald. (2valiezen waren helemaal meegenomen , verder ook geld & achteraf gehoord was dit blijkbaar niet de eerste keer dat er uit de tent waar wij zaten gestolen is. De mensen van de camping wouden ons zelf bij niets te moet komen en wij waren daar via 'touroperator' en die wouden evenmin iets doen, gewoon aan ons lot overgelaten!. Voor de rest is het een rustige camping , de receptie verstaat geen nederlands , zelfs geen slechts engels. wat niet interssant is als nederlandstalige vakantiegangers. De camping ligt waan de zee maar je hebt de auto nodig als je naar salou zelf wilt , de camping ligt goed afgelegen. Voor de eten was het de mogelijk voor in een restaurant te gaan eten of wel afhaalpizza. dus niet echt uitgebreid voor een camping. al bij al een mooie camping maar verwacht niet dat je bij problemen ergens terecht kunt want ze laten je aan je lot over

"Familiecamping"
Louis Mandos & Roel...
5-8-2011 Ik kwam zo,n 17 jaar terug voor het eerst op ,,Els Prats,, Toen met vrouw en kinderen, we zijn er 10 jaar blijven komen ,eerst met de caravan , en later met de Goldwing met rood-wit-blauwe aanhanger,toen was het een gezellige camping met eigenaren die alles deden om het naar je zin te maken.
na jaren ben ik er deze zomer weer eens geweest met de camper samen met mijn vriendin, ik was nieuwsgierig hoe het er was na de samenvoeging van Els P, met Marius .
in eerste instantie was ik huiverig, groter is meestal niet beter, maar in dit geval was mijn angst ongegrond.
t,is iets minder familiair omdat er veel meer personeel rondloopt en omdat het groter is, maar het karakter van de Camping is nog hetzelfde, ik werd ook weer op de oude hartelijke manier verwelkomt door Manel,Mark en Jordi.
we zijn maar 2 dagen gebleven wat ik achteraf betreur , Els Prats heeft iets.......voor mij was het alsof ik thuis kwam .
dus......volgend jaar weer......en dan wat langer.

"Gezellige gemoedelijke camping aan mooi strand"
Laura
8-8-2011 Leuke gezellige familiecamping met een mooi zandstrand. Door de korte paadjes die allemaal uitlopen op zee, hebben de meeste campingplaatsen zeezicht.
Veel gezinnen met kinderen tussen de 5 en 14 jaar.
Leuke activiteiten voor de kinderen van knutselen tot sportwedstrijden.
Omdat het een wat kleinere camping is, kun je je kinderen rustig hun gang laten gaan op de camping. In het restaurant kun je voor een betaalbare prijs lekker eten of afhalen.
De omgeving is niet zo pittoresk als bijv. Toscane, maar er zijn mooie plaatsen in de buurt, zoals Tarragona, Reus en natuurlijk Barcelona.
Het enige minpuntje is het zwembad, dit is wel erg klein.
Wij komen hier zeker terug!

"Voor herhaling vatbaar"
Riek en Kees Peters
18-9-2010 Prima camping direct aan het strand, ruime plaatsen, vlak deels gras, deels harde grond.Je loopt zo via de laantjes het strand op.
Volgens ingewijden ook krindvriendelijk.
Camping naam is nu "Els Prats "samen gegaan met Marius

met partner, Sept. 2010
"Camping is een grote hondenuitlaatplaats"
gaby raaymakers
10-9-2010 Camping heeft een gedeelte waar honden toegestaan zijn. De hondeneigenaren laten hun honden uit op het strand en op het dijkje dat de beachplekken van het strand scheidt.
Sommige mensen ruimen de poep op met een plastic zakje, veel mensen niet en vindt je overal de uitwerpselen. De honden mogen overal tegenaan plassen 'want dat hou je niet tegen'. Gevolg is dat er aan het eind van het seizoen veel vliegen zijn. De campingeigenaren doen hier niets tegen, ondanks klachten.

met partner, Sept. 2010
"Camping is een grote hondenuitlaatplaats"
gaby raaymakers
Officieel zijn honden op het strand in Spanje niet toegestaan, maar niemand die zich daaraan stoort. 's Avonds en 's ochtends is het een af en aan lopen van hondenbezitters die hun hond daar uitlaten.

1 2 3 4 5 volgende