Appartement Thalassa** in Malgrat de Mar / Santa Susanna Spanje beoordelingen 7.5 | Zoover
Kies een internationale website
Video's toevoegen
Accommodatie toevoegen
Acco informatie toevoegen
Spanje
Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada)
Malgrat de Mar / Santa Susanna
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Thalassa**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Thalassa** in Malgrat de Mar / Santa Susanna, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 68
vakantiefoto's
van Appartement Thalassa** vinden. Je kunt 1
video
van Appartement Thalassa** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada)
. Vergelijk Appartement Thalassa** met andere accommodaties in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(62)
met een groep
(3)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(236)
ALL
met oudere kinderen, Okt. 2011
"Prima vakantie"
Kerstens
3-12-2011
Wij zaten in appartement 401 en dan heb je prachtig uitzicht op zee en zwembad, en ook nog eens volop privacy. Als je de kans hebt een appartement boeken met 01 of 02 aan het eind. Het appartement zelf was ruim genoeg voor 6 personen. Er waren wel wat dingen die gammel of aan vervanging toe waren, maar over het algemeen een prima accommodatie voor deze prijs. Vaak genoemd: NL receptie - perfect.
Ligging is geweldig met aan 1 kant de zee en het zwembad en aan de andere kant de boulevard. Pub Kings recht tegenover is ideaal voor een hapje en een drankje (en live voetbal). Treinstation op loopafstand.
"Neem extra geld mee voor een klein beetje privacy"
John
30-9-2011
Met deze kreet bedoel ik dat als je een appartement wilt hebben zonder het risico te lopen met de buren van het hotel letterlijk op je lippen te zitten(lees 2,5 a 3 meter) een ander appartement kan kiezen met bijbetaling. Ook was het raar dat als je vroeg of er geen ander appartmenent voor handen was er werd gezegd `owh nee we zitten helemaal vol geboekt moeilijk moeilijk moelijk` maar als je wilt bijbetalen zijn er ineens drie appartementen voor handen. Ik vind dat dit ook niet duidelijk op de touroperator site staat vermeld dat als je een beetje privacy wilt hebben je dan toch bij moet betalen. Voor de rest waren de appartementen goed schoon opgeleverd, het zwembad prima en de voorzieningen waren ook goed. Volgende keer toch maar naar Odissea park ondanks dat er bij de beoordelingen staat dat er weinig privacy is in verband omdat het tussen twee hotels ligt, maar daar heb je meer tussenruimte tussen de gebouwen als bij Thalassa en dan zonder bedelen of bijbetalen
"Ontzettend genoten"
Maarten en Irene
25-9-2011
Wij hebben een week in appartement Thalassa gezeten en het was geweldig. Het appartement is schoon, mooi en eenvoudig ingericht. De receptioniste sprak Nederlands en nam altijd de tijd voor onze vragen. We hebben veel gebruik gemaakt van het zwembad in het naastgelegen hotel Tahiti Playa. Het was een groot zwembad en er waren genoeg bedjes waar je op kon liggen.
Het appartement ligt mooi in het centrum en pal aan het strand. Een betere plaats kan ik me niet bedenken. Tegenover ons appartement werd elke avond live muziek gedraaid tot 0:00 uur. We hebben hier geen last van gehad. Het was eigenlijk wel leuk en gezellig. Ook van de trein (die achter het appartement langs rijdt) hebben we geen last gehad. Supermarkt was in de buurt en onder het appartement was een heel klein supermarktje waar ze de benodigde spullen hebben. Er is in de omgeving veel te doen en te zien. Op de boulevard zijn genoeg restaurantjes. We hebben een top vakantie gehad. Voor herhaling vatbaar.
De beste prijzen en lastminutes voor Appartement T...
Verklein aantal aanbieders
met partner, 2011
"Eenvoudig, gehorig"
Sokar
16-9-2011
Het apparatement is eenvoudig maar heeft wel alles wat je nodig hebt. Het persooneel is vriendelijk en het is dichtbij het strand en winkels. Het sanitair in onze badkamer was wel aan vervanging toe. De toiletpot wiebelde en kon omvallen en het bidet lekte.
Grote minpunt voor ons was de herrie in de avond. We sliepen aan de straatkant en de trein reed op 10 meter afstand van onze kamer elke 30 minuten en 50 meter verder was een disco die elke avond tot 0:30 harde live muziek speelt. Om 5:00 's ochtends werden we ook gewekt door een tractor die het strand aanveegt. Tot mijn grote ergernis kwamen om 5:15 ook de vuilnisophalers glasbakken en vuilcontainers legen. Dit is gelukkig niet elke dag het geval. Maar het is voor ons genoeg om daar niet weer heen te gaan.
Dat is jammer omdat het personeel zeer vriendelijk is, de prijzen aantrekkelijk en de locatie aan het strand.
"Geweldige vakantie gehad!"
Jane
15-1-2012
Wij verbleven twee weken in Thalassa en we hebben het enorm naar ons zin gehad. De locatie is perfect. Aan het strand en als je onder een klein tunneltje doorgaat sta je op de Boulevard. Het zwembad is ook heerlijk. Er zijn genoeg ligbedden en er is een bar. Het personeel is erg aardig. Ze zijn altijd in voor een praatje De kamers zijn eenvoudig, maar netjes en schoon. Er is genoeg te doen voor kinderen. Naast het grote zwembad, is er een ruimte waar kinderen kunnen knutselen, spelen, filmpje kijken enz. De zee is iets minder geschikt voor kinderen, omdat het erg snel diep wordt. Ook voor volwassenen is er genoeg te doen. Op 10 minuten loopafstand gaat de trein naar Barcelona. Met een trein/busje de bergen in, is ook een aanrader. Prachtig uitzicht. Wij willen zeker nog een keer weer naar Thalassa.
met jonge kinderen, Sept. 2011
"Geweldig, wel veel herrie 's avonds"
M
Bekijk foto's
18-9-2011
Superrrr vakantie gehad. Ideaal gelegen(aan strand en anderen kant boulevard), ruime appartementen met zeezicht! Alles in de nabijheid wat je nodig hebt voor een ideale strandvakantie; strand, zwembaden, geweldige kidsclub,winkeltjes,restaurant en treinstation. Dit alles binnen een straal van 400 mtr.
De kinderen v 3 en 2 jr hebben enorm genoten en wij eveneens. Nadeel; probeer niet voor 0:00 uur te willen slapen; dit zal wrs niet lukken door alle herrie op straat(muziek) en aangezien het appartement geen airco heeft, ben je toch genoodzaakt een raam open te zetten.......
"Leuk voor een keer, maar heb het wel gezien"
hubbers
25-9-2011
Wij hadden dit geboekt om vandaaruit een aantal dagen naar Barcelona te gaan. Gaat prima met de trein voor 7euro retour. 70min reistijd.
Het is inderdaad erg gehorig 's avonds , maar na 12uur ( behalve in weekend ) is het rustig. Van de trein hebben wij niet veel last gehad.
Locatie is perfect. Wij zijn geen strandliggers en al helemaal niet aan het zwembad, wat er wel heel erg verzorgd uitzag maar bedjes vast tegen elkaar.
Je kunt heerlijk langs het strand wandelen naar b.v. Callela ( +/- 7km) en wij hebben ook een dag fietsen gehuurd.
"Toppie voor een redelijke prijs."
Hans
29-8-2011
We hadden een 3 kamer appartement en die was schoon bij oplevering, de ijskast had zijn beste tijd gehad en stond echt 24 per dag te draaien om de boel koel te houden...
Maar goed, stroom was inclusief dus mij een biet als dat ding maar aan blijft.
Het meubilair was echt spaans en robuust.... moet ook wel als ziet hoe sommige gasten er mee omgaan.
De ligging van het appartement is geweldig! Disco, bar, winkels alles is op steenworp afstand.
In het er naast gelegen Hotel Tahiti Playa kan je voor 10 Euro lekker aanschuiven voor een uitgebreid en onbeperkt diner.
Het Nederlands receptie personeel is erg aardig en doet er alles aan om het je naar de zin te maken.
Schoonmaak, handdoeken en lakens waren dik in orde.
Je krijgt hier echt waar voor je geld, meer luxe betekend ook duurder op reis.....
Wij gaan hier zeker nog een keer heen! Een aanrader, zeker voor gezinnen.
"Ideale ligging"
Buttonr
Bekijk foto's
13-9-2011
De appartementen zijn sober ingericht, maar wel schoon! Alle balkons hebben zeezicht! Een ideale uitvalbasis om te genieten van het strand, zwembad en slenteren langs de boulevard. De receptie doet er werkelijk alles aan om het je naar het zin te maken. Ook de animatie voor de kinderen is top. Het zwembad is mooi en schoon. Wel liggen de bedjes strak tegen elkaar aan.
Langs het strand en aan de boulevard kun je heerlijk eten. We hebben dan ook geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te eten in het hotel. Er stonden hier ook wachtrijen om het restaurant in te gaan, dat hield ons al tegen!
Met de trein ben je binnen 70 minuten in Barcelona! Een mooie route langs het strand. Een aanrader!
"Fantastisch"
Cas
22-8-2011
Zijn van 13 t/m 20 augustus hier geweest en hebben een fantastische vakantie gehad. Bij aankomst Nederlandse receptie die heel vriendelijk en behulpzaam was en erg kindvriendelijk. Eenmaal in het appartement aangekomen was alles keurig schoon en eenvoudig ingericht. Maar zeg nou eerlijk,je komt er voor de zon dus je slaapt en ontbijt alleen in het appartement dus goed genoeg. Mooi balkonnetje waar je makkelijk met z'n vieren kan ontbijten. Wel een erg klein tafeltje.Alle balkons mooi uitzicht op zwembad en strand. Schitterend mooi zwembad en erggg schoon en genoeg ligbedden. Genoeg animatie zoals dagelijks kinderdisco bij zwembad en andere activiteiten. Personeel is zeer kindvriendelijk. Leuke winkelboulevard met leuke prijzen en veel leuke restaurants waar je goed kan eten voor weinig geld.Met trein naar Barcelona was erg goed te doen. Al met al een goeie vakantie gehad en de kids hebben het fantastisch gehad waardoor wij het ook fantastisch hebben gehad. Wij gaan zeker een keer terug
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie