Hotel Tahiti Playa*** in Malgrat de Mar / Santa Susanna Spanje beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 2.787 bezoekers online

Beoordelingen Hotel Tahiti Playa***

30 januari 2012

Hotel Tahiti Playa*** Malgrat de Mar / Santa Susanna

Hotel Tahiti Playa scoort een 7,6 uit 10, op basis van 522 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tahiti Playa***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tahiti Playa*** in Malgrat de Mar / Santa Susanna, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 188 vakantiefoto's van Hotel Tahiti Playa*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Tahiti Playa*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Tahiti Playa*** met andere accommodaties in Malgrat de Mar / Santa Susanna.

506 beoordelingen over Tahiti Playa***

met jonge kinderen
Geweldig hotel
Goosen
23-1-2012 Wij zijn in 2005 geweest en hebben nu eindelijk maar weer eens een reis geboekt naar tahity playa.We hebben daar onze huwelijksreis gehad en in 1 woord geweldig.We gaan nu weer omdat we er zeer goed hebben gezeten.Het personeel was geweldig,de kamers waren mooi schoon.Animatie was goed verzorgd.Ik praat natuurlijk wel over 7 jaar geleden,maar kan me niet voorstellen dat zo,n hotel zo achteruit is gegaan met het eten.Toen wij er waren was het gewoon goed.Niet geweldig,maar gewoon goed.Precies op het strand,een mooiere locatie is niet mogelijk.Dit is voor ons een geweldig hotel,en we gaan 02-07-2012 terug.Ik ben benieuwd,maar ben er niet bang voor dat het niet hetzelfde zal zijn.Ik kan echt iedereen dit hotel aanraden.Wij kunnen niet wachten tot het juli is.
p.s.De shangria is de beste en lekkerste die ik ooit gedronken heb daar.En ik ben een echte shangria drinker.Veel plezier daar.

Aanrader!
virca
8-1-2012 Wij zijn met zun 2en naar dit hotel geweest, wij vonden het een super leuke vakantie! Het is een hartstikke mooi hotel en meteen aan het strand en even over steken en je bent bij de winkels.
Dit is zeker een aanrader.

met partner, Okt. 2011
Mooi klantvriendelijk hotel.
de heer van Geel
28-10-2011 Hebben maar 2 nachten geboekt hier. Wat ons opviel, was hoe schoon het was overal. Daar werd veel aandacht aanbesteed. Eten was ook OK, vooral ontbijt was gevarieerd. Zwembadwater was wel koud, maar wat wil je eind oktober. Ligging op het strand is ook geweldig natuurlijk. Probeer wel als voorkeur zicht op het zwembad te nemen, anders kijk je tegen een ander gebouw aan. Wanneer we hier in de toekomst nogmaals komen, zouden we het zeker weer boeken.

met een groep, Okt. 2011
Goed en eerlijk hotel
peter de Ceuninck
5-11-2011 direct aan het strand. vriendelijk personeel en lekker eerlijk eten. Jammer dat de laatste 2 dagen wij werden opgescheept met een reisgroep van 1000 !!!! oudere Fransozen. Stond je een uur in de rij voor de eetzaal.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Super vakantie gehad
marjo
4-10-2011 ik heb 8 dagen met mijn dochtertje in hotel tahiti playa gezeten en was heel benieuwd hoe het ons zou bevallen na alle reacties op zoover nou wij hebben een super vakantie gehad de kamers waren schoon elke dag schone lakens,handdoeken en bedden netjes opgemaakt en kamer goed genoeg schoon ok wat schimmelplekjes in badkamer maar zeker niet te.het eten vonden wij echt wel lekker er was voor iedereen wel wat want er was genoeg keus en elke avond een ander buffet ok lange rij als je na 19u kwam maar drink nog lekker wat op het terras (het is tenslotte vakantie) het ontbijdbuffet was ook uitgebreid wij liepen met een volle buik naar buiten.personeel is heel erg vriendelijk en heel lief kinderen de meiden van de miniclub zijn ook leuk met kinderen en heel oplettend.de lokatie van het hotel is helemaal super meteen aan het strand geweldig.mensen die klagen moeten maar bij hun volgende vakantie wat meer geld uitgeven en een 5* hotel nemen.prijs/kwaliteit een goed hotel*******

Super hotel met een goede ligging.
chris & Jeanet
28-9-2011 Wij hebben een super vakantie gehad. 11 dagen in dit hotel
lekker dicht aan het strand je loop zo van het zwembad naar de zee.
Kamers zijn netjes en worden dan ook elke dag netjes schoongemaakt.
ook wordt er elke dag zorg gedragen voor schone handdoeken.
Verder een net hotel.En vriendelijk personeel.
Het eten is maar waar je van hou.Dat is voor iedereen persoonlijk.

Prima hotel!
Michel en Melanie
19-9-2011 Heerlijk hotel direct aan t strand en de boulevard gelegen. Mooi uitzicht vanaf balkon over zee en de kamers zijn prima. Het eten is goed. Komen hier zeker nog een keer terug.

Goede vakantie gehad met wat minpuntjes
Laura
6-9-2011 De ligging van het hotel is super, direct aan de zee.

De service was top, personeel was vriendelijk,altijd vrolijk.

Het eten was minder,ontbijt was redelijk te doen,alleen erg weinig variatie.
We hebben een keer s'avonds in het hotel gegeten en daarna niet meer.
Ten eerste sta je in een lange rij om binnen te komen,we moesten er erg om lachen,je kon precies zien wanneer het voedertijd was!!
Binnen krioelt het van de mensen die door elkaar heen lopen te rennen en te dringen.
Weining variatie en het eten was niet erg warm.

De kamers waren op zich prima, inderdaad op sommige plaatsen wat schimmelplekjes,verder werden de kamers goed schoongemaakt,elke dag schone handdoeken en lakens op bed.
Spiralen waren goed te voelen in bed :(
Grote irritaie waren wel de bedpoten, deze heb ik echt vervloekt, blauwe tenen.

Voor de kinderen was er de gehele dag leuke animatie ook s'avonds voor ons.

Voor ons nooit meer!!!
Leonie & Robin
22-8-2011 Ik ben samen met mijn vriend 2 weken naar dit hotel geweest, de meeste beoordelingen van de mensen op deze site kloppen precies!!, ik zou eerst met de kamer beginnen, ongelovelijk slecht bed!waarvan de veren je in de rug steken en aan het bed zaten aan elke kant 3 poten(slaat werkelijk nergens op) daar stoot je dan wel mooi wel 80 x je tenen aan!. De badkamer, van schoonmaken hebben ze nooit echt goed begrepen wat dat allemaal inhoud, na de schoonmaak beurt nog steeds zand in de kamer, plukken haren op het balkon van de buurvrouw die zo even voorbij komt dwarelen! + schimmel in de badkamer. Het eten, VERSCHRIKKELIJK!!!, al sta je kwart voor 7 voor de deur je krijgt alsnog lauw (KOUD) eten op je bord, geen kip eten! het is rauw en koud, ik ben er zelf gigantisch beroerd van geweest!!, de ligging vonden wij erg mooi, strand was erg mooi + zwembad, behalve dat je 15 euro per dag moest betalen voor de bedjes, personeel waren aardig!vooral op het Terras!, Kortom wij komen hier niet meer.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Mottig hotel, slecht eten, lawaaierige Hollanders
Pol
17-8-2011 Officiële beoordeling is drie sterren, maar wat mij betreft is dit hotel slechts 1 or 2 sterren waard: schimmel in de badkamer, tweepersoonskamers die als driepersoonskamers verhuurd worden (met slechts 2 badhanddoeken en 2 terasstoelen), voor alles moet je bijbetalen (15 EUR per dag voor de parking!), in de rij gaan staan voor het "restaurant" en dan wachten tot er iemand je tafeltje aanduidt waar je mag (of moet) zitten... Bovendien is Santa Susanna een spuuglelijk betonblokkendorp met discotheken en lawaaierige Hollanders... Mij zien ze daar nooit meer terug.

5,9
6,7